- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. június
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
ben-ga
tag
válasz
Intruder2k5 #39898 üzenetére
tudom, hogy nem írtad!
csak megerősítést vártam...a cisco után jön egy másik router,de akkor az 30 megát kap...
Ha nem nagy gond leírnád, h te hogyan oldanád meg? -
ben-ga
tag
válasz
Intruder2k5 #39891 üzenetére
köszi!
Kali azt írta, hogy szerinte nem lehet a telekomos kábeles modem-routert lecserélni...?
egyébként az nem megoldás, hogy marad ez és továbbviszem neki egy új másik routeren a netet és oda engedek x %-ot és csak ahhoz kap jelszót?
-
Mackóka
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #39831 üzenetére
Köszönet!
Meggondolom...., sőt (#39834) Spuri2000 hozzászólását is figyelembe fogom venni!!! Főleg azért mert egyik cimborám megdobott egy TL-WR740N cuccal. Ez a kevéssé macerás dolgokat (TV, 1PC, 1 mobil, 1 táblagép) egyik szinten le tudná kezelni. A "maradékot" - ami még így sem kevés - lehetne az Asusra bízni.
Keretösszeg: Beleférhet - főleg, ha tudom Áfátlanítani
Ha megvettem - találkozunk a "Router gondok" topicban!Még 1x köszi!
-
LógaGéza
veterán
válasz
Intruder2k5 #39840 üzenetére
Ha ez nem jön össze, akkor a másik oldalra is fog kelleni venni egy nagyobb nyereségű antennát, és egy megfelelő képességű AP-t, routert...
Szinte biztos, hogy ez az opció marad (adtam egy esélyt a másiknak is, de negatív választ kaptam
)...
Szóval milyen AP/Routert ajánlsz ami elég jó érzékenységű erre a célra?
-
ben-ga
tag
válasz
Intruder2k5 #39868 üzenetére
köszi
ez egy telekomos kábeles cisco router, amin nem lehet állítólag beállítani, ezt kellene leváltani -
beller
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #39871 üzenetére
Köszönöm
-
beller
aktív tag
válasz
Ha igaz holnap érkezik meg az Asus RT-N 12D1, ami a jó öreg - de ma is kiválóan működő - Linksys 54 GL-t fogja leváltani. Szeretném megkérdezni, hogy milyen FW-t ajánlsz rá és honnan tudom letölteni? Előre is köszi segítséget.
-
Spuri2000
senior tag
válasz
Meg kell nézni milyen gépe van, hátha be tudja állítani a gyerek örömére!
-
LógaGéza
veterán
válasz
Intruder2k5 #39840 üzenetére
Sajnos nem megoldás, a főépületre kivülre nem tudok semmit helyezni (bérlemény, netikett nem engedi, hogy kifejezzem véleményem a tulajról, stb...).
A 941ND úgy van elhelyezve, hogy tiszta rálátás lenne, csak van közte 2 fa, és egy fal, aminek a másik oldalára van rögzítve a router... -
benjoe1
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #39831 üzenetére
Köszi a választ.
Tp-link esetén mi lenne az igazi alternatíva, vagy más gyártó? -
benjoe1
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #39535 üzenetére
Nekem elsődlegesen az erős wifi lenne szempont (így jobb lenne külső antennás), viszont az 5Ghz egyelőre nem lényeg, csak távlatilag (de nem tudom mikor lesz rá szükség). Ezen felül a minél jobb torrent képesség is jó lenne (ahogy említettem, külső usb3-as hdd-re).
Szóval az RT-N18U jó választás erre az igényre? Mert ahogy egy kicsit beleolvastam a fórumba, van aki a torrent képességét leszólja. Nem nagyon látok rá kiforrott custom firmware-t, így a gyárinak kellene megfelelőnek lennie. Vagy a korábban említett tomato stabil?
Árban elfogadható számomra az N18, az AC56U már kicsit sok, illetve az ipon-on egyik napról a másikra össze-vissza változik az ára. (28k, 39k, 31k). Vagy megéri a + 10e Ft-ot? Esetleg lenne más ajánlatod?
-
Spuri2000
senior tag
válasz
Intruder2k5 #39672 üzenetére
Nem rád gondoltam, amikor írtam, csak rossz hozzászóláshoz sikerült...
-
Spuri2000
senior tag
válasz
Intruder2k5 #39667 üzenetére
A WiFi-je nem egy izompacsirta. Jobban jársz ha nézel egy olcsó 3 antennás gépet.
-
gyiku
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #39643 üzenetére
a gigabit meg RT-N15U?
vilagos, koszi. buek!
-
Schuby
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #39543 üzenetére
Biztos igazatok, van, mindenhol meg tudtam csinálni csak a sajátomat nem. Hiába forwardolom a megfelelő portot a net felől nem lehet elérni a nast. ha dmz be teszem sima ügy.
-
Mobil87
tag
válasz
Intruder2k5 #39498 üzenetére
Ja értem akkor felesleges megvennem ha 100mb et nm adja tutira.
akkor kábelen haszámlom a gépet , a többit meg wifis routeren.
Mert most kaptam egy ilyen routert :http://www.arukereso.hu/router-c3144/asus/rt-n12e-p82533572/?gclid=Cj0KEQiA8f6kBRCGhMPFtev8p58BEiQAaMLmqWm-YbvW_vBquYT4wDY-KRt0A9c9gaWcvcgpIibtzooaAr1h8P8HAQÉs ezel csak max 70 mb értek el, de akkor elég telefon meg tv re.....
Gépen meg használom a kábelt ... -
GuruZone
őstag
válasz
Intruder2k5 #39491 üzenetére
jól van na, mire Győrbe ér pikk-pakk 29 ezer Ft lesz Pick-Pack pontra is
Annyiért meg már itt van a helyi edigital...
Még egy kérdés: ehhez mit szóltok? Persze lealkudva
-
btz
addikt
válasz
Intruder2k5 #39489 üzenetére
Oda meg iponkupon kell
-
Spuri2000
senior tag
válasz
Intruder2k5 #39439 üzenetére
A folytatást nem találom! Be tudnád linkelni?
-
Zwitter
tag
válasz
Intruder2k5 #39415 üzenetére
Igazából nekem teljesen felesleges, ha WiFis a router, meg az antennák is rondítanak a dolgon... de ahogy elnézem, minden router, ami már jónak számít, az WiFis... szóóóval, mit gondok erről?
D-LINK DIR-868L
-
matyi19
őstag
válasz
Intruder2k5 #39400 üzenetére
Eldöntöttem, ha azt mondod jobb az ASUS akkor azt veszek...
Még egy kérdés, körülbelül ugyanabban az árban van az:
Asus RT-N12-D1 és az
Asus RT-N12+
Mi a kettő között különbség?
Melyiket vegyem? -
matyi19
őstag
válasz
Intruder2k5 #39400 üzenetére
Az itthoni internet, amivel a router-t használnám, 50 Mbps-es...
A lényeg, megbízható legyen és ebben az árban a lehető legnagyobb hatótávval.. -
matyi19
őstag
válasz
Intruder2k5 #39398 üzenetére
Az ASUS mint egy TP-LINK TL-WR841N?
-
VIPowER
őstag
válasz
Intruder2k5 #39387 üzenetére
Áhh ez nem jó, emellett már nem érzeném magam férfinak.
-
beller
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #39387 üzenetére
Ez milyen sündisznó? Afrikai?
-
Goblin12
őstag
válasz
Intruder2k5 #39376 üzenetére
Tényleg MB/sec, ha kell küldök prs-t is.
Mbit/sec-hez overkill lenne nem kicsit.
(#39376) Intruder2k5: Hahha
150Mbit/sec-es a net via UPC.
-
Dealer95
őstag
válasz
Intruder2k5 #39344 üzenetére
Szia!
Bővebben kifejtenéd, mit kell tennem?
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Intruder2k5 #39338 üzenetére
Köszi az infót, és a segítséget!
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Intruder2k5 #39336 üzenetére
A tulajdonos már téglázott routert, így nem nagyon merne belevágni.
Mondjuk akár az Asus is szóba jöhet, ha ezt az opciót gyári fw tudja.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Intruder2k5 #39333 üzenetére
Szia!
Köszönöm a választ!
És ez gyártótól/kategóriától független?
Jó lenne ezt valahogyan magasabbra tornászni, lehetőleg gyári fw-vel. Vagyis olyan routert vadászni, ami ezt gyári értékekkel tudja.
-
Rubyra1n
tag
válasz
Intruder2k5 #39298 üzenetére
Routerem van egy tp-link tl-wr941nd típusú!
Ha nem kell acces point-os router akkor hogyan tudom megoldani úgy:
1 szobába van a cisco telekomos router ami wifis
2. szobában van az iptv ami felezve van a net kábele és oda beteszem a switch routert és ebből kábellel kivezetem a 3. szobába a net-et amit ebbe a routerbe tp-link tl-wr941nd hogy erre is rátudjak csatlakozni wifire illetve betudjak kötni egy gépet kábellel!Nem értek hozzá szóval részletesen és "paraszt" leírás módjára hogy megértsem a dolgokat
-
btz
addikt
válasz
Intruder2k5 #39262 üzenetére
Hihetetlen. Már megint a gyári szoftver miatt van a mizéria
-
nzozz
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #39193 üzenetére
Digi 100/50. Nem valószínű, hogy annál komolyabb netem lenne belátható időn belül.
-
mzsombor
tag
válasz
Intruder2k5 #39115 üzenetére
Ezzel vitatkoznék! Pont, hogy a lehető legjobban van a környékén beállítva az összes hálózat. Ha mindenki szétdobálná egymást követő csatornákra a wifijeit (2,4GHz), akkor az átlapolódás miatt sokkal rosszabb lenne a sebessége mindenkinek. A wifi rosszabbul viseli az idegen csatornás (átlapolódó) interferenciát, mint az azonos csatornást. Őszintén szólva csodálkozom is, hogy egy nem központilag felépített hálózat (mint pl egy irodaházban), ilyen szép szabályosan van belőve.
Ajánlott olvasnivaló: http://www.metageek.net/support/why-channels-1-6-and-11/
-
zsolt501
nagyúr
válasz
Igen, ez elég problémás tud lenni, de ahogy nézem így is elég nagy a szennyezés akár hová is állítja igazán, itt már csodát nem lehet tenni 2,4GHz-n, lesznek is ebből elég nagy problémák panel tömböknél ahol sok ilyen előfizető van.
geucsa: Elméletileg támogatja az 5GHz-t de erre nem esküdnék meg.
Ez alapján támogatja. -
geucsa
tag
válasz
Annak idején ki gondolt ilyesmire? Annak is örültem, hogy működött.
-
yossarian14
tag
válasz
Intruder2k5 #39097 üzenetére
Én szintén a Cisco router mellé keresek egy jobb wifivel rendelkező routert. Nálam van NAS (gigabittel megy a Cisco-ba) és tervezek venni egy média lejátszót, ami 300 Mbps-ra képes wifin (sajnos kábelezés nehezen kivitelezhető). Ennek a lejátszónak jelentene bármi sebességbeli előnyt a drágábbik Asus-router, az ASUS RT-N18U az olcsóbbik N12-höz képest?
Más is válaszolhat. Köszönöm!
-
-Solt-
veterán
válasz
Intruder2k5 #39097 üzenetére
Köszönöm szépen!
A leírtak alapján jó lesz a kisebb, esetleg veszek mellé egy ILYET
-
vonSux
őstag
válasz
Intruder2k5 #39055 üzenetére
Köszi! megpróbálom feltúrni a beállításokat.
-
VIPowER
őstag
válasz
Intruder2k5 #39045 üzenetére
Rendben. Köszönöm a választ.
-
VIPowER
őstag
válasz
Intruder2k5 #39043 üzenetére
És ez jó választás? A Wifije van olyan hatótávú mint a linksysnek? Illetve stabil e?
-
nobiand
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #38981 üzenetére
Köszönöm szépen
-
válasz
Intruder2k5 #38965 üzenetére
azért sokat a nyom latban az átlag 80-100 Mbps, elég sok ellenoldallal és különböző környezetekben próbáltam már, de nem mondható jellemzőnek a 100 Mbps feletti sebesség, de inkább alatta mozog kicsivel, a 2.4 GHz az 2.4 GHz, hacsak nem szintén tc képes ellenoldal adott - az meg elég ritka -, ami képes kihasználni a router kapcsolódó többletét.
kipróbáltam kíváncsiságból saját eszközökkel is, de nem tudott többet sebességben a jelenlegi routerem + ellenoldalaim 5 GHz kapcsolatánál, bár mindegyik csak 300-as mind a két sávon, de ugye ez a jellemző az eszközöknél.
a napokban viszont kapok egy rt-ac56u routert - és erősen elgondolkodtam rajta, hogy megtartom azt, még akkor is, ha nincs problémám a jelenlegi routeremmel és amúgy az is bőven elég, illetve ac képes eszközöm is csak egy note 4 van jelenleg -, annak kíváncsi leszek a 2.4 GHz szórására ebben a húzós környezetben is. -
szasanyi
félisten
válasz
Intruder2k5 #38958 üzenetére
Azt tudod-e, hogy a WiFi-je valós adatátviteli sebességben mit tud? Természetesen megfelelő sebességű net mellett. Egyébként végül ezt rendeltem meg, úgyhogy tényleg nem mind1. Egy iPad, egy PS3 és alkalmanként okosteló lesz csak WiFi-n, többnyire az sem egyszerre.
-
laacika
tag
válasz
Intruder2k5 #38954 üzenetére
Köszi szépen.
-
szasanyi
félisten
válasz
Intruder2k5 #38943 üzenetére
Tehát ez véleményed / tapasztalatod szerint megéri a 20k-s vételárat? Az a Soc + 256MB RAM miben nyilvánul meg, mit vennék észre használat közben? Esetleg karácsony felkiáltással ki tudnék préselni 20k-s a buxából, ha valóban van gyakorlati aszna a TL-WDR3600-hoz képest. Meg ugye nem tervezném cserélni jó ideig.
-
megaram
tag
válasz
Intruder2k5 #38938 üzenetére
Nekem még a TP link TL WR340G van ami ugye még g szabványos. Ideje újítani!
-
laacika
tag
válasz
Intruder2k5 #38937 üzenetére
Köszi,válaszoltam amott!!
-
szasanyi
félisten
válasz
Intruder2k5 #38930 üzenetére
OK, köszi! Azért érdekelne Te melyiket ajánlanád a moderáltabb árú, de jobb routerek közül arra a célra amit írtam?
-
megaram
tag
válasz
Intruder2k5 #38933 üzenetére
50 Megás nethez kell, lényegében játszani. (World of tanks)
-
laacika
tag
válasz
Intruder2k5 #38929 üzenetére
Nagyonszépen köszönöm.
Tehát csak erre a firmware-re frissitek és onnantól már csak be kell állitani?
Elb@szni nem lehet ezzel a firmware-el? -
laacika
tag
válasz
Intruder2k5 #38924 üzenetére
Ver:7.1
-
szasanyi
félisten
válasz
Intruder2k5 #38922 üzenetére
Értem. Sajnos olyan csicsa cuccra mint amiket az ASUS, Linksys, stb. gyárt - bármilyen jó is - nincs keretem.
-
szasanyi
félisten
válasz
Intruder2k5 #38920 üzenetére
Bocsi, a link lemaradt.[link] - erre gondoltam, hogy jövőállóbb és nem sokkal drágább (mivel itt a szállítás díjmentes). Kérdés, hogy ha az 5Ghz-es része egyelőre nem lesz kihasználva akkor is jobb választás-e?
3 db PC vezetékkel, és 2 db mobil eszköz WiFi-n keresztül fog csatlakozni (egyelőre 200/50 nettel, de később 500-ast tervezek). -
szasanyi
félisten
válasz
Intruder2k5 #38917 üzenetére
Ahhh az jó, akkor nem én bénázok.
Ez elég jó áron van, ingyenes szállítással. Talán jövőállóbb, de nemtom az előzőhöz képest miben jobb (kivéve a WiFi 5Ghz-es részt, az nyilvánvaló).
-
zsolt501
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #38713 üzenetére
Igazad van rosszul emlékeztem.
-
Cyrin
addikt
válasz
Intruder2k5 #38713 üzenetére
ja 30-ért én is azt választottam volna, de 40 az már messze van és az Archer c7 lett inkább 26 körül...
-
nemerei
tag
válasz
Intruder2k5 #38700 üzenetére
köszi. ez amúgy vmi demó menü?
-
nemerei
tag
válasz
Intruder2k5 #38698 üzenetére
Amit linkeltél az végül is mi? ez nem a ac87U menüje?
-
nemerei
tag
válasz
Intruder2k5 #38666 üzenetére
Köszi a segítséget. Sztem majd karácsony fele lesz a beruházás. És szerintem majd kérdezlek a beállításokról és a firmwire frissítésről is.
köszi még egyszer.
-
nemerei
tag
válasz
Intruder2k5 #38663 üzenetére
Wifi nélküli UTP portos hálozati nyomtató
-
nemerei
tag
válasz
Intruder2k5 #38659 üzenetére
Akkor összefoglalva, a nyomtatóhoz vegyek egy ASUS RT-N10U-t tegyek rá modosított firmet, és vegyek pl egy ASUS RT-AC66U-t fő routernak. Arra is kell modosított firm? és akkor elvileg jó a hálózat és működik minden?
Esetleg ha mást a javaslat az eszközökben akkor az modosítást szívesen fogadom.
-
chriss89
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #38659 üzenetére
Köszönöm a segítséget!
-
nemerei
tag
válasz
Intruder2k5 #38648 üzenetére
az 1000 net szerintem még egy kicsit odéb lesz nekem, az 500at meg csak azért írtam mert arra látok reális esélyt hogy lesz. Jelenleg a 200/50 es csomag van nekem és a 1043nd-m 85Mbps ot tud kábelen, wifin meg nevetséges, és rettentően instabil
. Ezért gondoltam egy Asusra, És ha már veszek akkor jót vegyek, elsősorban, hogy tudja kábelen kiszolgálni a gépemet, még mondjuk az 500 as netnél is, másodsorban a wifije is legyen combos, mert mint írtam több ezköz is van rajta, és mondjuk tudjon netezhető szintet produkálni 1fal és 15m távolságból is( ez azért mert néha kell a gyorsabb munkámért
).
És majd elfelejtettem, harmadsorba van egy hálózati nyomtatóm, amit 3 éve nem tudok rákötni a hálózatra wifivel(külön router kellene hozzá), hogy rendesen az összes ezközről elérhető legyen.Dióhéjban erre keresek egy jó fő routert és a nyomtatónak egy másikat.
Bocsi a hosszú leírásért csak így szerintem meg lehet érteni mire keresek routert.
A nyomtató meg 3 éve nagyon bosszant, és hogy senki nem tud/akar válaszolni a különböző forumokban.köszi a válaszért
A belső antennásokban nem nagyon bízok.
-
nemerei
tag
válasz
Intruder2k5 #38643 üzenetére
köszi.
-
válasz
Intruder2k5 #38580 üzenetére
Köszönöm az ötletet, kipróbálom.
-
ЯΞD
senior tag
válasz
Intruder2k5 #38466 üzenetére
Értem köszi az infót!
-
ЯΞD
senior tag
válasz
Intruder2k5 #38446 üzenetére
És az a router jó? ajánlod? Nekem nincs bajom a tplinkel. Ti vagytok a szakik...
-
kreténke
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #38462 üzenetére
Később belvárosban jól jöhet, de jelenleg valóban nem szorongató a hiánya. Még egyszer köszönöm a támpontokat; így már tudok dönteni!
-
kreténke
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #38460 üzenetére
Köszönöm!
Esetleg van konkrét javaslatod routerre? Az USB portot nagyon hasznosnak találom, az 55 ezret pedig nagyon soknak.
B terv az Asus RT-AC66U volt. Azt mondod, adjak nekik egy második (harmadik
) esélyt?
-
psion2101
tag
válasz
Intruder2k5 #38447 üzenetére
hülye kérdés:a programról készitsema screenshotot(adatokról amit megad?)
-
Rabbitka625
újonc
válasz
Intruder2k5 #38431 üzenetére
Hali .
Szuper válaszokat kaptam tőled , és a többiektől is .
Nagyon köszönöm sokat segítettetek
Tehát ha jól értem akkor meg kell néznem az asztali gépem és a lap topom alaplapját , hogy támogatja-e az 5Gh-et ??? A PS3 talán tudja , bár lassan már 5-6 éve vagy több , hogy piacra dobták nem tudom akkor mennyire járt kezdő cipőben az 5Gh . Majd megnézem a smart tévét is , hogy az egyáltalán tudja-e , bár szerintem ennek van a legkevésbé szüksége erre .
Vagy ezt nem jól gondolom?
-
ЯΞD
senior tag
válasz
Intruder2k5 #38440 üzenetére
Köszi az ajánlatot de egy kicsit olcsóbbra gondoltam.
-
Shingen
addikt
válasz
Intruder2k5 #38428 üzenetére
Köszi!
-
Benőke
őstag
válasz
Intruder2k5 #38398 üzenetére
Ma voltam a BestByte -ban és volt vagy 5db V1 -es. Ajánlgatták is szorgalmasan a vevőknek...
-
tucsok.
senior tag
válasz
Intruder2k5 #38422 üzenetére
ok
-
tucsok.
senior tag
válasz
Intruder2k5 #38420 üzenetére
Köszi
és melyik vpn szolgáltatót ajánlanád ha routerre szeretném rakni a vpn-t? az astrill pld. ajánlott?
-
milszab
senior tag
válasz
Intruder2k5 #38412 üzenetére
Értem. Amúgy próbáltam csak az eredeti routerrel és azt vettem észre hogy ugyanaz a sebesség. Tehát mikor él a 2.router is olyan mintha azon nem menne át a hálózat vagy hogy is írjam. Mer maga a jel erősség jobb volt, meg a net is jobb lett, de a megosztott dolgok mintha csak a fő routeren jönnének át. Vagy én nem értem. A lényeg hogy a gépbe rakott usb-s cuccot átraktam kicsit odébb így már jó a hálózati sebesség.
-
tozso88
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #38416 üzenetére
Köszönöm a választ.
-
tozso88
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #38414 üzenetére
Konkrétan azt szeretném hogy a szomszéd szobában a faterom aki tablet pc-t használ ne használja el teljesen az én netemet.Arra gondolok hogy a 15 megás netet úgy állítom be hogy mondjuk csak 3 megát érjen el a tablet belőle.Ha nagy baromság akkor bocs ehhez kicsit sem értek.
-
milszab
senior tag
válasz
Intruder2k5 #38410 üzenetére
Tovább osztottam a netet még egy routerrel wifin. Maga a net része jó lett hozza amit kell, viszont a hálózati sebességem gyengébb lett. Mit tudok csinálni vele?
-
Shingen
addikt
válasz
Intruder2k5 #38389 üzenetére
Hali!
" És mindez persze csak akkor működőképes, ha a klienseknek legalább egy része ismeri az 5GHz-et! "
És abban az esetben ha nincs megfelelő ellen oldal ami képes az 5ghz akkor mi van?
Honnan tudom, hogy pl a okostelo vagy vennék egy tabletet az kommunikálna az 5ghz routerrel?
THX -
raven84
senior tag
válasz
Intruder2k5 #38401 üzenetére
Hú, köszönöm szépen.
-
Szaszati
tag
válasz
Intruder2k5 #38398 üzenetére
Tökéletes, köszönöm szépen
-
válasz
Intruder2k5 #38393 üzenetére
Ertem. Koszonom a segitseget. Amugy lehet kapni megbizhato routert amiben nincs wifi es gigabites, vagy mar csak wifis routerek vannak?
-
válasz
Intruder2k5 #38391 üzenetére
Kifejthettem volna bovebben. mert ahol a UPC bejon es a modem van oda felesleges wifi mert a kozeleben nem hasznalja senki, illetve a falban van UTP kabel es azon megy el a szobakig a LAN, de a Wifi mar nem er el a modemtol. Ezert gondoltam arra, hogy a Ubee Router modban nem valami jo, ezert csak egy wifi nelkuli router kene moge, es a szobaba meg bedugni lan-on egy jobb wifi routert.
-
válasz
Intruder2k5 #38389 üzenetére
Koszi.
Igazabol jo lenne az 5Ghz-es is. Hajlando vagyok tobbet szanni ra ha jo,
De most az az elkepzelesem, hogy a UPC-s Ubee-t Bridge Mode-ba teszem moge kene egy jo router, ami nem muszaj hogy wifis legyen, csak tenyleg jo es megbizhato legyen. es akkor az egyik szobaba tennek egy jo 5Ghz-es ASUS-t. Tudsz ajanlani valami jot?
Koszonom
-
válasz
Intruder2k5 #38385 üzenetére
Koszi.
5Ghz-es halozat mire jo?
-
törölt tag
válasz
Intruder2k5 #38324 üzenetére
Értve vagyon
-
sagit
veterán
válasz
Intruder2k5 #38296 üzenetére
köszi, bocsi a rossz topikért
-
ludsimon
veterán
válasz
Intruder2k5 #38291 üzenetére
Úgy értem azt a 850-930 Mbit/s-ot?
Jó vétel a 3600-as ebben az árkategóriában?
-
taki1111
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #38171 üzenetére
re:
RT-N12 elég barátabb áron van és igy hogy van egy extenderem (wn3000 netgar) talán befedi a teret.
mit gonolsz? -
milszab
senior tag
válasz
Intruder2k5 #38064 üzenetére
De ebben az esetben kábellel kell összekötni a 2 routert nem? Vagy csak lerakom beállítok rajta valamit és veszi a másik router jelét, amit továbbít is?
-
Poplacsek
senior tag
válasz
Intruder2k5 #38064 üzenetére
Wow! Ez tényleg nem drága, egy próbát megér, köszi!
-
lockdown90
senior tag
válasz
Intruder2k5 #38054 üzenetére
bocsásd meg tudatlanságomat, de melyik P2P letöltő kliens van a gyári firmwaren? vagy nem ajanlott rakötni külső HDD-t?
-
jerry311
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #38045 üzenetére
Hát feledékeny vagyok.
Korral jár. -
válasz
Intruder2k5 #37946 üzenetére
Akkor marad a DDWRT
-
válasz
Intruder2k5 #37942 üzenetére
Asus WL520GC-re hogy lehet ilyen Tomato FW-t feltenni?
Mi a menete? -
zolnagy
őstag
válasz
Intruder2k5 #37942 üzenetére
Hát én ilyet nem csináltam, de simán lett volna hasonló nálam is. Közel 8 évet használtam a vasat. Amióta megtaláltam a tomato fwt, nem sokat kellett újraindítanom.
-
zolnagy
őstag
válasz
Intruder2k5 #37938 üzenetére
Hja, a régi WRT54GL routerem mennyire megbízhatóan tette a dolgát éveken keresztül (tomato fw-vel). Csak a sebbesége miatt cseréltem le, mert a gyak. max. átvitel 20 Mbit körül megállt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- HTPC (házimozi PC) topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Milyen TV-t vegyek?
- Suzuki topik
- Mini-ITX
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen autót vegyek?
- Opel topik
- További aktív témák...
- Motorola G55 5G - 8/256 - szürke - garanciás
- OHH! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop 14" -45% i5-1145G7 16/512 FHD IPS Iris Xe Magyar
- ELADÓ TELJES GAMER SETUP!
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 3:i5 1250P(12mag),16GB,512GB,14"matt TOUCH,vil.HU bill,Lenovo gari 2026.6.25
- Amazfit Gtr 3 Pro okosóra dobozával újszerű állapotban
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S22 Ultra , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen,
- Acer Nitro 5 -AN515 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i7-11800H - 16GB - 512GB SSD+1TB HDD -RTX 3050 - Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA TT 500W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest