- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Pontosabb, erősebb zajszűrést hoz a Sony kényelmesebb formában
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Yettel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
-
Mobilarena
Mobil flottát, de milyet?
Ha szeretnéd a mobil számládat csökkenteni, ismerőseiddel ingyen beszélgetni, akkor neked egy jó mobil flottára van szükséged!
Általában ingyenes regisztráció után vagy e-mailben, telefonon kaphatsz tájékoztatást a flottáról.
Számhordozás előtt végezz adategyeztetést a régi szolgáltatódnál!
Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
A belépéshez szükséges ajánlások kérése, keresése csak ide kattintva lehetséges!
A mobilflotta topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
Készült egy összefoglaló táblázat a népszerűbb flottákról, észrevételekkel a topikgazdát keressétek:KATTINTS IDE A TÁBLÁZATÉRT! (Utolsó frissítés: 2025.02.19.)
Ebben megtalálhatók az adott flották kapcsolati adatai is.A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni! Ennek a topicnak a témájához pedig nem kapcsolódik szorosan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
cincinatus
tag
válasz
Ludovicus #21536 üzenetére
Frondeo-nál van így, jelenleg sajnos nem működik az app. Júniusban ment, de állítólag nem mért jól. Utána július közepétől és augusztusban már nem engedett belépni. Persze másik applikációval mérem, de a hivatalosnak is örülnék. Remélem tényleg javítják szeptemberre.
wwhy +1
A Frondeo (Telekom) legnagyobb hibája tényleg az, hogy a 100 Mb keret után minimális célokra sem használható a net
A plusz net meg irreálisan drága és a legtöbb embernek elég lenne +100-200 Mb. Ezért fizetnék is pár száz Ft-tal többet, de nem +1625 Ft-ot 500 Mb-ért, amiért az iQpronál + 4 Gb-t adnak .
Mondjuk a Vodafone ugyanilyen használhatatlan volt nekem a lassított net (amikor még legalább adták az adatkeret elérése után).
Ebben egyedül a Telenor tűnik normálisnak.
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
válasz
hgabor19 #21541 üzenetére
(korlátlant néztem 4GB nettel)
Ezt úgy kell érteni, hogy korlátlan beszélgetés + 4 GB net.Ha igen:
Az IT & Services Company Kft esetében közvetlenül a szolgáltatóval szerződsz. -
hgabor19
aktív tag
Üdv,
Olcsopercdij.hu flottával van tapasztalat vkinek?
Mennyire probléma,vagy sem hogy nem lesz ügyfélnek hozzáférése a my telenorhoz?
Több szempontból is szimpi ez a flotta, csak hogy nem direkben szerződik az ügyfél, icipicit visszatart.
Vagy van ettől jobb ajánlat esetleg? (korlátlant néztem 4GB nettel)Más:
Csak adatkártya, mely hívható is, az melyik flottában lenne? min. 4GB, vagy korlátlan. -
-
LámaZ
addikt
Még egy dolog: hiába van korlátlan neted, mert ha az adott cellában a távközlési szolgáltató rendszere nem bírja az adatforgalmat, akkor le fogja neked az internetforgalmat korlátozni, ugyanis a beszédhivásoknak, a beszédforgalomnak mindig elsőbbsége van. Ennyike!
-
Ludovicus
aktív tag
válasz
cincinatus #21471 üzenetére
Ez csak a frondeóra igaz, vagy a többi telekomos flottára is? Mármint, amit a telekom appról írsz.
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
válasz
CoolBoy323 #21512 üzenetére
Az összefoglalóban lévő rövidített linket már korábban is jelezte valaki, hogy Telekomos mobilról nem tudja feloldani. Ott valami DNS probléma lehet.
-
wwhy
veterán
válasz
GaborGh #21526 üzenetére
Sajnos ez nálam nem opció, mert a Telenor alkalmatlan a hanghívásra abban a térségben, ahol a 3 frondeósított szám található. Minden esetre nyitottam egy panaszt a Telekomnál, mert a lassítás 32/32 kellene legyen, persze nem garantált, de gyakorlatilag ugyebár folyamatosan nincs net.
-
elin
tag
válasz
bwin.party #21513 üzenetére
Nekem kb. 1 hét után írt egy Zimonyi Erika nevű ezzel kapcsolatban. Már el is felejtettem, meg majdnem ki is töröltem, azt httem spam...
Amúgy nem rosszak ezek a csomagok... -
wwhy
veterán
Valakinek tudja esetleg, hogy a Frondeót konkrétan mennyire lassítják ? A gyakorlat azt mutatja, mintha nem is lenne net: kb. semmi sem töltődik be (index, origo, ph), e-mail kliens nem tudja lecsekkolni az e-maileket, voip használhatatlan
-
bwin.party
aktív tag
Sziasztok!
Pár napja láttam itt egy kommentet és megnéztem a mobilflottacentrum ajánlatait. Az egyik legjobb szerintem a Rodosz flotta lenne, de várom, hogy megkeressen a cég. Mikor várható, hogy történik is visszahívás? Szerdán már beadtam egy kérést az oldalon.
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz
CoolBoy323 #21509 üzenetére
A DPI tűnik szimpinek... De az iQpro-ról nem találok számokat...
(közben gépről bejön a link
)
-
CoolBoy323
nagyúr
Hol talalok infot errol a mostanaban solat emlegetett iQpro flottarol?
Meg az osszefoglalos link nem mukodik
Amit keresek: kozepesen olcso beszed, min 200MB net, huseg nelkul esetleg, es szamhordozhatosaggal!
Elozo hat havi atlag: 6 ora telefonalas, es 60db SMS. Ebben nincs benne az ingyen beszelesem, ami 1 ora havonta kb. Ebben a honapban mondjuk 12:30 volt a kimeno hivasom
pedig masfel hetig szabin voltam XD
Ha nem flottat javasoltok erre, hanem "sima szolgaltatos csomagot", arra is szivesen fogadom a tippeket
-
Az fontos lenne, hogy hívható legyek és én is tudjak hívni. A szám egyébként a sajátom lesz vagy a flottáé marad?
Az a baj, hogy itthon van wifi, viszont nem akarok két eszközt vinni magammal, hogy az egyikkel kiosszam a másiknak. Most rendeltem telefont (iphone se) az meg 1 simet kezel.
-
goop
őstag
válasz
Create. #21505 üzenetére
Az a 700+700 azért van, mert előtte csak 4-500Ft volt a havidíj, a 100 Mb os lassított nettel, és sokan csak ezért kérték. De ha van már a +4Gb neted, akkor nincs gond ezzel.
Az én korlátlanom amúgy nem hívható, asszony 4 gigása meg igen, szóval fene se érti ezt.
A net árakban nincs semmi lebeszélhetőség, az plusz. Nem elég jó így is? -
Megtaláltam a táblázatot, 4700ft a korlátlan net azt látom, de ebben van lebeszélhetőség is vagy azt külön kell venni? Nekem 1simes telefonom van, így egyben kellene a kettő. Meg olyat is olvastam, hogy 700/700 ft-ot kötelezően le kell beszélni, az miért van? Tudom, hogy nagyon értetlen vagyok, de még1x nem akarok sima lakosságiba menni, ezeket a flottákat meg nagyon nem vágom.
-
Zeki
nagyúr
Netto 10.5Ft a percdíj.
Érdekesség, hogy a 4gigás adatkártyám is rendes kártyaként működött, tehát telefonálni is tudtam volna róla.
Havidíj meg bruttó 1700Ft körül. A korlátlan mobilnet meg bruttó 4689Ft/hó. Ezzel is lehet telefonálni, és hívható is. Több ilyen iqpro flottás sim ingyen hívja egymást.Így aki nem netezik túl sokat, és nem telefonálgat sokat máshova, legjobb a 4gigás netes sim, és a másikat ingyen hívja.
-
mamusz11
tag
Üdv,
Valaki nem tudja hogy mennyi idő átvinni egy számot a tmobil hoz??(telenortol)
Új hozzászólás Aktív témák
1. Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
2. Ajánlásokat kérni a Mobil flotta-ajánló keresés belépéshez topikban lehet! Ebben a topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
3. Készülék árlisták közlése TILOS! Azok azonnali törlésre kerülnek!
4. Amennyiben valamelyik flotta akciójáról tudomásod van, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglaló Újdonságok, akciók rovatába!
5. Kérdés előtt olvassátok el az összefoglalót!
6. Ha új flottát ajánlanál, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglalóba!
7. Ha az összefoglaló táblázattal kapcsolatban van észrevételed, azzal szintén a Topikgazdát keresd meg!
8. A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Robot fűnyírók
- SSD kibeszélő
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Filmvilág
- sziku69: Szólánc.
- Háztartási gépek
- S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R5 3550H / GTX 1650 / 8GB DDR4 / 500GB SSD
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- AKCIÓ! MSI B450M R5 4500 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Quadro FX 570 eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest