Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• macilaci78

nagyúr

válasz sityupityu #72701 üzenetére

Utólag könnyen okos az ember. :D Ahogy figyeltem, a kívülről látható kifordítható lábtartó egy kb 15 centis vassal csatlakozik a vázhoz, ez a vas útban volt a csavarhoz. A racsnis pedig fért el a vas és a dekli közt.

Még egy dolog: a szíj nem akart csak úgy felmenni, a kuplungra rátettem és az első tengelyig nem ért el. Össze kellett nyomnom a kuplungot, beletenni a szíjat és úgy már elérte a tengelyt. Meghúztam a tengelyek csavarjait, forgattam rajtuk kicsit, megint meghúztam, megint forgattam...
    Nehogy az legyen, hogy egy állásban jó, fordul kettőt a kerék és már laza a csavar. Könnyen lehetett forgatni.

Nem tudom, hány Nm abban az állásban a légkulcs, de érzésre picivel nagyobb erővel kellett tartani meghúzáskor, mint lazításkor.

suste: az ugye függ henger hosszától is, amin a tárcsa csúszik. Csak a nagy hengert tettem be, a vékony "alátéteket" nem. Majd később leveszem a deklit és lefotózom újra.
    Ezt a robogót gyerekként kaptam 20 éve, tartaléknak a gyári alkatrész gyári állapotában is jó lesz. :R Satum meg nincs. :N Mondjuk, Apámnál van satu, esztergapad, nyilván reszelő is. :D Majd látom.

Új hozzászólás Aktív témák