Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Yettel topik
- December 17-én érkeznek az új OnePlus készülékek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
-
Mobilarena
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Goose-T
veterán
válasz
Mercutio_
üzenetére
Már helyesbítettem, mert sokan felhúzták a szemöldöküket. Ilyen a trollok élete.
Egyébként olyan tíz éve jártam félig-meddig a Kandóra (BMF-KKGK volt akkor), mert akartam egy második diplomát, de annyi volt a maszek programozási melóm, hogy már nem volt kedvem villanytanra és pénzügyre tanulni (műmájer szakos voltam), így otthagytam két szigorlat és másfél év után. Ja, és nem kellett felvételiznem, mert az első diplomám alapján kapásból felvettek egy kis beszélgetés után. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Telekom mobilszolgáltatások
- Gaming notebook topik
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Arc Raiders
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Olcsó vs. drága egér: melyiknél érzed meg igazán a különbséget?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- 32GB DDR5 RAM-ok tesztelve (vagy bontatlanul), garanciával, számlával (a Te nevedre kiállítva)!
- Corsair VENGEANCE LPX 2x16GB DDR4 3200MHz CL16 - Új, bontatlan - Eladó!
- ASUS ROG STRIX X870E-E GAMING WIFI Alaplap
- KINGSTON FURY 32GB Beast DDR5 5200MHz CL40 KIT KF552C40BBK2-32
- ROG STRIX B660-F GAMING WIFI
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3846, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3669, 100% Akksi
- Bomba ár! HP ProBook 650 G2 - i5-6GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Honor 90 /12/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Egyébként olyan tíz éve jártam félig-meddig a Kandóra (BMF-KKGK volt akkor), mert akartam egy második diplomát, de annyi volt a maszek programozási melóm, hogy már nem volt kedvem villanytanra és pénzügyre tanulni (műmájer szakos voltam), így otthagytam két szigorlat és másfél év után. Ja, és nem kellett felvételiznem, mert az első diplomám alapján kapásból felvettek egy kis beszélgetés után.