Hirdetés
- Íme az új Android Auto!
- Google Pixel topik
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- One mobilszolgáltatások
- VoLTE/VoWiFi
-
Mobilarena
Mobil flottát, de milyet?
Ha szeretnéd a mobil számládat csökkenteni, ismerőseiddel ingyen beszélgetni, akkor neked egy jó mobil flottára van szükséged!
Általában ingyenes regisztráció után vagy e-mailben, telefonon kaphatsz tájékoztatást a flottáról.
Számhordozás előtt végezz adategyeztetést a régi szolgáltatódnál!
Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
A belépéshez szükséges ajánlások kérése, keresése csak ide kattintva lehetséges!
A mobilflotta topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
Készült egy összefoglaló táblázat a népszerűbb flottákról, észrevételekkel a topikgazdát keressétek:KATTINTS IDE A TÁBLÁZATÉRT! (Utolsó frissítés: 2025.02.19.)
Ebben megtalálhatók az adott flották kapcsolati adatai is.A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni! Ennek a topicnak a témájához pedig nem kapcsolódik szorosan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
easoft
tag
Múltkor barátom elvitt egy adatmegosztó kártyát 1 hétig szenvedtünk vele, mert webkamerával akarta nézni az üzletét és nem ment.....utána rájöttünk, hogy a megosztó kártya nem publikus ip címet kap és ez volt a baj ! Telenor ingyen ad neki kérésre utána megoldódott a probléma. Csak azért írom hátha valaki belefut ugyan ebbe a problémába
-
RiGS
tag
válasz
KILLERLALA #24034 üzenetére
Csak az igazat írtam.
A célom az volt, hogy tisztán lehessen látni, miért annyi az annyi, és miért van az, hogy van olyan kártyája a flottának ami tud hívást is indítani, míg van olyan kártya is amelyik nem. Ráadásul ezeket ugyanolyan áron és néven adja birtokba a flotta.
Ez hasznos lehet annak, aki esetleg elérhető akar lenni a kártyáján, főleg szám hordozott kártyákon, illetve aki nem rendszeresen telefonál, esetleg voipozik vagy keveset.
Az esetlegesen felmerülő kérdések megvitatása, hosszútávon csökkenti a flottakezelőre háruló kérdések áradatát.
A topic pedig jó lehetőséget teremt az új és régi érdeklődőknek, hogy a publikosan nem elérhető információk is gazdát cseréljenek.Off.
"Tudod" nem érzem megalapozottnak a személyeskedő kioktatást.
Ezzel részemről is lezártam a témát. -
Dr Bubo
MODERÁTOR
válasz
Dr Bubo #24035 üzenetére
A szám a flotta nevén lesz. Hűségidő viszont nincs.
Belépési díj: egyszeri 10.000 Ft + áfa. Kilépési díj nincs.
Kaució számhordozás esetén nincs, új szám esetén van 2 havi, de kiváltható számla előleg fizetésével is, amit le lehet beszélni.
A szolgáltató a Telenor és a Vodafone. -
Atomgeszi
nagyúr
Tegnap megjött a Tuti sim kártya, amit neten rendeltem. Beregisztraltam az instant oldalon, töltöttem rá pénzt, megkezdtem az aktiváló hívást, működik. Viszont a mobil alkalmazásba nem tudok belépni, mert azt írja, hogy a telefonszam hibás.
A mobilalkalmazasban csak akkor fogom elérni az adatokat, egyenleget, ha a postai úton kikuldott kódot visszaküldöm sms-ben?
Köszi -
-
KILLERLALA
tag
Kedves RiGS !
Én nem személyeskedtem !
Azt te kezdted, mikor azt állítottad, hogy iQpo
hazudik, nem mond igazat, nyerészkedik a " szerencséseken " !
Szerintem csupán csak nem fárasztja magát !
Tegyük fel, iQpro azt mondja: Igen nálunk az adatmegosztó 4700 !
Köll vagy nem ????
Na akkor te valószínű elkezdesz hőbörögni, de miééééért ????? Máshol csak " 690 " !!!!!
Erre magyarázzák el neked miért annyi az annyi ????
Napi 150 ilyen emberkénél már kicsit ki lehetne akadni nem gondolod ????
Folyton csak magyarázni, magyarázni, magyarázni.........
Mindenki vágja itt hogyan mennek a dolgok csak nem kiabálják világgá !
Tudod, azért " NEM PUBLIKUS " csomagok ezek !!!
[link]
Remélem tiszta vizet öntöttünk a pohárba !
" Erre való a fórum " !!!
Bocs a sok idézőjelért !
Részemről lezártnak tekintem ezt a témát ! OFF !Üdv: Laller
-
Ksix
tag
Az IQpronál is kaphatsz felárral korlátlan adatmegosztó simet, csak éppen 4700 Ft a felára.
Szerintem az sem volt nagy titok, hogy náluk ezek a korlátlan adatmegosztók is tovább vannak adva, írták ezt már többen is, pl. nekem is az jutott. És nyilván nem nehéz ebből kitalálni, hogy hogyan is tudják ilyen nagyon olcsón adni a korlátlan netet. Valószínű megveszik a korlátlan csomagot plusz egy adatmegosztót, összesen kb. 9400 forintért (mínusz saját haszon), és két előfizetésként továbbadják, amivel mindenki csak jól jár. Jobb lenne, ha a valós, kb. 8700 forintos áron adnák a korlátlan netet, és akkor lehetne itt is 700-ért adatmegosztót venni? (Ha igen, ott az easoft féle flotta, az pont erről szól.) De az is ugyanannyiba kerülne összesen, mint most két korlátlan, így viszont sokkal jobb annak, akinek nem kell a két kártya. -
RiGS
tag
válasz
KILLERLALA #24030 üzenetére
Nyíltan megkérdeztem a flottakezelőt az adatmegosztó sim lehetőségéről. Azt a választ kaptam, hogy üzleti előfizetőknél nincs ilyen.
Nem az árpolitikát kifogásoltam.
Nyilván minden éremnek 2 oldala van.
Azzal volt a problémám, hogy nem őszinte választ kaptam. Miért ne kaphatnék vmilyen felárral egy megosztó simet a meglevő előfizetésem mellé?
A személyeskedést meg végképp nem értem.
Öntsünk tiszta vizet a pohárba. Erre való a fórum. -
KILLERLALA
tag
Látom neked is ingyen kellene minden !!!!
Nem mind1 hogyan csinálják ???
Jól dolgoznak, jó áron !!!
Itt nincs beugró, kaució ,meg éves tagdíj !!!
Az a 690 kicsit több, ha kiszámolod újra !!!
Akinek nem ér meg egy korlátlan kártya 4700-et arra inkább nem mondanék semmit !!!
Publikus csomagban mit kapsz ezért a pénzért ???? ( 1500/GB jobb helyeken)
Kicsit gondolkozz már el.....
Ezért tart itt ez az ország, minden kellene, de adni érte, azt már nem !
Nem is idegesítem magam !!!!
Mindenki azt csinál amit akar !!!
Csak nem szeretem a kábítást !!!Üdv: " Egy szerencsés "
-
RiGS
tag
válasz
easoft #24008 üzenetére
Azért, mert vélhetően az IQpro a korlátlan adatmegosztó kártyát is tovább adja 4700-ért az újabb szerencsés "csak adatkártya" birtokosoknak.
Ez sokkal jobban megéri üzletileg, mint 690-ért felkínálni adatmegosztó sim lehetőségét a meglevő előfizetőknek.
Ha a gyanúm igaz, nem tartom korrekt húzásnak az adatmegosztó sim létének tagadását. -
zeon.hu
nagyúr
válasz
gabor9991 #24026 üzenetére
Én sem a tanácsa alapján mentem be az üzletbe, csak ott kérdeztem rá, mi lehet a gond.
Hibásnak találták a kártyát, de a csere nem megy a két szép szememért, ekkor hívtam a flottakezelőt.Szóval én is azt javasoltam itt az előbb a kollégának, hogy a flottakezelővel beszéljen.
-
citkar
addikt
válasz
zeon.hu #24023 üzenetére
Nincs internet továbbra sem.
Felhívom a flottakezelőt, ha tudnak segíteni jó, ha Telenorhoz mégis be kell személyesen menni, az szombatra marad akkor, de remélem elkerülhető a SIM csere.(#24024) gabor9991:
Próbáltam, de semmi. Egy weboldalt sem tölt be. Telefonon a Play sem ment, semmi.
-
-
citkar
addikt
válasz
zeon.hu #24018 üzenetére
Amivel te írtad (gyárilag ez volt benne) ezt a hibát adta csatlakozásnál:
"Sikertelen csatlakozás, helytelen hívási beállítások miatt. Kérjük, vegye fel a kapcsolatot a szolgáltatóval."Csináltam egy új apn profilt, aminek a neve telenor (ugyanazt a nevet nem engedi megadni újra, próbáltam az android alkalmazással, de a gyári Telenor Hipernet APN-t nem tudom átírni, sem törölni ezt a profilt, hogy ugyanilyen névvel megadjak új APN-t) és APN-nél "online" szerepel, minden más üresen áll. Így kiírja, hogy sikeres csatlakozás, 4G elérhető, adatforgalom fogadás/küldött kb 30-40 kbyte miután percekig próbálkoztam.
-
gabor9991
őstag
válasz
citkar #24015 üzenetére
Értem, így nyilván a telenor oldalán van valami hiba.biztos megoldják holnap.
(#24016) easoft : Nem olcsó
iQpro korlátlan csak 4700/hó
(#24017) easoft : A net apn már publikus ip-cimet kapsz.Mint írja, csatlakozik a hálózathoz, nem az a baj, hanem az adatforgalom nem működik.A kártya pedig új, ha jól értettem ,bár ettől ugye lehet még gyárilag rossz.
-
Cry0
őstag
sziasztok
erről a mobilflotta centrumról van valami véleményetek ? -
-
citkar
addikt
válasz
zeon.hu #24013 üzenetére
Első alkalommal a flottakezelőt hívtam, amikor azt írta a telefonban, hogy nincs aktiválva.
Ma már este nem hívtam fel (6 után mégsem akartam csörögni, majd holnap).
A PIN-t nem közvetlen a MiFi-be írtam, hanem csatlakoztam hozzá WiFi-n és webes felületen, ahogy az APN-t is próbáltam net-tel és online-nal is. Ugyanígy telefonban is kipróbáltam, nem-e a MiFi problémázik, de telefonban is ugyanaz a helyzet.
Mindkét eszköz esetében kiírja, hogy van 4G kapcsolat, kapcsolódott a Telenor hálózatához, de nincs internetelérésem, nincs is érdemi adatforgalom (néhány kbyte van).(#24014) gabor9991:
Próbáltam APN beállítás után is újraindítani. Gondoltam arra, hogy türelmetlen vagyok, miután csatlakozott a hálózathoz vártam bő 5 percet, de nincs semmi változás.
Úgy tűnik nálam minden jó (de hátha valaki mégis mond valami újat, amire én nem gondoltam), valószínű holnap a flottakezelőt újra fel kell hívnom.
-
-
citkar
addikt
Üdv!
Elszántam magam egy iQpro adat SIM vásárlására.
Gyorsan meg is küldték a SIM-et. Első nap telefonban kipróbáltam, akkor azt a hibát adta, hogy a SIM nincs aktiválva. Akkor az ügyfélszolgálatot felhívtam s azt mondták hamarosan meg fog történni.
Másnap beszereztem a MiFi routerem, PIN-t elfogadta, Telenorhoz csatlakozott, de továbbra sincs adatforgalom (kb 3-4 kbyte/sec-t ír néha), de internetelérés nincs.
Kipróbáltam más eszközben (már nincs aktiválásos üzenet), "net" és "online" apn-nel is, de nincs változás, internet nincs.
Ötlet esetleg, hogy nálam van a gond, vagy az iQpronál esetleg?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
1. Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
2. Ajánlásokat kérni a Mobil flotta-ajánló keresés belépéshez topikban lehet! Ebben a topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
3. Készülék árlisták közlése TILOS! Azok azonnali törlésre kerülnek!
4. Amennyiben valamelyik flotta akciójáról tudomásod van, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglaló Újdonságok, akciók rovatába!
5. Kérdés előtt olvassátok el az összefoglalót!
6. Ha új flottát ajánlanál, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglalóba!
7. Ha az összefoglaló táblázattal kapcsolatban van észrevételed, azzal szintén a Topikgazdát keresd meg!
8. A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni!
- nJoy Cadu 1000VA / 600Watt / 2026.07 garancia/ Usb management / Line-interaktív / 2aksi / Schuko
- Intel Xeon Processzor E5-2680 v4
- HP Compaq 8000 Elite USDT Klasszikus teljesítmény, minimalista dizájn!
- FSP HEXA+ 400W Megbízható Erőforrás a Stabil PC Működéshez!
- Macbook pro 14" m1pro 16/512, szép állapotban,kiegészítőkkel, dobozával.
- ÚJ Lenovo Yoga Slim 7 - 14.5" 3K OLED Érintő 90Hz - Snapdragon X Elite - 32GB - 1TB - 2,5+év gari
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! I7 6700 / GTX 1070 8GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest