- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Indiában szeretnek TV-zni
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
-
Mobilarena
Mobil flottát, de milyet?
Ha szeretnéd a mobil számládat csökkenteni, ismerőseiddel ingyen beszélgetni, akkor neked egy jó mobil flottára van szükséged!
Általában ingyenes regisztráció után vagy e-mailben, telefonon kaphatsz tájékoztatást a flottáról.
Számhordozás előtt végezz adategyeztetést a régi szolgáltatódnál!
Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
A belépéshez szükséges ajánlások kérése, keresése csak ide kattintva lehetséges!
A mobilflotta topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
Készült egy összefoglaló táblázat a népszerűbb flottákról, észrevételekkel a topikgazdát keressétek:KATTINTS IDE A TÁBLÁZATÉRT! (Utolsó frissítés: 2025.02.19.)
Ebben megtalálhatók az adott flották kapcsolati adatai is.A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni! Ennek a topicnak a témájához pedig nem kapcsolódik szorosan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
szabifotos #43199 üzenetére
A kérdés jó, még nem jutottam el odáig, de a táblázatban van egy fb-s csoport link.
Meg egy ilyen mail címet tudok: uzlet.telefonflotta@gmail.com
-
Zeki
nagyúr
link
Még egy flotta. -
bul07
nagyúr
-
Willhunting
aktív tag
Igen, mivel az új belépőknek már magasabb áron kínálják ugyanazokat a csomagokat és bizonytalan volt, hogy emelnek-e a régi tagoknak is.
Higgyétek el én nem sértődök meg, ha nem csökkentik a korlátlan adatcsomag díját, örömmel fizetem további 3 éven kersztül azt a 3800 Ft-ot! Főleg hűség idő nélkül... -
TaaT
nagyúr
válasz
Willhunting #43188 üzenetére
"a változatlan havidíj további 3 évre!"
Ennek amúgy örülni kéne?
-
eddie17
addikt
válasz
kakuk.tamas #43156 üzenetére
Jön a következő adag, párom most kapott SMS-t, hogy 07.03 után korlátozzák a számát.
És ezek 07.08-ig egy fűszálat nem fognak keresztbe rakni...
6 forint természetesen. -
-
xhege
veterán
válasz
i3odnar #43177 üzenetére
Nemrég linkeltem be, de újra megteszem. Szerintem most ezek a legjobb Vodás ajánlatok, amik egyszerűen elérhetőek. Ami nekem fontos volt, hogy a szám a sajátod marad! A linkelt készülékárlista érvényes ezekhez a tarifákhoz, de azt nem értem ki vesz ilyen drágán telefont.
Mondjuk max akkor, ha a részletfizetés szempont. Én soha nem vennék részletre telefont egyben kifizetve meg kimondottan drágák a telefonok. A hardveraprón böngészve klasszisokkal olcsóbb árak vannak, de még a Média Marktban is sok esetben.
-
szasanyi
félisten
válasz
i3odnar #43177 üzenetére
Sajnos ezt nem tudom pontosan megválaszolni. Vodafone-nál csak olyan flottacsomagot ismerek ami zárt csoportú (tehát csak meghatározott feltételek mellett léphetsz be, lásd: ORFK, VSZ) de ott tuti nincsenek jó készülékkedvezmények. Az aktuális ajánlatot és árakat pedig csak csoportkóddal belépve lehet látni, az sem publikus (gondolom az sokat elárul, hogy közel 20 év alatt 2 különböző készüléket vásároltam a Vdafone-tól
)
-
i3odnar
tag
válasz
szasanyi #43146 üzenetére
Köszönöm a válaszokat!
Nem gondoltam, hogy ennyire lehetetlen dolgokat kérek :o
Finomítanék akkor a dolgon. Szóval Vodafone lenne a szolgáltató a flottás kedvezményes készülékeik miatt leginkább. (Vagy ezek az ajánlatok nem érvényesek az itt megtalálható flottákra!?)
A telefonszám bevihető a flottába és lehet a flottakezelő nevén, csak legyen rá esély, hogy visszakapható a szám saját kézbe, ha esetleg elhagyom a flottát. (Ha nem megoldható, egy teljesen új telefonszámmal is megbékélek.)
(#43145) dreko: Igen, néztem, nagyon jó lenne, csak nem tudom az ügyintézés mennyire kivitelezhető, illetve mennyire rossz jelenleg még a lefedettség. Illetve, hogy kell-e erre hűséget vállalni. -
-
szasanyi
félisten
És a Telekom miért jelent hátrányt ha 3.500Ft/hó díjazás mellett ad ilyen mértékű szolgáltatást?
Ti. nekem az a fontos milyen szolgáltatást mennyiért kapok, a kitől az legfeljebb másodlagos szempont. Azt már inkább látom hátránynak, hogy a készülékek uo. árban vehetők meg mint dominó csomaggal (amiket egyébként föggeltlenűl, hűség nélkül is olcsóbban meg lehet venni).
És hiába lenne jobb a jelenlegi szolgáltatóm ha ugyanilyen (vagy legalábbis majdnem, mert ott nincs egyetlen egy ingyenes SMS sem) EU díjcsomag a Vodafone-nál (minden irányban korlátlan beszélgetés + 5GB adat) ha 5.490 Ft/hó a díja míg a készülék kedvezmény szinte ugyanolyan sz@r -
Dr Bubo
MODERÁTOR
-
Ronyman
aktív tag
Tehát akkor 3,5 GB net és akkor 2588 Ft ? Az már úgy nem rossz
Köszönöm a tájékoztatást. Egyébként azért is nézegetek, mert bizony a DPI-s oldalon a telefonok egy része ezzel a csomaggal (de még nagyobbal is) horror áron van. Mondjuk egy huawei p20 lite 69.990 előfizetéssel, holott ami AK szerint 63500Ft-tól indul ... vagy Huawei P30 128GB 169.990 és AK szerint 165... szóval emiatt kíváncsi lennék más flotta telefon ajánlataira is! -
Ronyman
aktív tag
Sziasztok!
Eddig DPI-s alap csomagban voltam, de most szeretnék váltani, mert úgy látom van jobb is
Mivel készüléket is szeretnék venni (akár hűségidővel), ezért szeretném megkérdezni, hogy melyik flottában tudok készüléket is rendelni magamnak, illetve azokat az árakat hol találom meg?
Végignézve a listát, több hasonló ajánlat is van, ezért ahhoz, hogy eldöntsem melyik a legjobb jó lenne látni egy készülék árlistát is!
Esetleg ajánlatot szívesen fogadok:
- Viszonylag keveset beszélek, a DPI alapra nem nagyon kellett ráfizetnem éves szinten 1-2 hónapban
- Az internet 400MB nagyon kevés 2 GB a minimum amit szeretnék, de jó lenne a 4 GB
- Nem szeretnék többet fizetni a mostani 3500 Ft-nálElőre is köszönöm a segítséget!
Üdv:
Ronyman -
kory24
őstag
válasz
MADcat #43166 üzenetére
"A Magenta 1 ügyfeleknek díjmentes a Korlátlan TV és film opció, melynek használatával a TV GO és HBO GO szolgáltatás forgalma nem csökkenti az Előfizető csomagjának bennefoglalt adatmennyiségét belföldön. Átmeneti tartózkodás esetén az EU-ban is használható a TVGO, de ott a tartalmak megtekinthetőségéhez megfelelő adat díjcsomag szükséges, illetve a használat csökkenti a csomagban foglalt adatmennyiséget. A Magenta 1 kedvezménycsomag megszűnése esetén a havi díjas „Korlátlan TV és film adatopció” díjazására az ÁSZF-ben meghatározott mindenkori feltételek irányadók."
-
-
szasanyi
félisten
válasz
kory24 #43159 üzenetére
MÁV csomagból kihagytad, hogy korkátlan SMS küldés is! Ennél jobb nem létezik jelenleg, és nem vok biztos benne, hogy 1 éven belül letezni fog (talán a Digi mobilnál, ha gyors ütemű lesz a hálózatuk fejlesztése).
-
Zeki
nagyúr
A telokomos flották a percdíjon kívűl nem jobbak mint egy Magentás előfizetés. Söt, lehet a net is tóbb a Magentásban.
-
Fecsike
kezdő
válasz
kakuk.tamas #43147 üzenetére
kiegészíteném: a telekomot úgy ala natúr hagyja mindenki a fenébe... gusztustalan lehúzós cég. (ezt a 6 forintos sztoritól függetlenül)
-
kakuk.tamas
addikt
válasz
eddie17 #43155 üzenetére
Én is kiszállok 2 év után.
Szép volt, jó volt, de ennyi volt. Pedig egyébként szerintem korrektek voltak. Mindig azonnal reagáltak a megkeresésemre.
Nem tudom, és nem is tudom megérteni, hogy miért b@szarinták el a céget...A valódi okokat jó lenne megtudni, de ez, hogy mindkét cég egymásra mutogat nem vezet sehova.
-
eddie17
addikt
válasz
Hegyirabló #43153 üzenetére
Én is most kaptam, írtam is Neki, hogy köszi akkor ennyi volt, nem szeretnék néma telefonra ébredni.
Főleg úgy, hogy SMS-t is küldött a Telekom, hogy tartozásom van...
Az a minimum, hogy szépen csöndben elengednek mindenféle sarc nélkül... 3 év barátságának lett most vége. -
törölt tag
válasz
kakuk.tamas #43152 üzenetére
"A fentiekből arra a megállapításra jutottunk, hogy a T-Systemsnek az a célja, hogy tönkre
tegyen minkent, és az ügyfeleinket megszerezze.""Több évre visszamenőlegesen számos olyan információval rendelkezünk, mely a
Telekom/T-Systems csoportot igen nehéz helyzetbe tudja hozni."Margit, maga nooooormális?
-
Hegyirabló
veterán
Ezt most kapták levélben a 6 forintosok:
Szeretnénk Önt tájékoztatni a következőkről, mivel a sajtóban részben valótlan hírek jelentek meg cégünkről:
- A 6ft.hu flotta továbbra is működik, nem csődölt be és nem is csődöl be!
- A sajnálatos SIM kártya korlátozások csak a Telekom-os előfizetéseink egy részét érintette. Azoknak, akiknek a hívószámuk korlátozásra került, a zárószámla befizetése után (tekintettel az utólagos számlázásra) megküldjük a hívószám elhordozásához szükséges lemondó nyilatkozatot, mellyel a hívószámot bármely Telekom üzletben saját névre tudják íratni.
- Amennyiben nem tart igényt Telekom-os számára, úgy 2019. július 08. után tud ingyenes új Telenor-os SIM kártyát igényelni a weblapunkon keresztül.
- A Telenorral és a Vodafonnal az együttműködésünk zökkenőmentes.
- Az ügyfélszolgálati irodánk megszűnt, ezentúl csak online, e-mailben (info@6forint.net) vagyunk elérhetőek. Továbbá telefonos visszahívást tudunk majd biztosítani 2019. július 08-tól, munkanapokon 10-18 óráig.
- Az irodai számlabefizetés lehetősége ugyancsak megszűnt. A készpénzes befizetéseket a K&H vagy Magnet Bank fiókokban tehetik meg. Számlaszámainkat megtalálják a weblapon a Kapcsolat menü alatt: https://6forint.hu/contact. Számláját továbbra is tudja rendezni banki utalással, illetve a weblapunkon keresztül bankkártyával vagy PayPal-al.Majd hosszasan ecseteli, hogy miért a Telekom tehet erről az egészről.
Na és erre mi történik? Egy csomóan mélyet sóhajtanak, hátradőlnek, és a kommentekben a Telekomot szidják, hogy még is csak ő volt a hunyó.
-
kakuk.tamas
addikt
Ez az e-mail most jött a 6 forinttól.
Nem tudom, hogy mennyi igaz belőle, de eltudom képzelni, hogy a Telekomnak nem érdeke ilyen flottákat tartani, és ki kényszeríti az ilyen szituációkat... -
bul07
nagyúr
válasz
kakuk.tamas #43147 üzenetére
Ha jól olvastam a cég magyarázatát
Fő gond az volt hogy olyan kedvezményt adtak tovább a előfizetőknek amit nem kaptak meg, mert nem volt benne a szerződésükben, és szóbeli megállapodás is az előző cégvezetővel volt
Tehát veszteséget termeltek amit nem tudtak már fenntartani a belépők befizetéséből(ha volt beugró)
Így bedobták a törölközőt
Telekom is tehet róla biztos valamilyen szinten de rossz döntés volt olyan kedvezményt tovább adni amire nem volt szerződése
Új hozzászólás Aktív témák
1. Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
2. Ajánlásokat kérni a Mobil flotta-ajánló keresés belépéshez topikban lehet! Ebben a topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
3. Készülék árlisták közlése TILOS! Azok azonnali törlésre kerülnek!
4. Amennyiben valamelyik flotta akciójáról tudomásod van, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglaló Újdonságok, akciók rovatába!
5. Kérdés előtt olvassátok el az összefoglalót!
6. Ha új flottát ajánlanál, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglalóba!
7. Ha az összefoglaló táblázattal kapcsolatban van észrevételed, azzal szintén a Topikgazdát keresd meg!
8. A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Windows 10
- iPhone topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Trollok komolyan
- PROHARDVER! - abszolút kezdőknek
- További aktív témák...
- Kedvező ár! Lenovo T570 laptop (15,6FHD/I5-G7/16GB/256SSD/Magyar)
- Kedvező ár! Dell Inspiron 15 laptop (15,6FHD/I5-G8/16GB/256SSD/Radeon520/Magyar/Win11)
- Ryzen 7 5800X / RTX 4060 Ti / A520M / 16GB vagy 32GB RAM / 256GB M.2 + 1TB SSD / 650W
- Vadonatúj iPhone 14 PRO MAX 256GB space black! 6 hónap garancia! Fulldoboz!
- iPhone 16 PRO MAX 512GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 100%! Apple garancia 2025.11.14
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 650W
- SzoftverPremium.hu
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Kolink Observatory LM RGB 600W
- Xiaomi 10W töltő nem használt
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest