- Samsung SmartTag2 teszt
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Vivo V50 5G - új is, nem is
- Magisk
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. június
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zwitter
tag
válasz
Intruder2k5 #42481 üzenetére
Szerintem hiába szólok nekik, megint csak kicserélnék az ubit, aztán megint, és megint... Lehet meg kell várni, míg úgy nem döntenek, hogy elkezdenek forgalmazni egy másik típust.
De mivel erre nincs lehetőségem, ezért akkor megveszem az N18U-t, és mindent összerakok úgy, ahogy kell, utána lenaplózom pár napig az újraindulásokat, statisztikát készítek, és ezt elküldöm nekik. Ezt addig fogom csinálni, míg a statisztika 0 nem lesz!
-
Zwitter
tag
Üdv!
Annyi kérdésem lenne, hogy (csak az válaszoljon, aki halálosan biztos benne) az ASUS RT-N18U tudja kezelni a UPC semmirekellő ocsmány hulladék Ubee EVW3226-osát? Össze lehet úgy hangolni a kettőt, hogy ne induljon újra az a sz*r kétszázmilliárdszor percenként? Mert most a saját gépemen kívül üzemeltetni fogok egy szervergépet is, és itt már nem jöhet szóba az uborkától holmi "Figyu, kicsit elfáradtam, pihenek 2 percet, aztán használhatsz tovább, de majd 10 perc múlva újra csütörtököt mondok."
Ott tartok lassan, hogy BRIDGE módban sem bírja ki EGY géppel. Így is újraindul. És ezért vagyok iszonyatosan bizonytalan. Ha 1 géppel nem bír megbirkózni Bridge módban, akkor mit kezdjen egy Routerrel?
Megmondom mit. Már egyszer vettem hozzá egy ASUS RT-AC56U-t, és 2(!) percig nem tudtam online lenni, mert az uborka egyfolytában meghalt. (Azóta persze eladtam)De mivel az Undorítóan Pocsék Cég (UPC) úgy döntött, hogy most nem hagy egyik ügyfelének sem B tervet, hogy esetleg használhasson egy másik márkájú modemet, ezért valahogy meg kell küzdenem a helyzettel.
És nem EZ a modem rossz, ami itt rontja a levegőt, mert már volt cserélve. Egyik kutya, másik eb.
Nagyon megköszönök minden segítséget!
-
Zwitter
tag
válasz
crissprivat #39430 üzenetére
Intruder2k5: Akkor már rendelem is! Thx
crissprivat: Nekem sem, de legalább nincs antennája.
-
Zwitter
tag
válasz
Intruder2k5 #39415 üzenetére
Igazából nekem teljesen felesleges, ha WiFis a router, meg az antennák is rondítanak a dolgon... de ahogy elnézem, minden router, ami már jónak számít, az WiFis... szóóóval, mit gondok erről?
D-LINK DIR-868L
-
Zwitter
tag
Üdv!
A UPC-féle Ubee EVW3226-os modemhez érdeklődnék, hogy jó-e a "TP-LINK TL-R600VPN" 240-es sávszélességgel?
Mert sokan mondták, hogy az Ubee Router üzemmódja szar, és csak Bridge-ben jó, viszont a Bridge csak 1 gépet tud kezelni, és a saját gépemen kívül nekem ott van a szervergépem is.
Szóval a kérdés, hogy a fent említett router megfelelő választás lenne?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- Samsung SmartTag2 teszt
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- AliExpress tapasztalatok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Hobby rádiós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- További aktív témák...
- Egyedi PC összeszerelés Tökéletes színséma, prémium kábelmenedzsment, alkatrészfestés!
- Lenovo Ideapad 330S-15IKB / I5 /20GB RAM / GTX 1050 / M.2 SSD
- Gamer PC - i3 12100f, RTX 3070 és 16gb DDR5 + GARANCIA
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 5 Ultra-I7/64GB/512SSD/Érintőképernyő/garancia
- Lenovo ThinkPad T14 G3 I5-1245U/32GB/1TBSSD/Érintőképernyő/Garanciás.
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- Honor 200 , 8/256GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged