Hirdetés
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Google Pixel topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Jelentősen átalakulhat a Xiaomi 17 Ultra kamerarendszere
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Redmi Note 15 4G? Van képünk hozzá!
Új hozzászólás Aktív témák
-
flacika
tag
Így van nem lineáris, először fokozatmentes állításon gondolkoztam ezért párhuzamosan kötöttem két ilyen szenzort, igy az eredő ell. kb jó is volt(mivel egyformák igy durván a fele, tehát 28 °C-on kb 4,7Kohm 35 °C-on 3,3Kohm) szabályozgat is rendesen de még mindig kevés az ell. változás. Még kisebb °C vált.-ra még nagyobb ell. vált. kellene. Ha ugye fix ellenállatot teszek mellé, még kisebb lesz az eredő változás.
No ezért gondoltam arra hogy legyen 2 lépcsős majd belövöm úgy hogy ne tikitakizzon ha nem jáccok úgyse meleg a víz, ha meg megy a proci úgyis 30 fok felett van.
Azért még várom olyan emberke jelenkezését aki esetleg egy rajzot is tudna linkelni.
Thx
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" HD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3913, 100% Akkumulátor
- ÚJ HP Victus 15 - 15.6" FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 8645HS - 16GB - 512GB - RTX 4050 - Win11 - 3 év gari
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Google Pixel 10 Tensor G5, 120 Hz OLED, tripla kamera-128 GB Használt, karcmentes Gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi