Hirdetés
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- VoLTE/VoWiFi
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
izisz
senior tag
A filament runout szenzor konfig úgy emlékszem már része a marlinnak - configuration_adv.h.
De magát a hardware-t, a "szenzort" hót egyszerűen, egy mikrokapcsoló segítségével meg lehet oldani, nem kell oda semmi black magic...
Pl: ez már "smart"
ez már "túlsmart" (bár az ötlet érdekes)
ez meg kb a basic megoldás,
mikrokapcsoló és kampóA power failure cucc még talán nem része, ez egy friss Prusa fejlesztés (Mk3-ban vezették ők be), és szerintem idő, míg becsordogál a konfig az official marlinba.
Már csak azért sem fizetnék érte a creality esetén, mert nem tudom az ő megoldásuk mennyire szofisztikált.
Azért a prusa promóban amit Jóska ecsetel, az elég szofisztikált és eléggé az ő hardware-ük köré van kitalálva.
A másik szempont ami felmerül bennem - amellett amit írtál is, hogy nálad az asztal elmozdul - az a fűtött-nem fűtött asztal közti különbség. Ha elindítod a nyomtatást fűtött asztal mellett, elmegy az áram hosszabb időre, lehűl az asztal, a tárgy 99%, hogy feljön az asztalról. Tehát erre az esetre szerintem nem optimális.
Ha meg rövidebb áramkiesések vannak, ÉS nagyon fontos, hogy a nyomtató ezeket ne érezze meg (vagyis nagy - anyagi - veszteség a hibás nyomtatás), ott én inkább egy UPS-t vetnék be.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemzés A 3D nyomtatás sikerének alapja
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- OLED monitor topic
- Parkside szerszám kibeszélő
- AliExpress tapasztalatok
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Apple asztali gépek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mikrotik routerek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z390 i7 9700 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB Phanteks Eclipse P360A 650W
- 277 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 256GB FHD 400nit 1 év garancia
- Dell Latitude 5300 13,3" FHD IPS touch, i5 - i7 8665U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- BESZÁMÍTÁS! Akár részletfizetés 0% THM ÚJ AMD RYZEN AM4 processzorok 3 év garanciával 27% áfaval
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

poli27