Hirdetés
- Leica kamerával szerelték a Xiaomi Civi 5 Prót is
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Mobil flottát, de milyet?
Ha szeretnéd a mobil számládat csökkenteni, ismerőseiddel ingyen beszélgetni, akkor neked egy jó mobil flottára van szükséged!
Általában ingyenes regisztráció után vagy e-mailben, telefonon kaphatsz tájékoztatást a flottáról.
Számhordozás előtt végezz adategyeztetést a régi szolgáltatódnál!
Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
A belépéshez szükséges ajánlások kérése, keresése csak ide kattintva lehetséges!
A mobilflotta topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
Készült egy összefoglaló táblázat a népszerűbb flottákról, észrevételekkel a topikgazdát keressétek:KATTINTS IDE A TÁBLÁZATÉRT! (Utolsó frissítés: 2025.02.19.)
Ebben megtalálhatók az adott flották kapcsolati adatai is.A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni! Ennek a topicnak a témájához pedig nem kapcsolódik szorosan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zoli62
addikt
válasz
SztiviVander #61599 üzenetére
Honnan lehet tudni, hogy a KÜF a Tarr csomagjait értékesíti? Erről van valami hivatalos információk valahol? Ahogy néztem, a Tarr mobil csomagjai a Netfone- csomagjainál is sokkal rosszabbak.
-
-
fezsoo
aktív tag
Sziasztok.
Korlátlan csomagokban mik a legjobbak manapság?
-
simpley
őstag
válasz
m4csk4fogo #61590 üzenetére
a yepp a legjobb, valóban!
-
Balex
csendes tag
Átvágtak minket! -
m4csk4fogo
tag
válasz
Baltazár123 #61583 üzenetére
Köszi a segítséget Baltazár123, simpley, Bferibörs,
Jelenleg ez lett a sorrend: Yettel yepp, Bestfleet, Vodafone kiegészítő adat.
-
Mate
nagyúr
Jelenleg van egy 14GB-os KÜF aktív yetteles csomagom társkártyával 5000-ért. Mellé van egy céges kártyám 20GB vodafone-os nettel. Vodafone legtöbb helyen ahol megfordulok használhatatlan. Vannak helyen ahol yettel is, de többnyire a kettővel le tudom fedni magam. Viszont T-vel jobban járnék lefedettség terén. Ezen kívül jelenleg 2 telefont használok. Egyikben yettel társkártyával, illetve jól jönne ha órámban is lenne e-sim.
Kb. 10GB net, illetve kevés beszédre lenne szükségem. Nem tudjátok 2 társkártyával mi a legjobb ajánlat T-nél?
Számomat be tudnám vinni céges Vodafone flottába is, de nevetségesen rossz konstrukció. Ráadásul Vodafone...
-
Bferibörs
addikt
válasz
m4csk4fogo #61580 üzenetére
-
zoli62
addikt
KÜF.fel kapcsolatban bejött a korábbi megérzésem,. MVNO lett, nem flotta. Kérdés az, hogy a Netfone-nal ellentétben esetleg a díjkorrekcióban tudnak-e jóval a többi szolgáltató alá menni.
-
Baltazár123
őstag
válasz
milyen kártyád van, melyik szolgáltatótól? Augusztusra néztem, hogy tkom domino kártya mellé lehet venni 9900ft-ért korlátlant 30 napra. A megújuló szekcióban van, szóval gondolom le is kell mondani vagy csak nem kell ennyi pénzt hagyni az egyenlegen, mert le akarják majd szedni újra.
A küfös másik számom mellé is lehet egyszeri netbővítőket venni a yetitől, de a yetinek egészen egyszerűen nem értelmezhetőek ép ésszel a netbővítő csomagok árai. pl 50gb 7992ft? mi a fene akar ez lenni?
Esetleg a yeti yeppet lehet megnézni, hogy 1 hónapra megy-e vagy "mindjárt" indul a küf új csomagja
és ott hűség nélkül 6500 1 hónapra a korlátlan. Az nem rossz ajánlat, ha a voda nem hagy cserben, mert pl nyáron 1-2 hónapra érdemes tőlük kártyát kérni, annál olcsóbban ilyen átmeneti megoldás nem tudom, hogy van-e egyáltalán.
henry: jól néz ki, csak van egy félelmem, hogy nem frissítették az oldalt, de megér egy próbát. azzal együtt már össze tudnék rakni egy elfogadható árú csomagot náluk. -
Henri
kezdő
válasz
Baltazár123 #61578 üzenetére
Weblapjuk szerint lehet: https://www.bestfleet.hu/takarekos-flotta-csomag
-
simpley
őstag
válasz
vodanal lehet kerni par ezerert kartyasra korlatlan netet
-
m4csk4fogo
tag
Sziasztok,
1 hónapra csak mobilinternetre mi lehet most a legjobb ajánlat?
Igazából a korlátlan lenne a biztos megoldás, 50-100 GB biztosan kevés lenne. Felhasználás csak belföldön.
Köszönöm -
Baltazár123
őstag
válasz
szucs.krisz #61575 üzenetére
Lenne egy kérdésem, hogy adatmegosztó kártyára van lehetőség?
-
cd930
senior tag
Mindegyik Yettel flotta igénybe vételekor lehet e-SIM-et kérni?
Telekomtól lesz hordozva egy normál SIM-es szám, de e-SIM-et szeretnénk.
IT Services lesz a befutó, nem várok tovább, főleg vodásra nem. -
Akelaus
senior tag
válasz
szucs.krisz #61575 üzenetére
Jó olvasni, hogy van flotta aki tud így kommunikálni, nem ködösíteni mint a...
(nem, nem vagyok az ügyfeletek mielőtt valaki megtalálna ezzel)
Más: átnéztem az új KÜF árakat.
Itt is úgy lesz mint a Netfone esetében, "másodlagos ügyfél" lesz náluk az ember?Vajon az is csak egy ígéret volt a sok közül, hogy lesz Telekom is?
-
szucs.krisz
tag
válasz
4Grider #61546 üzenetére
Így van. A Takarékos és Végtelen csomag esetében mi vagyunk a szerződő fél, és közvetítjük a szolgáltatást.
Call centert üzemeltetünk, ticketing kezelő rendszerrel, külön ügyfélszolgálattal.
Mindenki fél az ilyen típusú flottától. Mi 17 éve ezzel foglalkozunk, senki nem bukott hívószámot, szigorú fizetési határidők miatt pedig esély sincs a flotta bedőlésére.
A nem fizető Ügyfeleknek pedig FMH-t küldünk rövid határidővel.
De aki így is fél, annak ott az All-in és Flexi, vagy Etal-On csomag.
-
pinnacle
nagyúr
Miből melyik a legjobb táblázat is hasznos lenne.
IT Service, 50GB: 3667 Ft
Auchan, korlátlan net: 5990 Ft
KÜF 275 perc 40GB: 6159 Ft, illetve a KÜF minden 275 perces csomagban a legjobb. Náluk nem lesz eSIM, illetve bármi problémával őket kell hívni, Vodát nem lehet? -
XatiZ
csendes tag
A bestfleetnél minden esetben kikell fizetni a plusz 6350 ft ügyintézési díjat új belépőként?
-
vargalex
félisten
válasz
Baltazár123 #61567 üzenetére
A mellékelt pdf-ben az utolsó kérdéseddel kapcsolatban én ennyit látok:
"Yettel a szerződés határozott időtartama alatt biztosítja a tarifacsomag‐váltás lehetőségét a kapott kedvezmények megtérítésének kötelezettsége nélkül, a számlázási ciklus végén, magasabb havidíjú, a flottamenedzser által kínált lakossági vagy üzleti, határozott idejű szerződés megkötésével. Tarifacsomag‐váltás a hűségidő alatt és lejárta után a tarifacsomag‐váltás díjának megfizetése mellett lehetséges, a mindenkori hatályos ÁSZF‐ben rögzített feltételek szerint."Azaz, ha jól értem, csak magasabb havidíjú csomagba lehet menni.
És van még egy számomra fura bekezdés:
"Amennyiben az Előfizetői szerződés a határozott idő eltelte előtt az Előfizető mondja fel vagy a Yettel 15 napos felmondási idővel jogosult megszüntetni azt, az Előfizető az egyedi előfizetői szerződésben rögzítetteknek megfelelően az igénybe vett kedvezményt köteles megfizetni, amely nem haladja meg az 50 000Ft‐ot."
Most ez azt jelenti, hogy a Yettel a határozott időtartam alatt is jogosult 15 napos felmondási idővel megszüntetni a szerződést és még az előfizető fizesse meg az igénybe vett kedvezményeket??? Vagy félreértem?
-
Baltazár123
őstag
válasz
vargalex #61558 üzenetére
Ennek a flottának korrekt árai vannak, legalábbis bizonyos csomagokban, de nem igazán érthető a megújuló adat része. 5gb netről upgradelni korlátlanra ugyanannyiba kerül, mint ha 100gb van a csomagban és arról? ez így wtf, eléggé nem logikus, persze a felhasználó megkopasztása soha nem a logikáról szól, hanem, hogy sikerül-e marketinggel becsalogatni egy olyan csomagba, ahol olyant fizet, ami nem is kell neki tulajdonképpen.
Az adatmegosztó jó, hogy van, bár az árazása már vaskosabb 25 fölött, de legalább van.
Azt nem tudod esetleg, hogy itt is lehet változtatni a net mennyiséget (nem a 30 naposra gondolok, ami feláras), mondjuk a nyári hónapokra felemelni és utána vissza?
-
Mate
nagyúr
válasz
trec12 #61565 üzenetére
Nem tudom mire jó ez… Teljesen hiteltelenné teszik magukat. Elég lett volna a kezdetektől azt kommunikálni, hogy dolgoznak az ügyön, yettelnél senki ne váltson. Néha kiírni, hogy tartanak a tárgyalások, de nyári szabadságolás miatt csúszás stb. Viszont állandóan leírni biztosra az indulást, amiből végül semmi nem lesz….
Régóta náluk vagyok. Azóta, mikor még személyesen kellett Petihez bemenni és befizetni zsebbe a belépési 5K-t. Mindig segítőkészek voltak, de a misztikum ami kialakult körülöttük az vicc… Mondjuk akármit csinálnak, IQ flotta mélységekbe nem tudnak lemenni
-
trec12
addikt
válasz
ablack #61563 üzenetére
10 hónapra jobb a Netfone igen 5G, VoLTE, VoWiFi van. A hűség lejárta után viszont máshogy járnak el mint a többi szolgáltató mert a többinél marad az ár. Itt újra hűséget kell kötnöd a kedvezményes árért a többinél fut tovább a korábbi hűségár határozatlan státuszban. (Kivéve IKÁ amit kijártak maguknak a szolgáltatók)
-
ablack
senior tag
válasz
pinnacle #61530 üzenetére
A kissebb KÜF BUMM csomagnak ilyen formában van valami előnye jelenleg a Netfone-hoz képest?
Mert árban ott az 50 és 100GB-os csomag is jobb mint a KÜF 40GB és 100GB-as csomag.
Egyedül ha korlátlan net csomag kell akkor látom értelmét.Mind a kettő Vodafone hálózat ha jól tudom.
-
apuci04
tag
KÜF el kapcsolatban szerintem ezt ell kell engedni aki erre várt.Nincs itt semmi üres a bolt csak a kirakat van,honapok óta megy a péntek,holnap ,hétfő stb.Tudástárban küf oldalon figyelmesen átolvasva tele van ellentmondással.6 hónap hűség például,ezt nem olvastam még máshol.Most sim kártyára várnak/ez volt pár hete már amit majd a TARR kft nél kell igényelni,ezt irják.Amit hazudoznak azt már maguk sem hiszik el,de mire jó ez .Aki hisz nekik szive joga ez csak az én véleményem.
-
cd930
senior tag
Ha nem vodásban gondolkodik az ember,
100GB net + korlátlan beszéd 6661 Ft-ért erősen megérős!Nekem mondjuk elég volna kevesebb beszéd (100-200 perc) és net (15GB), jó volna tudni, hogy a megújulók mennyibe kerülnek.
A legkisebb csomag 3040 Ft +10GB kiegészítés 2175 Ft, összesen 5215 Ft lenne 200 perc beszéd + 15GB net.Ha nem taxis, akkor valamelyik nap írtátok, hogy az IT Services TARIFA-4 + 50GB-ra való kiegészítős okossággal 5200 Ft (ez csak 150 perc lebeszélhetőséget tartalmaz)
Van ezektől jobb, ami nem szerepel a táblázatban?
szerk: látom közben friss infó és árak jöttek, újratervezés..
-
Monyos
aktív tag
-
Som@
őstag
válasz
MolnárPéter #61541 üzenetére
Szia.
És ott milyen csomagot állítottál össze?
Én most inkább az IT service alap csomagja felé hajlok.
Beszéd és adat elég. A korlátlan adatkártya az egyetlen, ami drága. -
Som@
őstag
Na. Az imént megjött a taxisdijcsomagok.hu tájékoztatója.
"Üdvözöm.
A hirdetésben szereplő csomagok Yetteles hálózatott használnak, lehetséges
számot is hordozni vagy esetleg új számot igényelni.
JELENLEGI YETTELES SZÁMOT NEM LEHET BEHORDOZNI.
Ennek igénybevétele nagyon egyszerű, pár adat megadása szükséges mi arra egy
engedélyt kiállítunk és azzal szükséges bemenni a szolgáltatóhoz megkötni a
szerződést, vagy csatolva kiküldjük az engedélyt és önök tudják kitölteni.
Alap 1 év hűség szükséges vagy ha szeretne részletre telefont kihozni akkor
2 év hűség aláírása szükséges.
Készülék listát ezen a linken tudja megtekinteni, némely telefonnál kérnek
be előre összeget az a listában fel van tüntetve:
https://static.yettel.hu/documents/S2VkdmV6bWVueWVzX2RvbGdvem9pX2VzX2Zsb3R0Y
V9hcmxpc3RhXzIwMjIxMjMwLnBkZg/dolgozoi-flotta-arlista-20210211_af1lam10.pdf?
v=78
A csomagot, ha bármely szolgáltatóál vagy cégnél tartozása van nem
lehetséges igénybe venni.
Amennyiben bármilyen kérdése van várom."
info{kukac}agnatel.hu-ről jött. -
tibor23
senior tag
válasz
trec12 #61550 üzenetére
Ezt írtam én is. De tisztán az államra visszavezetni semmiképpen nem lehet.
4Grider: A Digi mobil itt mindig veszteséges volt, de simán fel tudták volna fejleszteni ha nem tesznek állandóan keresztbe nekik.
Én maradnék annyiban, hogy a magas árak a kartellnak és az államnak is közös érdek, és ez a kezdettől máig így van. Versenyhelyzet kialakulására agresszív romboló módon reagálnak - közösen. -
4Grider
nagyúr
válasz
tibor23 #61549 üzenetére
Ha jól rémlik, a Digi nem csak azért kényszerült innen kivonulni, mert elgáncsolták abban, hogy rendes mobilfrekvenciához jusson, hanem azért is, mert a kompetitív árazása miatt egyre jobban eladósodott. Még messze nem volt mobil, amikor már minden ingatlanjukon ott volt a citibank jelzáloga. A mobil kartell lehetőségét pedig pont az állam teremtette meg, mivel előírta számukra a kötelező folyamatos és közvetlen egyeztetést.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
1. Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
2. Ajánlásokat kérni a Mobil flotta-ajánló keresés belépéshez topikban lehet! Ebben a topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
3. Készülék árlisták közlése TILOS! Azok azonnali törlésre kerülnek!
4. Amennyiben valamelyik flotta akciójáról tudomásod van, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglaló Újdonságok, akciók rovatába!
5. Kérdés előtt olvassátok el az összefoglalót!
6. Ha új flottát ajánlanál, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglalóba!
7. Ha az összefoglaló táblázattal kapcsolatban van észrevételed, azzal szintén a Topikgazdát keresd meg!
8. A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni!
- Leica kamerával szerelték a Xiaomi Civi 5 Prót is
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Linux kezdőknek
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Vezetékes FEJhallgatók
- One mobilszolgáltatások
- Jövedelem
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest