Hirdetés
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- iPhone topik
- Mobil flották
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Goose-T
veterán
válasz
Mercutio_
üzenetére
Már helyesbítettem, mert sokan felhúzták a szemöldöküket. Ilyen a trollok élete.
Egyébként olyan tíz éve jártam félig-meddig a Kandóra (BMF-KKGK volt akkor), mert akartam egy második diplomát, de annyi volt a maszek programozási melóm, hogy már nem volt kedvem villanytanra és pénzügyre tanulni (műmájer szakos voltam), így otthagytam két szigorlat és másfél év után. Ja, és nem kellett felvételiznem, mert az első diplomám alapján kapásból felvettek egy kis beszélgetés után. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Elkezdődött a januári hardverpóker
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- iPhone topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Projektor topic
- Mikrotik routerek
- Mobil flották
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- További aktív témák...
- 8GB DDR4 SoDimm modulok / több darab / 7500 Ft / OLVASS!
- JÉG! 32GB SK Hynix (2x16GB KIT) DDR4 3200MHz
- Hibátlan, újszerű Crucial 32GB (2x16GB) KIT DDR4 3200MHz CL16 Ballistix Black - Még 6 év bolti gari!
- Új Patriot Viper Venom 16GB (1 modul) DDR5 6000MHz CL30 XMP/EXPO - 10 év bolti garival! -
- RAM Bazár!!! SK Hynix, Kingston, Samsung, Hyperx, minőségi DDR4-es RAM-ok kiárusítása!
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ AMD RYZEN 7 5700X3D OEM processzor 3 év 27% áfa
- AKCIÓ! Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- M2 // NVME // 64GB // 128GB// 256GB // 512GB //
- Bomba ár! Dynabook Portege X40-K - i5-1240P I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Egyébként olyan tíz éve jártam félig-meddig a Kandóra (BMF-KKGK volt akkor), mert akartam egy második diplomát, de annyi volt a maszek programozási melóm, hogy már nem volt kedvem villanytanra és pénzügyre tanulni (műmájer szakos voltam), így otthagytam két szigorlat és másfél év után. Ja, és nem kellett felvételiznem, mert az első diplomám alapján kapásból felvettek egy kis beszélgetés után.