Hirdetés
- Pulzust is mér az Apple az AirPods Pro 3
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- Yettel topik
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
-
Mobilarena
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kzoltann
aktív tag
Mikor pár hete irtam, hogy 1U Flex ATX FSP 500W tápban, Noctua 40x10-re cserélném a ventit irtatok, hogy kevés lesz.
Tesztelgettem az eredeti ventivel de az valami pokoli hangos volt.
Teszteltem utan az 1 darab Noctua ventivel, tényleg érezhetoen jobban melegedett a táp, de azt hiszem meglett a megoldás.
2db 40x10 az eredeti 15mm vastag helyett fuj kifele, és kicsit bentebb toltam a tápot (alulrol rözitettem igy a hátlap helyett) és a kijarathoz raktam még egy masikat ami még sziv ki. (PWM elosztoval ugyanazt a fan curve-t kapjak alaplaprol)
Hangban sokkal halkabb mint a gyári szerverventi, melegedésben meg nagyon hasonlo igy a táp érintésre. (2 ora 3d mark ment le)
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- League of Legends
- Pulzust is mér az Apple az AirPods Pro 3
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Kuponkunyeráló
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- E-roller topik
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD vilbill, 1 év garancia
- Lenovo Yoga Pro 9 (14IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4060 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman Z1 Plus Corsair 750W
- Ventillátorok és tápkábel modding kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest