Hirdetés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Yettel topik
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Xiaomi 17 - még mindig tart
-
Mobilarena

Mobil flottát, de milyet?
Ha szeretnéd a mobil számládat csökkenteni, ismerőseiddel ingyen beszélgetni, akkor neked egy jó mobil flottára van szükséged!
Általában ingyenes regisztráció után vagy e-mailben, telefonon kaphatsz tájékoztatást a flottáról.
Összehasonlító táblázat az ismertebb, még működő publikus flottákról. (2026.04.14.)
Számhordozás előtt végezz adategyeztetést a régi szolgáltatódnál!
Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!

A belépéshez szükséges ajánlások kérése, keresése csak ide kattintva lehetséges!
A mobilflotta topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni! Ennek a topicnak a témájához pedig nem kapcsolódik szorosan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
LámaZ
addikt
válasz
MADcat
üzenetére
Sőt!
Az okostelómban van egy SIM az iqprótól. Hívtak már azon, és beszéltünk.
Van még ugyanattól a flottakezelőtől egy korlátlan netes SIM-kártyám, amely be van dugva egy mifi-routerbe.
Most felhívtam PC-ről (Skype-ból) a számot, és a wifire csatlakoztatott okostelefon csöngött ki.
Nem értem, de mindegy. :-)Lehet, hogy azért lehetséges ez, mert a mifin be van ez állítva:

-
Valaki használja a iqpro adat sim-t szegeden voip-ra?
-
szkorhetz
őstag
válasz
KILLERLALA
üzenetére
Érdekes.

-
Dracula72
senior tag
válasz
hgabor19
üzenetére
Nemcsak egyedül te vagy ezzel , nálam is ratyi a DPI.
Holnap érkezik az iqpro adat sim, ki is lépek a DPI-ből, net mert 500ft amit lebeszélek, voip-ról meg 1000percet 3000ft-ért. 600megát eszek havonta, a 4gigia még voippal is elég lesz 1700ft-ért, 3620ft helyett-
PáPá DPI
-
tyuli76
tag
válasz
KILLERLALA
üzenetére
nekem is ezt mutatja
-
gabor9991
addikt
Az a baj, hogy nem tudom, a számlán melyik tétel micsoda.
Pl. van 3 sor üzleti előfizetés, ez ugye mivel üzleti, minden flottával egyedi díjban állapodnak meg, gondolom.
Van vállalati hipernet start, forgalmi díjak, azok mondjuk pont érthetőek, és akkor jönnek a havidíj kedvezmények, és forgalmidíj kedvezmények.
Ez újabb 4 sor.
Különbözeti díj nincs, de ugye én többet is beszéltem, mint a minimum.
A végén meg kb. jó összegről van kiállítva a fizetendő összeg. -
tyuli76
tag
Hány hónapja vagyto IQpro elöfizetök?Én most kaptam a 2. számlát és rajta volt a 2x400ft.Az elsőn nem volt,pedig akkor is telefonáltam vele.Remélem nem emelkedik minden hónapban.
-
hgabor19
aktív tag
válasz
MADcat
üzenetére
Valószínűleg csak én vagyok egyedül ezzel, és peches, de mióta a múlt héten szerdán elkezdődött a Telenor hálózat butulása, nálam azóta sem állt helyre a rend.
Az nonszensz hogy egy weboldal betöltése (pl. bbc, cnn) legalább 40-60sec a Hipernet hálózaton, és magyar oldalakkal is betegeskedik.Persze csak annyit közölnek, hogy gond van a hálózattal, de azt nem, hogy kb mikorra várható a hiba elhárítása. Hétfő délután van, és még mindíg nem lehet a 4G-t munkára használni. (szerda előtt még lehetett)
Aztán ott van az iPad oszthatóság fiaskó.
És még sorolhatnám...Szóval, mik a legjobb Telekom ajánlatok?

-
hgabor19
aktív tag
Az iQpro-s 4giga és korlátlan adatkártyához hasonló de Telekomos flotta, hűség nélkül ,milyen lenne elérhető?
A hócipellőm kezd kicsit tele lenni a Telenyomorral.
Úgy érzem ez egy rövid barátság volt. -
vadcitrom
tag
válasz
MPeter87
üzenetére
Telekom és Vodafone is ugyanilyen használhatalan mint most a DPI, mindegyik van a családban. Eddig a DPI volt a legjobb de most már ez is ilyen.

Ahogy nézem nem nagyon van megoldás, max. kérek hozzá még egyenlőre 10 Gb netet a DPI-hez, remélem mihamarabb erlindul a DIGI végre a mobil telefonnal is, évek óta arra várok. -
RiGS
tag
válasz
cincinatus
üzenetére
Úgy tűnik, ha az előfizetésen nincs legalább 4 giga net aktiválva, akkor a duplája a kötelező forgalom.
Egyébként 4 gigától csak 400+400.Ha jól értem a nettó 1600-nak ugye csak a fele az ami lebeszélhető, és az is felesbe megoszlik a hálózatok között és erre jön még rá 500 pénz a 100 megás korlátlan netre.
Tehát 2500-ból 40 perc hálón belül és 40 perc hálón kívül az ami lebeszélhető és 0 db sms.Ez így már nem versenyképes ajánlat.
-
koma106
senior tag
Sziasztok! DPI (alap) alternatívát tudna valaki ajánlani? 1 db SIM-es megoldást keresek, hasonló anyagi és szolgáltatási feltételekkel, mint a DPI alap volt a lassítás előtt.
-
KTU
addikt
válasz
z123456789
üzenetére
A 6000Ft-bóll, itthon net, EU-ba net, saját neveden a szám, stb. wake up!

Ha találsz ennyiért majd írd azért ide.Ez Alfa-11 4GB-al, + Üzleti EU Roaming 1000,
Ebbe van 500MB roaming net,
1000 perc roaming kimenő hívás (16,6666 óra) persze korlátlan hívásfogadás.Itthon kevés kimenő hívással, kb.:1 óra, kb. 40sms, 5MMS, tudom 2016-ba, hogy hogy hozzák össze.

Ez kijön kb.: áfásan 9500 Ft-ból.
11500Ft körül volt a számla itthoni korlátlan nettel, több hónapban is. Ezért írtam fent KáBét a 4GB-ra.
De nincs neveden a szám. -
válasz
z123456789
üzenetére
A flottaengedély kérdés arra vonatkozott, hogy sok céges vagy egyesületi flottába csak dolgozók, illetve tagok léphetnek be. Ott lényeges kérdés, hogy tag vagy-e? Esetleg van ismerősöd, aki tud szerezni neked.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
A dpi, IT Service, iQpro, Frondeo, Pránanadi esetében (fél)publikus tarifákról van szó, ott elég megkeresni a kapcsolattartót és lehet szerződést kötni.
-
z123456789
addikt
Sziasztok!
Egy másik topicból ajánlották ezt, de bemásolnám amit oda írtam.
Jelenleg Telenoros vagyok, de nem ragaszkodom hozzájuk. Egy számomra ideális tarifacsomagot, vagy kombinációt keresnék, amiben elfogadható perc és sms díjak vannak, és legalább 1 GB mobilnet. A lényeg viszont az, hogy EU-n belül is használhassam ezeket, plusz költség nélkül, de legalább a netet. Elég sokat fordulok meg külföldön, és néha nagyon jól jönne egy kis navi rásegítés, vagy szinkronizálás. Nem szeretnék külföldi szolgáltatóhoz menni, mert nem akarom szivatni azokat, akik hívnak magyar számról. Illetve azért, mert a kommunikáció jelentős része Magyarországon történne.
Átolvastam a táblázatot, de nem egyértelmű számomra. Ha valaki tudna ajánlani nekem valamit, ne tartsa magában, legyen olyan szíves!
Az összefoglalóban feltett kérdésekre a válasz:
Szolgáltató: nem ragaszkodom
Kinek a nevén lesz a szám: szeretném, ha a sajátomon lenne
Hűség: régóta "hűtlen" vagyok, szeretnék az is maradni
Mire használnád elsősorban: telefonálás, sms MO+EU minden irányba, Waze, Maps, szinkronizáció, böngészés
Mennyit szánsz rá: 6000
Készülék: van, de nem akarok
Számhordozás lehetséges-e: nem lényeges
Flottaengedély beszerzése: nem értem itt mi a kérdésElőre is köszönöm.

-
Drughi
addikt
DPI / Mobilforce kontaktot tud valaki adni a Cintián kívül?
-
KILLERLALA
tag
Az IDEAL FLOTTA hirdet valami kocsi bérlés 0Ft dolgot !
Túl szép, hogy igaz legyen !
Mindent fizetnek kivéve a benzin ! s
Probálta már valaki ???
Egyszeri beugró azért van !!!
Nagyon PIRAMISjátékot szimatolok !!!
-
Zeki
nagyúr
válasz
hgabor19
üzenetére
Az van, hogy ez mobilnet!
Tehát a sebesség úgy hullámzik mint a tenger vihar idején!
A telenor net amúgy is haldoklott a múlt héten pénteken. De én még nem mértem csak 60 megabit alatti sebességet vele, jellemző errefele a 40/20, 40/10, 30/20, 20/20 , 15/20-as sebességmérések.
Nagyon késő éjjel táltosodik meg 50/30-ra.
Én sem nem optimálisan jó helyen dolgozok, sem nem lakom. -
hgabor19
aktív tag
iQpro-s korlátlan kártyának van beállított sebesség limitje? Múlt héten vacakolt a Tnor több napon át. Szombat előtt mértünk 90-100 Mbitet is stabilan. De szombat este óta 50 Mbps a plafon. Más is tapasztalta ezt?
Illetve a Hipernet ma reggeltő megint lelassult majdnemhogy használhatatlanra.. -
gabor9991
addikt
válasz
cincinatus
üzenetére
Érdekes.Nekem is a szeptemberi számla jött, de nem volt csak annyi számlázva, amit írtam.
-
RiGS
tag
válasz
cincinatus
üzenetére
Érdekes, mert az enyém is szeptemberi számla.
100 mega net vagy nagyobb adatcsomag volt a kártyán aktiválva? -
RiGS
tag
válasz
gabor9991
üzenetére
Elvileg csak a keretek felét beszélheted le.
Azért nevezem büntinek, mert pár perc óvatlan hívásra aránytalan különbözetet kell fizetni. Ráadásul augusztusban csak a lebeszélt perceket számlázták, ahogy a flottakezelő igérte. Aztán rákövetkező hónapban jött a meglepetés. Úgy éreztem félretájékoztattak. Ha korrektül jelezték volna a forgalomkülönbözeti díjat, akkor nem telefonálok, de a flottakezelő egyenesen bátorított. -
RiGS
tag
válasz
cincinatus
üzenetére
Nekem 4 giga nettel szeptemberben csak a felét számlázták.
Augusztusban meg csak a lebeszélt percdíjat kellett kifizetni. -
xeranus
csendes tag
Tudja valaki, hogy a dpi-ben lesz-e változás a netben? mert akkor én is lépek a tutiba, mert iqpros simem már van viszont annyit nem beszélek, hogy a dpi "hangos" csomagja megérné nekem. Úgy is dual sim-es a telóm
-
xeranus
csendes tag
válasz
gabor9991
üzenetére
Szerintetek ha két iqpros "adatkártya" amin van hanghívás, de 4 gb os csomagban van beszél egymással akkor ugyan úgy beszámlázzák a 400+400 Ftot vagy az nem számít bele. Nekem és a páromnak is van ilyen kártyája, de jó lenne ha egymás közt tudnánk is beszélni nem csak viberen
-
törölt tag
Sziasztok! Tudtok valamit a Vodafone Superior flottáról? Vagy hogy melyik az a flotta ahol részletre is lehet telefont venni? A céges flottánkban már nem engedélyezett valamiért pedig úgy rendeltem mindig telefont online.
-
Drughi
addikt
Valaki tudna adni egy friss DPI telefon árlistát?
Jól gondolom, hogy ha megvannak a papírok, bemegyek egy telenor üzletbe és ott kp- ban kifizettem?
-
-
RiGS
tag
Én is, de szerencsére éppen nem volt adatmegosztó sim kártyájuk. Ezért rendes kártyára aktiválták az adatkeretet. Viszont ha nem telefonálsz vele, akkor nem is fizetsz forgalom különbözeti díjat.
Ettől függetlenül a készülékkel tudsz hívást fogadni. Ez nagy előny dual simes telónál, ha mondjuk a másik szolgáltatónál rossz a hangminőség vagy szakadozik a térerő. Egyszerűen felhívnak a Telenor hálózatán.
-
RiGS
tag
válasz
MPeter87
üzenetére
Mégis csak egyszeri nettó 800-at számláznak.
Akkor is ha hálózaton kívül is használod.Én csak pár percet használtam. Közel sem beszéltem le a felét.
Viszont ha csak a fele az ami lebeszélhető, akkor már drágább, mint a 19 Forintos Tuti, az smst nem is említve. Ráadásul ott havi pár percért sincs 1016-os bünti. -
gabor9991
addikt
De ha hívható és te is tudsz hívni akkor az már inkább hangalapú, korlátlan nettel nem?
Nekem is van korlátlan adat, nem tudok hívni vele és a szám se hívható, gondolom ezért adatkártya.(#22938) MPeter87 : Igazad van, nekem is írta, hogy a keret 800+800 de azt is írta, hogy annak csak a fele lebeszélendö.
-
gabor9991
addikt
Persze, mert nem nettó 1600-at számláz a telenor, hanem 400+400 nettót, ami pont 1016huf, ahogy már le is lett írva.
Nem értem, ezek az infók honnan jönnek elő...Nekem hangalapú kártyára 400+400 lett számlázva.
A korlátlan adatkártyával pedig nem lehet telefonálni, így nem is számlázhatnak semmi egyebet. -
-
arkone
aktív tag
válasz
Drughi
üzenetére
Én sokáig Telekomnál voltam és tartottam a Telenortól (hálózatától), de meglepődtem. Úgy tudom, hogy a Telekom és a Telenor átengedi egymásnak a 4G hálózatát, így nincs gond. Viszont tény, hogy a Telenor 3G hálózata hulladék!
DPI-ben vagyok amúgy, eddig nagyon jó volt, mert ugyan papíron 32kbps lassítás volt, gyakorlatban ennél 8y többet engedett idáig. De már sajnos gyakorlatban is annyira lassít, amennyit papíron ír, így viszont hiába jó a 4G lefedettsége a Telenornak. Persze, ha nem internetezel sokat, akkor amíg nem éred el az adatkereted, addig jó sebességgel adja.
Remélem tudtam támpontot adni.
-
Drughi
addikt
Na kicsit jobban belemererültem a témába, átnéztem a kínálatot, meg felmértem az igényeinket:
-2 en csatlakoznánk feleségemmel, de jó eséllyel jönne még 1-2 fő a családól.
Jelenleg kettőnknek 10-12e a telefonszámlánk, ezt szeretnénk 8000 környékére vinni.
-Jelenleg Telekomosak vagyunk, feleségem nevén van a 2sim, jó volna, ha ez nem lenne akadály
-Nem szeretnénk éves díjat fizetni, egyszeri belépési díj, ésszerű keretek között szóba jöhet
-SIM a saját nevünkön legyen, ez esetben aláírjuk a hűséget, vagy ha a flotta nevén van, akkor hűség nélkül és minimális lelépési díjért visszakapjam a saját sim-em.
-min 200MB net, vagy olcsó opció rá, túlforgalmazás nélkül
-Havi kb 300-300 percet beszélünk, ennek felét egymás közöt.Néztük a DPI-t, de a Telenorban már csalódtam...
ITS flotta is érdekelne, de szintén Telenor
Frondeo tetszene, de sokallom a lelépési díjat, meg a 4500Ft-os átírást (az 5000Ft-os belépési díjon felül)
Pránanandinál sokallom a 3000/sim/évet , bár havi elosztva nem sok.Szerintetek?
-
GaborGh
őstag
Adatforgalomra jelenleg a legjobb választás, az IQpro flotta.
Ha 4700Ft/hó belefér a keretedbe, akkor korlátlanul netezhetsz, ha nem, ~4000Ft 24GB, ~3000Ft 13GB leforgalmazhatóságra elegendő.
Hűségnyilatkozat nincs, szolgáltatót viszont váltanod kell, a lassítás elméletileg 100kb/s.
-
oba
addikt
Üdv!
Ajánljatok nekem pls flottát
Jelenleg vodafone -os feltöltőkártyás simem van, a számot szeretném megtartani, szolgáltatót sem szívesen váltanék, de persze nagyon jó ajánlat esetén átmegyek. A havi díjra olyan max 3-4ezer Ft -ot gondoltam és szinte kizárólag csak adatforgalomra kéne, minimális telefonálással csak. Jó lenne olyan, ami az adatforgalom felhasználása után lassabbra korlátoz le plusz költség nélkül, hogy ilyen nagyon alap dolgok azért még menjenek. Lehetőleg hűségidő nélkül, de nem kizáró ok ha vállalni kell hűséget ha jó az ajánlat. Ilyen feltételek mellett mi most a legjobb ajánlat? Köszi! 
-
nimfas
addikt
válasz
balazs1011
üzenetére
Nekem Huawei 3372 stick van.... ADSL-t váltottam ki vele,routerre van rádugva.
-
Zeki
nagyúr
válasz
balazs1011
üzenetére
Tesco, ha még van, akkor Telekomos netes csomag van huawei 4G stickkel, 8000Ft. Nem nehéz függetlenné tenni.

-
Zeki
nagyúr
válasz
kishajagos
üzenetére
Indítsd néha újra a telód, és kiderül.

-
kishajagos
csendes tag
Sziasztok!
Lehet off, de: Adott egy Iqpro-s korlátlan adat kártya, a kezdeti adatforgalmat elhasználtam, lehet rá némi esély, hogy a hétvégén is aktiválódik a korlátlan csomag? Köszi előre is

-
-
Drughi
addikt
válasz
csapee
üzenetére
Telefon nem lét szükséglet, csak ha jó áron van...
Jelenleg két előfizetés van a telekomnál, ezt szeretnénk olcsósítani...
Van olyan flottakínálat, ami ajánlott, könnyű ügyintézni vele, nincs havi / èves díja?
Mondjuk bruttó 4000 / sim ig
Ha van kedvezményes net mellé az jó -
csapee
őstag
válasz
Drughi
üzenetére
Nekem is Partner3 volt, de ez csak egy gyűjtőnév a számlázáshoz szerintem. onnan gondolom hogy a kék cégcsoportos számlán meg az Eon dolgozói számlán is ez szerepelt.
Ha készüléket szeretnél rá jobban jársz független vásárlással, amúgy meg ha konkrét igényed van flotta csomagra a legjobb helyen vagy, tudnak segíteni. -
balazs1011
aktív tag
Lehet hogy kicsit OFF de,
4G LTE telenor hálózathoz vagy esetleg független usb stick-ben milyet érdemes venni?
-
Drughi
addikt
Üdv,
Lehetőségem lenne Telekomnál " Partner 3 díjcsomag vállalati kedvezménnyel" csomagra , de eltérő infókat találok róla.
Tud valaki segíteni egy aktuális árlistával?
-
gabor9991
addikt
válasz
cincinatus
üzenetére
Lassitott IQpro nálam le: 0.27Mbit/s fel 0.14Mbit/s szerencsére itt nem szórakoznak a lassítással, mint a DPI-ben.
-
cincinatus
aktív tag
válasz
Tibi09
üzenetére
Frondeo GYIK 10. "Előfizetéses vagyok Telekom-nál, át tudom hozni a számom? Igen, ha nincs hűség és az aktuális múlt havi számla be van fizetve. Felhívjuk figyelmed, hogy az átírás egyszeri bruttó 4500.- Ft költséggel jár, amely összeg az első Frondeo-s számládban fog jelentkezni. Továbbá hóközi előfizető váltásnál, az aktuális hónap elsejétől keletkezett forgalmad költségeit, még az eredeti percdíjon számlázza ki a Telekom, de a számlát már tőlünk fogod megkapni."
Tehát ki kell várnod a hűségidő végét és 4500,- Ft az átírás. (Az 5000,- Ft belépési díjon felül.)
-
Tibi09
tag
Halló!
Kinéztem magamnak a Frondeo alap csomagot +2GB nettel.
Telekomos vagyok, nem akarok a számhordozással szórakozni.
A jelenlegi rabságom november 15-ig tart, ki kell ezt várnom vagy már válthatnék? -
laca71
aktív tag
válasz
cincinatus
üzenetére
nagyon köszönöm a segítséget..
Ha rendelek csak adat kártyát akkor az megéri a IQ protol rendelni..
Be lehet állítani valahogy az androidos telefont hogy ne kezdeményezzen hívást az adat kártyáról ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
1. Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
2. Ajánlásokat kérni a Mobil flotta-ajánló keresés belépéshez topikban lehet! Ebben a topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
3. Készülék árlisták közlése TILOS! Azok azonnali törlésre kerülnek!
4. Amennyiben valamelyik flotta akciójáról tudomásod van, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglaló Újdonságok, akciók rovatába!
5. Kérdés előtt olvassátok el az összefoglalót!
6. Ha új flottát ajánlanál, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglalóba!
7. Ha az összefoglaló táblázattal kapcsolatban van észrevételed, azzal szintén a Topikgazdát keresd meg!
8. A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni!
- AKCIÓ! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4538
- BESZÁMÍTÁS! 32GB G.Skill Trident Z Neo RGB 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- iPhone X 64GB 100% (3hónap Garancia)
- Honor X5c Plus 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

A routerekkel kapcsolatos kérdéseket

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)