Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Peterhappy

őstag

Sziasztok,

Az alábbi konfigot raktam össze:

ASROCK AB350M Pro4
    AMD Ryzen 5 1600 3.20GHz AM4 BOX
    G.SKILL 16GB Ripjaws V DDR4 3200MHz CL16 KIT F4-3200C16D-16GVKB
    MSI GeForce GT 1030 2GH OC GeForece GT 1030 2GB GDDR5 OC PCIE
    TOSHIBA P300 2TB 7200 rpm 64 MB SATA3 HDWD120UZSVA
    FRACTAL DESIGN Define Mini C ablakos fekete
    BE QUIET! Pure Power 10 500W CM

+ van egy A-DATA SP920 256 GB-s SSD-m.

Szerencsére közbejött valami, így nem tudtam pénteken elmenni bevásárolni és ma csak úgy kíváncsiságból rákerestem még egyszer az ITX-es AM4 alaplapokra és szembejött velem a ASROCK Fatal1ty AB350 Gaming-ITX/ac.

Így hirtelen újratervezéssel mégis bevállalnám az ITX-et :) És ebben szeretnék segítséget kérni. Tudnátok valami igényes, szép házat ajánlani hozzá, ami kvázi a ház ékköve lehetne? Olyat keresek, amivel egyben értelme is van az ITX választásának (azaz az eredetileg kinézett Fractal Design Mini C 210 x 399 x 399 mm méreténél érezhetően kisebb).

Nem tuningolnék, gyári CPU hűtőt használnék, a videókártya passzív hűtésű. Szükség esetén a táp helyett másik is szóba jöhet, de legalább hasonló specifikáció mellett lenne helyette valami. A házra és a tápra nagyon-nagyon maximum 50K a keret (ha a táp jó, akkor a házra 26K-t tudok rászánni).
    Cél a csendes, halk működés és a szép megjelenés (hogy az Asszony is akarja a gépet, ne csak én :DD )

Szerk: Merlin oldalát javasoltátok korábban, ott is találtam egy-két szép példányt, de nem tudom, azok megfelelnének-e a fenti kritériumaimnak, így gondoltam inkább ezen a végén kezdem a dolgot; ha ez így rossz irány, akkor természetesen szívesen megírom a házakat, amiket kinéztem.

Előre is nagyon köszönöm a segítséget, remélem minden szükséges infot leírtam :)
    Péter

Új hozzászólás Aktív témák