- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Csak 15 ezret kérnek ezért az autós fejegységért - hát olyan is
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Érkezik a Now Bar a Galaxy órákra is
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
-
Mobilarena
Mobil flottát, de milyet?
Ha szeretnéd a mobil számládat csökkenteni, ismerőseiddel ingyen beszélgetni, akkor neked egy jó mobil flottára van szükséged!
Általában ingyenes regisztráció után vagy e-mailben, telefonon kaphatsz tájékoztatást a flottáról.
Számhordozás előtt végezz adategyeztetést a régi szolgáltatódnál!
Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
A belépéshez szükséges ajánlások kérése, keresése csak ide kattintva lehetséges!
A mobilflotta topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
Készült egy összefoglaló táblázat a népszerűbb flottákról, észrevételekkel a topikgazdát keressétek:KATTINTS IDE A TÁBLÁZATÉRT! (Utolsó frissítés: 2025.02.19.)
Ebben megtalálhatók az adott flották kapcsolati adatai is.A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni! Ennek a topicnak a témájához pedig nem kapcsolódik szorosan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
KTU
addikt
válasz
NorbiG2 #34047 üzenetére
Esetleg ez:
CSILLAG TARIFA Bruttó árak
Csillag tarifa havidíja 2.888 Ft
Hálózaton és más belföldi szolgáltató hívása 5,10 Ft/perc
SMS minden hálózatban 8,90 Ft/db
Lebeszélhetőség 220 perc
Adatforgalom a havi díjban 500 MbNincs hűségidő,
Minden másodperc alapú,
50% nemzetközi hívásdíj kedvezmény az aktuális árakból.
Elektronikus ügyintézés.
Számhordozás minden szolgáltatótól lehetséges.
Magánszemély és cég is csatlakozhat.
Telekom hálózatTegnap du. kaptam e-mailben.
-
NorbiG2
tag
Sziasztok! Évekkel ezelőtt, napra kész voltam innen a Mobilflottákból.
Jelenleg a HMEI honvédségit használom. 3000 Ft / hó, ebben 500 perc bárhová lebeszélhető, 50 SMS T-Mobile-ba, utána 12 Ft / perc. Percalapú. Net nem kértem bele.
500 percbe mindig beleférek bőven. Akivel sokat beszélek, mert külföldön van, arra ott a Viber, Whatsapp.
3000 Ft alatti havidíjjal, 10 Ft alatti percdíjjal mit javasoltok? -
titko
tag
Sziasztok ! IQ pro nem korlátlanként tudok a my telenor alkalmazásba regisztrálni a kapott adatkártyával? Ha igen hogyan? Be kell menni személyesen vmelyik telenorba?
-
Fifi
őstag
válasz
pvt.peter #34030 üzenetére
Szia!
Az XS-ben összesen 4GB adat van. A fordulónap 8-án van, amit úgy kell értelmezni, hogy éjfélkor nullázódnak a számlálók, tehát 9-én indulsz tiszta lappal, de ez az alkalmazásban is látható. A számla a weboldalon is fizethető bankkártyával, ami szerintem jobb, mint a csoportos beszedés, de gondolom az is megoldható ...
Bye
-
GaborGh
őstag
Sziasztok!
EQ flottabol ha ki szeretnek lepni, es el szeretnem hozni a szamom, annak milyen koltsegei vannak?Egy szerzodes masolatot lenne kedves valaki kuldeni privatban, koszonom?
-
pvt.peter
őstag
válasz
4Grider #34029 üzenetére
Köszönöm a választ.
Közben meg is találtam az EQ fordulónapot, minden hó 8 -án van.
Ezt a 2 + 4 GB -os dolgot a táblázatból szedtem az összefoglalóban van.
Az EuroQuattro alap díjcsomagnál a benne foglalt adatnál írja. Vagy ez a 4 GB -on belül értendő?
-
4Grider
nagyúr
válasz
pvt.peter #34025 üzenetére
Párszor már szerepelt itt a fórumban az EQ fordulónapja. 8-9.-e környéke, pontos értékhez használd a keresőt.
Passz, egy Telenor számla elég sok módon befizethető, nem tudom, hogy közötte van-e a csoportos beszedés.
Én ezen az oldalon nem találtam olyat, hogy a hipergagyinet start az 4+2 GB-os lenne... -
másnál is tetves lassú a mytelenor pc-n?
-
edk-
őstag
Az adventi naptárban ma 24 órás korlátlan net található. Így lehet párhuzamosan próbálni más SIMen a sebességet, akinek sávszélesség-gondja van.
-
pvt.peter
őstag
Sziasztok,
Kérdésem az EuroQuattro flottával kapcsolatos lenne: (már flotta tag vagyok, EU Aktív XS)
1. Mikortól indul újra az adatforgalmi keret?
2. Csoportos beszedési megbízást hogyan tudok a számlázásnál kérni (OTP -s vagyok)?
3. Hol tudom megnézni pontosan, hogy mennyi az internetes adatforgalmam? Azt webes felületen és My Telenor app -ban is látom, hogy a Vállalati Hipernet Start -ban vagyok és hogy mennyi a fogyasztásom, viszont nem tudom, hogy ez miért csak 4GB -os keretből dolgozik. Ha jól tudom ehhez csomaghoz összesen 2+4GB jár, nem de?
-
BSOD
senior tag
válasz
hevizms #34020 üzenetére
Én fél éve szívok (Rossz kártyát küldtek. Túlszámlázás két hónapig, amit még mindig nem sikerült jóváíratni teljes mértékben. Talán bukok is rajta. A cserekártyát szeptember óta nem sikerül aktiválni...)
Nem akarok rosszat írni róluk, mert alapvetően elégedett vagyok és megváltás a szolgáltatás az invitel adsl után. -
hevizms
addikt
válasz
Atomgeszi #34012 üzenetére
Most akkor használtad a főkártyát és úgy nem ment, vagy nem használtad és nem is próbáltad csak napokkal később?
Már ment a főkártya amikor próbáltam a megosztót és az meg nem ment.
Cserélgettem a kártyákat ahogy próbálgattam,szóval tuti hogy volt olyan próbálkozás,amikor nem ment a megosztó kártya,de előtte pár perccel meg ment a főkártya.Ez keddi napon volt,felhivtam őket,azt mondták intézik,bekérték a számokat a kártyáról.Ha jól emlékszem még aznap este egyszer megpróbáltam,de akkor még nem ment.Aztán a megosztó kártya félre lett téve a fiókba és szombat reggel prróbáltam újra és akkor már ment .Szóval azt nem tudom hogy pontosan mikortól lett aktív a megosztó.
Egy biztos hogy tényleg elég nagy a szórás hogy kinek mennyi idő műlva intéződik el a dolog.
A face csoportban is leirtam ezt és már aznap 2 ember is aláirt a posztnak hogy december elej óta nem lett aktiválva a megosztó kártyájuk.Összeségében nincs okom panaszra,pont jókor lett aktiv a kártya,mert az addigi előfizetésemet pont 16-án szűntették meg
-
anett1985
csendes tag
Egy huawei mifi lett cserélve egy tplink mr6400-re. APN rendben. Telekomos a többi előfizetésünk.
A telenor lepattintott, hogy minden rendben van a hálózatukkal. Korábban 2016 év elejétől 2017 májusig használtunk telenoros korlátlan netet, de akkor nem volt semmi gond, pedig akkor 100 %-ban azt használtuk (torrent, xbox, tv, minden azon lógott), most nagyrészt csak dolgoznánk... -
PBA
aktív tag
válasz
anett1985 #34016 üzenetére
A router csere azt jelenti, hogy a SIM kártya más modembe is került? Minden hardver elemet kicseréltetek? APN beállítást csekkoltátok? Illetve van a családban Telenoros okostelefon? Azon is lehetne egy speedtestet mérni... Én még sehol az országban nem tapasztaltam ilyen mértékű lassulást, igaz, 800Mhz képes modemekkel nyomulunk. Még az ingyenes netes időszakban, amikor mindenki korlátlanul netezhetett, akkor sem volt drámai a helyzet. A 2 Mbit, az kifejezetten para, és valami hibára utal. Viszont ezt a hálózatfelügyeletnek is látnia kell ennyi idő után, és kizárt, hogy ne orvosolnák. A Telenornak akkora frekikészlete van mint a rohadás, és okos QOS-t alkalmaznak, nem dugulnak be a cellák. Nyáron a Balaton Sound ideje alatt is repesztett a net, pedig ott aztán kismillió ember volt, mégis minden kiszolgálóeszközünket atomstabilan tudtuk Telenor hálón üzemeltetni.
-
anett1985
csendes tag
Aki IQ-s korlátlan netet használ, meg tudná mondani, hogy a mytelenorban milyen tarifa látszódik? Én ha belépek, azt írja, hogy elérhető adatkeret 4GB, az alapadatoknál pedig vállalati hipernet 5 extra van. Most akkor én egy 4gb-s internetet kaptam, vagy korlátlant szerintetek?
-
adrian94
őstag
Sziasztok
Tudnátok segíteni?
- Szolgáltató: Telekom vagy Vodafone
- Kinek a nevén lesz a szám: Saját nevemen lenne
- Hűség: Max 1 év de jobb lenne hűségidő nélkül
- Kaució / Belépési díj / Tagdíj: Ez rendben van
- Mire használnád elsősorban: Mobilnet fontosabb
- Mennyit szánsz rá: Havonta 5000-6000 ft (reális?)
- Készülék: Nem szeretnék új készüléket
- Számhordozás lehetséges-e: Szeretném megtartani a mostani számom
- Flottaengedély beszerzése: Elég ha én tudom használni
Azt még hozzá tenném, hogy jelenleg mindkét telefonszámom feltöltőkártyás
-
4Grider
nagyúr
válasz
Atomgeszi #34012 üzenetére
Mint már sokszor írtam, nekem kb. 12 hét volt az adatmegosztók bekapcsolása. Addig kb. hetente próbálgattuk őket...
Az adatmegosztó kártya feltétele csak az, hogy legyen egy olyan fő előfizetésed, amihez megigényelheted és meg is igényled. Onnantól kezdve 72 órán belül bekapcsolja a Telenor. Egyéb feltétel nincs, tehát nem kell közben semmit csinálj a főkártyával,ha az a fiókban pihen, akkor is aktiválják 72 órán belül a kért adatmegosztót.
Persze ha közted és a Telenor között van egy közvetítő aki helyetted jár el, akkor egyértelmű, hogy hol alakulhat ki késés. És ennek lehet több oka is, a linkségen és a nem megfelelő kommunikáción/adatbázisokon kívül pl. az is, ha fizetési késedelemben van, vagy esetleg más - külvilág felé nem kommunikált - problémával küzd a flotta... -
Atomgeszi
nagyúr
válasz
hevizms #34011 üzenetére
"A főkártya azonnal működött,de a megosztó nem."
Ezt Te írtad.
Tehát a főkártyát használtad, ment. A megosztó nem.Az elmélet szerint, ha a főkártyát használod és megy, a megosztó is megy, mert megy a főkártya.
"de nekem nem esett le az sem hogy a megosztó kártyát addig nemtudják aktiválni,amíg a főkártya nincs használva,hisz nincs mit megosztani."
Most akkor használtad a főkártyát és úgy nem ment, vagy nem használtad és nem is próbáltad csak napokkal később?
Nem szőrszálhasogatás, de tényleg érdekel, hogy mikor kinek és miért megy, mások meg 2-3-4-5-6-7-8 hetet várnak a megosztó aktiválására, míg vígan használják mellette a főkártyát.
És eleve úgy jön ide mindenki, hogy a főkártya megy, de a megosztó nem aktív. Tehát, Péter elmélete szerint, hogy a megosztó csak akkor megy, ha használják a főkártyát, ismét ellentmondás.
De javítsatok ki, ha tévedek.
-
hevizms
addikt
válasz
pvt.peter #34010 üzenetére
Pedig milyen egyszerű lenne egy előre megirt sablon szövegű tájékoztatót biggyeszteni az email végére,hogy mikor milyen lépés következik.
Mert nekem is csak ez volt a bajom,hogy nem tudtam hogy pld az összes rám vonatkozó feladat elvégzése után mi jön(pénzek elutalása,szerződés visszaküldése után).
Elég lenne egy visszaigazoló email hogy pld-okés minden,2-5 munkanapon belül megkapod a kártyákat postán.Ha nem,akkor keress bennünket.Vagy valami hasonló.
De ezen kívül tényleg flottul lerendezték,csak nem mindenki profi ebben az egészben.
Kilehet nevetni,de nekem nem esett le az sem hogy a megosztó kártyát addig nemtudják aktiválni,amíg a főkártya nincs használva,hisz nincs mit megosztani.
Persze most már tudom ezt azóta,mert felvilágositottak róla,de megspórolhattunk volna 1-2 telefonhivást ezügyben ha van valami írott info részükről. -
pvt.peter
őstag
válasz
hevizms #34009 üzenetére
"minden infot harapófogóval kell kihúzni belőlük és maguktól nem értesitenének semmiről"
Szambol vetted ki ezeket a szavakat, sajnos tenyleg nekem kell oket keresni, hogy akkor most mikor mi van es mi a kovetkezo lepes.
Ezt leszamitva amugy en is elegedett vagyok veluk. -
hevizms
addikt
EuroQuattro.
10-es skálán 8.
Le a kalappal a gyors ügyintézés előtt.
Pénteki napon délután munkaidő vége felé léptem velük kapcsolatba emailezéssel.Csak adatkártyát kértem + megosztókártyával.
A levelezés során megkaptam a szerződést,az elutalandó pénzösszegeket,amiket azonnal elintéztem netbankon kersztül
Jött a hétvége,hétfőn feladták a 2 sim kártyát,kedden délben már a kezemben voltakA főkártya azonnal működött,de a megosztó nem.DE!
Felhivtam őket azonnal és bekérték a kártya azonositószámát és megigérték intézkednek.
Az elmúlt napokban nem kellett a megosztókártya,így nem is néztem megy e,de ma reggel kipróbáltam és működik.Nem tudom mikor aktiváltatták,de betartották az igéretüket és tényleg intézkedtek gyorsan.Csak ajánlani tudom őket.
Amiért nem 10 pontot adok,az annak köszönhető hogy a megosztó kártya nem ment az első pillanattól kezdve,csak a főkártya.A másik pontot meg azért nem adom,mert bár válaszoltak az emailekre gyorsan,de minden infot harapófogóval kell kihúzni belőlük és maguktól nem értesitenének semmiről(pld hogy aktiv már a megosztó is)
-
Zeki
nagyúr
válasz
torrente777 #34006 üzenetére
A forensis flottának van valami olcsó csak dumása.
-
torrente777
tag
A legolcsóbb korlátlan beszélgetéshez keresnék flottát net nem kell csak korlátlan beszélgetés. Tudnátok ajánlani??
-
Myers
senior tag
Sziasztok!
Úgy néz ki, hogy elhagytunk egy telefont benne egy DPI-s kártyával. Még az is lehet, hogy hónapok múlva egyszer csak előkerül. Ősrégi, nem okos telefon, valószínűleg már le is merült, mert a szám nem kapcsolható. Leginkább a számok elvesztése fáj.
Gondolom meg lehet igényelni ugyanazt a számot egy új kártyán. A kérdés, hogy kinél kell?
Telenor, Mobil force, vagy Fidesz?
Új hozzászólás Aktív témák
1. Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
2. Ajánlásokat kérni a Mobil flotta-ajánló keresés belépéshez topikban lehet! Ebben a topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
3. Készülék árlisták közlése TILOS! Azok azonnali törlésre kerülnek!
4. Amennyiben valamelyik flotta akciójáról tudomásod van, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglaló Újdonságok, akciók rovatába!
5. Kérdés előtt olvassátok el az összefoglalót!
6. Ha új flottát ajánlanál, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglalóba!
7. Ha az összefoglaló táblázattal kapcsolatban van észrevételed, azzal szintén a Topikgazdát keresd meg!
8. A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni!
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Revolut
- Háztartási gépek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Politika
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Honor 400 Lite,új 0 perces, 2év garival
- XPS 15 9500 15.6" 4K+ IPS érintő i7-10750H GTX 1650Ti 16GB DDR4 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Logitech g920 váltóval
- Lenovo ThinkPad P51s, P52s, T570, T580 eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- Legion 5 15ACH6H 15.6" FHD IPS Ryzen 5 5600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe gar
- Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz LGA775 Processzor
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Országos! KÉSZPÉNZES - UTALÁSOS VIDEOKÁRTYA FELVÁSÁRLÁS! Korrekt áron! AMD!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest