Hirdetés

Keresés

Aktív témák

• Hmmz

senior tag

válasz Hmmz #4224 üzenetére

Bővebben: link

szal: itten vagyon...
    a megoldás pedig úgy volt hogy rátettem vala a 12 centis ventit a ház tetejére, berajzoltam cekával, majd fogtam egy 3-as - 4-es elemes fúrót és nekiestem a kör mentén, a lyukakat úgy téve hogy épphogy ne érjenek össze, majd a végén kinyitottam szegényt mint egy konzervdobozt. a rögzitő hatos lyukakkal megszenvedtem, baromi nehéz ám 4-es fúróval 6-os lyukat csinálni...;]
    rá is ment egy cigányfúró és egy cserélhető fejű csavarhúzó, dehát mit érdekelt ez engem amikor megvan a munkám gyömülcse..

Mivel lusta voltam kipakolni mindent a házból, fektetve kellett fúrni, ez további rejtelmeket és nehézségeket hordozott magában.... aztán felállitás elött gondosan porszivó és mágnes a darabkák kitakaritására...
    Mára sikerült szereznem egy fúróba illeszthető 3cm vastag kőcsiszolókorongot, ezzel lehetne egyengetni még ha volna affinitásom..

P.s.:Már azt hittem megúszom vér nélkül az egészet, de voltam olyan hogy eszes és megnéztem mennyi levegőt tol be a házba, ám sajna közben az körmömmel elkaptam a prociventit....JÁÁÁÁ

Aktív témák