Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• misirulez

senior tag

elvileg támogatott a 3400g, de majd kell egy bios frissítés is. Szóval meg is rendeltem így, frankü lesz.

Viszont sajnos még így is két szgéppel kell utaznom, és perpill a második egy 12.5 literes jonsbo C2, de nagyon jó lenne ha azt is le tudnám cserélni valami hasonló 2 litere csodára.

egy baj van vele, hogy abban lennie kell egy PCI 4x kártyának. [link](nem játék miatt)

lecserélhetném mondjuk egy 7 literes dan a4-re, de összességében nem érné meg annyit beruházni rá, és csak 5 litert nyernék. a legjobb lenne egy 2 literes mini pc-hez csatlakoztatni, de jelnelgi tudásom szerint ehhez kéne egy m.2 pci konverter majd arra egy nem tudom milyen rizer kábel, és annak még külön táp. és akkor ezt kéne szétszedni minden szállításnál, . Láttam léteznek external gpu házak, amikenk külön táp kell, de azok is elég nagyok. Valami usb-s megoldás amiről tápot is kaphatna lenne a legjobb. De általában ilyen megoldásokat sokat fogyasztó vga-knál szoktak használni amikor laptophoz csatlakoztatják, ami viszont nem ugyanaz mint az én igényem.

Igazából a kérdésem, hogy szerintetek ez kivitelezhető-e, vagy létezik-e olyan egyszerű megoldás amivel egy ilyen kis 2 literes pc-hez lehet csatlakoztatni egy pci 4x kártyát egyszerűen.

Ha nem megoldható az sem baj, végülis ezzel a 12literes házzal is elvagyok.

Új hozzászólás Aktív témák