Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Garmin topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- iPhone topik
- Yettel topik
- Májusban már megérkezhet a Xiaomi 17T
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Vivo V70 – a stílus érték?
-
Mobilarena

Mobil flottát, de milyet?
Ha szeretnéd a mobil számládat csökkenteni, ismerőseiddel ingyen beszélgetni, akkor neked egy jó mobil flottára van szükséged!
Általában ingyenes regisztráció után vagy e-mailben, telefonon kaphatsz tájékoztatást a flottáról.
Összehasonlító táblázat az ismertebb, még működő publikus flottákról. (2026.04.14.)
Számhordozás előtt végezz adategyeztetést a régi szolgáltatódnál!
Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!

A belépéshez szükséges ajánlások kérése, keresése csak ide kattintva lehetséges!
A mobilflotta topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni! Ennek a topicnak a témájához pedig nem kapcsolódik szorosan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
KILLERLALA
tag
Aki igazán keni, ötvözi a flottát és a voip-ot!!!!

Több vasat kell a tűzben tartani !!!!!
-
jozsi968
tag
válasz
Dr Bubo
üzenetére
Azért írogatok a topikba, mert próbálom felnyitni a felhasználók szemét.
Lehet úgy is olcsón telefonálni, hogy ezért havi súlyos ezreket fizetnénk.
Sok hsz.-ből kiderül hogy nagyon sokan mégcsak nem is hallottak a voipról, aki pedig hallott az macerásnak gondolja. Pedig egyáltalán nem az. -
zseko
veterán
válasz
t-shirt
üzenetére
Ha fontos a stabil és mindig működő telefonálás, akkor nem biztos, hogy a voip a jó megoldás. Ugyanis a használatához internet kell, ha nincs net, nincs hívás. És az sem árt ha stabil a net, különben szintén csak a problémák vannak. 4g-n jól működik, 3g azért már időnként lutri, 2g pedig sokszor imádkozós
Tehát pl. Isten háta mögötti puszta közepén állva nem biztos hogy lehet telefonálni. Persze wifit használva is lehet használni, ám a 4g stabilabb, jobb nálam. -
nimfas
addikt
válasz
jozsi968
üzenetére
Blue net XXL 3 GB 2490 Ft
Voip hívás 3 Ft. 600perc = 1800 Ft , ez össz. 4290 Ft.Mivel saját bevallása alapján elhasznál 3 GB-ot így a blue XXL is havi rendszerességgel lenne. Tehát nem látom be hogy a te elved miatt miért kéne neki 2490-1700=790 Ft-ot pluszban fizetni havonta?
(#23685) t-shirt
Voip-ban nem vagyok otthon sorry.
-
BoC1ka
senior tag
Help, újraraktam a telefonom, frissítés után gyári visszaállítás, és azóta nincs mobilnetem..iQprot használok hívás+4gb net. Nem jön be a mobilnet egyszerűen.
(#23689) MADcat
Tárgytalan, megoldottam
Xperia m4 amúgy. de már jó -
t-shirt
veterán
válasz
arkone
üzenetére
arkone Természetesen megnéztem, a „katt ide” alatt. Sajnos a korlátlanok és a percdíjasok is drágábbra jönnek ki mint 7000 Ft az én igényeim szerint. Ezért érdeklődtem hátha van olyan is a tarsolyotokban ami jobban rám illik.
nimfas Blue net XXL 3 GB 2490 Ft
Voip hívás 3 Ft. 600perc = 1800 Ft , ez össz. 4290 Ft.
Ha jól látom az XXL csak net előfizetés, a voip része hogy működik, azt kinek kell fizetni, hogy lesz hívószámom stb (elnézést a tájékozatlanságomért) -
porse
őstag
Sziasztok.
Dpi ben szeretnék nagyobb net csomagra váltani de nem tudom mikor lenne ideális. Ha megrendelem a nagyobbat azonnal bekapcsolják? Vagy majd hónap fordulókor(telefonba ezt mondta egy ügyintéző de nem hittem neki)? Vagy tört haviban kapom meg?
Köszönöm.
-
t-shirt
veterán
Tiszteletem!
Jelenleg Telenor Mytariff M-ben vagyok
- korlátlan hálózaton belüli hívás
- 180 perc más hálózatba
- korlátlan böngészés és email (ezt pluszba rendeltem hozzá)
ez összesen havonta 6800 Ft-ba kerül.Átnézve a számláimat egy hónapban átlagosan 600 percet beszélek (ebből 450 perc telenor és 150 perc más hálózat). Pár alkalommal előfordult hogy túlléptem a 180-percet más hálózatba ami elég fájdalmas számlát eredményezett a 40 Ft-os percdíj miatt. Mobilneten havonta 2-3GB jön le.
Jövőre lejár a hűségem, a számom megtartása, vagy hogy kié a szám stb nem érdekel:
- van olyan flottás megoldás ami hasonló áron kínál korlátlan hívást minden irányban 2-3GB adattal?
- illetve olyan csomag amiben a percdíj olyan kedvező hogy a 600 perc esetén is alatta maradok a 7000 Ft-nak havonta nettel együtt? -
cikcakk
csendes tag
Alfa-11 számlát kapott már valaki?
-
laca71
aktív tag
Ha dpi előfizetésem van akkor már az EU területén olcsóbb a telefonálás..?
-
-ZeeZee-
senior tag
válasz
MPeter87
üzenetére
Céges előfizetésemen (vodánál) van 20MB net, amit ha elfogyasztok (az elmúlt 3 évben kb. 3-szor történt meg), akkor csak lassítanak (hogy mennyire nem tudom, de nem lassabb, mint alapban, bár az is csak edge... (ennyit tud a telefon abban a slotban)). De nem tudom megmondani, hogy milyen előfizetés, mert nem én rendezem, csak kaptam egy kártyát. Az viszont biztos, hogy a cégem a voda indulásától náluk van, és valami régi csomag, amit már ki akartak vezetni.
-
Grougon
tag
válasz
petertoth10
üzenetére
Nekem a korlátlan opcióval is 50gb-ot ír ki, csak nem csökken soha a keret.
-
ablack
senior tag
Vodafone-nál van valamit flotta ami mobilinternetes adatkártyát ad ?
-
Zeki
nagyúr
válasz
petertoth10
üzenetére
Az úgy okés.
Ha most kaptad meg, lehet még nem aktív a korlátlanság, pár nap, meg egy újraindítás kellhet. -
petertoth10
tag
Megkaptam iQPro-s elméletileg korlátlan adat&voice kártyámat, viszont mytelenorban 4GB ír illetve olyat olvasok "üzleti keret 175 000 NPS" lehet rosszat kaptam?
-
arkone
aktív tag
Kíváncsi lennék a digire, mert a lanos szolgáltatása engem elkerült.

-
Dracula72
senior tag
válasz
cincinatus
üzenetére
Távol áll tőlem a vita, viszont makacs dolgok a tények.
Igazad legyen, arasson a Digi

-
jozsi968
tag
válasz
cincinatus
üzenetére
Nem. Nem arra gondoltam.
Nekem a havidíjas előfizetések /így a mobilflották sem / jönnek be.
Miért fizetnék havonta 3ezer egynéhányszáz forintot, ha a töredékéért is telefonálhatok Voipon. Én amúgy sem telefonálok sokat,de ha sokat hívnék akkor meg azért Voipoznék. Egyébként a 198 perc is vagy akár a 293 perc is simán kijön egy ezresből. A lényeg az hogy hadd döntsem már el én hogy mennyit telefonálok. És annyit is fizetek érte. -
Zeki
nagyúr
válasz
cincinatus
üzenetére
+ immmr ami még betehet a flottáknak. Most hívtam a nagymamám, butatelója van, 3 perces gyors érdeklődés a hogyléte felől, nulla Ft.
Érdekes dolgok lesznek még itt jövő év elejéig. -
cincinatus
aktív tag
válasz
Dracula72
üzenetére
Mondjuk nekem még nem volt az 5000,- Ft belépési díj, és nov. 1-ig 2500,- Ft volt a havi díjam.
Akik régen léptek be, azoknál pedig a 15000 Ft kilépési díj minimum tűri a vitát.
Telekom alternatíva pedig nem nagyon van.
Mellesleg felesleges ezen vitatkozni, mert jövő év elején szerintem elég komoly változások lesznek a flottáknál pozitív irányban. 9-19 Ft-os feltöltőkártyás díjak, DIGImobil és áfacsökkentés mellett a mostani flottaajánlatokat erősen át kell gondolni.
-
Dracula72
senior tag
válasz
cincinatus
üzenetére
Teljes lenne, ha figyelembe vennénk még 15000ft-ot is
, hogy maradjon meg a számod 
Nem vagyok DPI-s, nem azért írtam, de a belépési lehúzás ami 5000ft az is különbözik
Használja mindenki azt ami neki olcsóbban matekozik
-
goop
őstag
válasz
cincinatus
üzenetére
Mióta megvolt a sávrendezés telenornál, érezhetően jobb a hangminőség 2G-n is.
-
cincinatus
aktív tag
válasz
jozsi968
üzenetére
Arra értette, hogy a Telenor azért nem Telekom. Pláne hanghívásban.
Amúgy meg a DPI hanghívásban nem lesz olcsóbb, mert a Frondeo-nál a 198 percen felül bruttó 6,35 Ft/perc.
Tehát a +600 Ft-ért Frondeoban is kb. 293 percet kapsz, felette meg jóval olcsóbb a percdíj.
Viszont Dpi-ben meg +100 Mb net és a neveden marad a szám.
-
Atomgeszi
nagyúr
Hali!
Külföldi, főként németországi szolgáltatókkal tisztában valaki?
Édesanyámnak kellene egy hónapra egy SIM kártya, ami net elérhetőséget biztosít neki Németországon belül, mobilinternetet használva.
Esetleg notebook USB stick.
Hűségidő nélkül kellene, mert csak 1 hónapra szól a dolog, viszont a szálláson nincs WI-Fi. Nem yotubeozásra használná, szóval csak alap dolgokra 1-2-3 GB neki szerintem elég lenne. -
Dracula72
senior tag
Nem Telekomnál, hanem pl. DPI-ben.
(#23651) jozsi968: hát igen, voipra tértem a DPI-ről, mert nem beszéltem le az 5 órából csak fél órát.
Regisztráltam a Megavoio-ra 3ft a mobil hívás, igen van hozzá havi 1700ft 4Giga net kiadás, de net a DPI-ben is volt, ami belassúlt csúnyán. -
Dracula72
senior tag
válasz
karl_fischer
üzenetére
1095ft/sim/hó díját persze nem reklámozza
meg a 15000ft-os számelhordozási díjat
1905+1095 a legkisebb csomagra, 600ft-al kipótolom és saját nevemen, hűség nélkül 5óra beszéd.
Gratula aki benne van
hát a birka aki számol is 
-
wwhy
veterán
válasz
Andrewstarr
üzenetére
Nem lehet, mert nem létezik, ugyanis a DPI Telenor, az opció meg Telekom. Szerintem.
-
Andrewstarr
aktív tag
Nem tudja valaki, hogy dpi-nél lehet kérni a korlátlan email és böngészés opciót? Vagy létezik még egyáltalán ez?
-
válasz
KILLERLALA
üzenetére
Az

-
moma
őstag
az iqpronál hogy van ez a fizetés az elején. volt a számla a levélben az azt átutaltam, jött egy számlaértesítő 13-ikán, de abban még ugyanaz a számla volt. akkor mikor kell legközelebb fizetnem, hogy van ez? nem kellett volna jönni egy újabb díjbekérőnek?
-
-ZeeZee-
senior tag
-
KTU
addikt
válasz
-ZeeZee-
üzenetére
Benne van az ászf-be, hiába mégy "veszekedni",
Telenoros flottáknál ezért kell megtudni hogy mikor van az aktuális kártya zárása, (hó melyik napján).
Hogy ne fizess ki pár, vagy akár 1 napért, 1 hónapot.Persze ez vonatkozik az összes publikus előfizetésre is.
Ezt próbálták módisítani (ászf-et) már vagy 3x, de nem jött össze nekik.

-
madmike
őstag
válasz
kory24
üzenetére
Biztos a Te számod írjam a kõzleménybe?

IQpro: köszi! Nem volt egyértelmű a számomra, gondolom ezzel nem vagyok egyedül. Ráírhatnátok arra a papírra amin felhívjátok a figyrlmet a szerződés visszapostázására, hogy ezen kívül utaljuk át a számlán szereplő összeget.
A jövőben a számlát Ti fogjátok küldeni vagy a Telenor? -
iQpro
csendes tag
Azt mondtam, hogy 25-én add fel elsőbbségivel, hogy 26-án ideérjen. Mivel napi feladási határidő után adtad postára, nem ért ide, nem tudtam ma offoltatni, ezért kénytelen leszek valakinek továbbadni hogy ne bukjak egy havi díjat. Mivel az új tulajdonos nem szeretne használt SIM-et kapni, ezért cseréltetnem kell 4+fa. Nem azért mondtam hogy sajnáltassam magam, csak demonstrálni próbálom, hogy jól megszívtam.

-
iQpro
csendes tag
válasz
madmike
üzenetére
Mint ahogy a számlán is fel van tüntetve, az első sor egy havi forgalmi előleg. Ezt a második hónapban írjuk jóvá. Kénytelenek voltunk ezt bevezetni, mert elszaporodtak a csalók, akik berendelték a SIM kártyát, használták egy hónapig, majd eldobták az első havi számlával együtt. Most hogy van egy szigorúan rövid fizetési határidő a forgalmi előlegre, ezek a csalók eltűntek. A szállítási díjat kénytelenek voltunk átterhelni az ügyfelekre, mert havonta egy alkalmazott bérét költöttük postaköltségre, arról nem is beszélve, hogy egy 4 gigás adatkártyából több mint fél év jutaléka nullázza ki a 615 forintos postaköltséget.
-
-ZeeZee-
senior tag
Az előfordulhat, hogy a Telenor lelépéskor 1 teljes havi előfizetési díjat számláz(hat) ki? És mindezt jogosan?
#23619 nickcreeper
Szerintem mielőtt hordozol kérdezd meg a telenornál, hogy kell-e hordozni. Nálam a flotta kikötötte, hogy csak szolgáltató váltással mehetek, a telenornál meg néztek, hogy ezt meg miért kellett...
-
nickcreeper
tag
Sziasztok!
Kb mennyi idő a vodához el és utána visszahordozás Telenor esetén?
Előre is köszönöm! -
madmike
őstag
Sziasztok!
Ma megérkezett az IQpro-s sim kártyám. Jött vele egy számla is, rajta egy havi díj és a postaköltség, illetve fizetési határidőként 10.28. Csekk nem jött vele. Utaljam át ezt az összeget nekik? -
Dracula72
senior tag
válasz
KILLERLALA
üzenetére
Nekem se mutatja, hogy mennyi van hátra,
számlazárás ide számlazárás oda, nem tudom mennyit használtam el.
Lesz valami változás ez ügyben? -
Ez itt a Mobil flották topik, a különböző találgatásokkal a jövőt illetően ne offoljuk szét az egész topikot!
Arra ott vannak a szolgáltatói topikok.
Köszönöm a megértéseteket! -
-
válasz
KILLERLALA
üzenetére
Nem csodálkoznék azon, hogyha négyes kartell lenne ezután. Csak olyan jó magyar szokás szerint... De neked legyen igazad!

-
KILLERLALA
tag
-
Vangelis
félisten
válasz
KILLERLALA
üzenetére
Nekem most nincs sehol hűségem.. nah jó egy telekomos szám van 11.28-ig.
Én is gondolkodom, hogy a DPI-t is hagyni kéne a francba... minden ismerősöm telekomos

-
válasz
KILLERLALA
üzenetére
Várjuk ki a végét.

-
Dracula72
senior tag
válasz
KILLERLALA
üzenetére
Kezem lent maradt

és reményeink szerint ez jól jöhet nekünk
-
KILLERLALA
tag
Gyerekek !
Én azt mondom, itt valami nagy dolog készül !
Nem véletlen vesztek meg a kartell tagjai !
Csak kapkodja az ember a fejét, hol-milyen új csomagot dobnak be !
Amit én próbálok ebből kiszűrni:
A DIGI indulásának híre máris lavinát indított !
Mindenki próbálja bepozicionálni magát, lehetőségeihez mérten majd az új piacra.
Eddig ment a sírás, hogy a kommunikációs szektort sújtó adók miatt sajnos nem tudják olcsóbban adni a dolgokat ! Ugye hogy lehet ! Sőőőt még így is megéri nekik !
A Tréékom mivel a legnagyobb előfizetői bázissal rendelkezik, ezért ő buk6ja a legnagyobbat !
Ezért összehozott egy öszvér csomagot, összegyúrta a Telenyomor meg a Yoda csomagját és kész !
Valószínű arra gondolnak a DIGI sem tudja majd olcsóbban adni a sajátját, így a migráció kockázata minimálisra csökkenthető ! ( okosan csinálják amúgy)
Amire még hatással lesz ez a dolog az a FLOTTA és a VoIP !
Sok FLOTTA aki 10Ft/perc felett nyomja, elég rossz helyzetbe kerül.
Az ember bemegy egy boltba, vesz egy karit, nyomja min. 9Ft-ért.
Semmi beugró, semmi kaució, semmi kötöttség, a nevén van stb......
A VoIP még kitarthat egy darabig, de már most sokan gondolkodnak, megéri-e bajlódni vele.
Én azt mondom, idén már senki ne írjon alá rabláncot sehová !!!!
Vagy később lenyírt körmökkel,( ne tudd lemarni a tapétát a falról)
és egy doboz nyugtató társaságában várja az újabb bejelentéseket !
( Aki nem ért velem egyet, tegye fel a kezét ! )

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
1. Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
2. Ajánlásokat kérni a Mobil flotta-ajánló keresés belépéshez topikban lehet! Ebben a topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
3. Készülék árlisták közlése TILOS! Azok azonnali törlésre kerülnek!
4. Amennyiben valamelyik flotta akciójáról tudomásod van, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglaló Újdonságok, akciók rovatába!
5. Kérdés előtt olvassátok el az összefoglalót!
6. Ha új flottát ajánlanál, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglalóba!
7. Ha az összefoglaló táblázattal kapcsolatban van észrevételed, azzal szintén a Topikgazdát keresd meg!
8. A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple MacBook
- DVBViewer
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Revolut
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Garmin topik
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- 8 millió felett jár a Clair Obscur: Expedition 33, egy év alatt ért a csúcsra
- Óra topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo T14 Gen 1 Ryzen 5 pro 4650U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, garancia
- MacBook Pro 14" 2023 M3 Pro 36GB RAM, 11 core CPU, 14 core GPU, 512GB SSD, Space Black 27% Áfa 0458A
- (TÖBB DARAB, KÉSZLETEN) Intel Core i7-4790 4-Core 3.6GHz - LGA1150
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

A routerekkel kapcsolatos kérdéseket

Tehát pl. Isten háta mögötti puszta közepén állva nem biztos hogy lehet telefonálni. Persze wifit használva is lehet használni, ám a 4g stabilabb, jobb nálam.
Milyen telefon egyáltalán?

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
De, gondoltam, akkor ne kelljen egy teljes hónapot kifizetni. Akkor ez nem jött össze. Nem vagyok elég tudatos vásárló.