- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
Hirdetés
-
Mobilarena
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Az 1300-ast nem ismerem, és nem tudom, hogy éppen hol tart az AsusWRT, de az itt leírtak alapján nincs benne torrentkliens, és jelenleg nincs rá CFW.
Amit én kihasználok a HGG többletszolgáltatásaiból:
- EntWare telepíthetősége, legtriviálisabban MC, Rsync, miniDLNA, Transmission, millió apró lehetőség -- ha valakinek igénye van rá.
- több VPN
- több diagnosztikai lehetőség, gazdagabb GUI
- lehetőség a wifi tuningolására (csak ésszel és valódi szükség esetén!)MaCS
-
A max. 4-5 annyit jelent, hogy bőven meg tud telni a 2,4 GHz-es tartomány, ráadásul jó eséllyel félátfedésekkel, ami drasztikusan rontja a menedzselhetőséget. Ilyen helyzetbe szerintem komoly ráfaragás lehet beállítani egy 2,4 GHz-es eszközt.
Egyébként egyet kell, hogy értsek a többiekkel: mivel ez egy hosszabb távú beruházás, ami legalább három évre szól, ha nem többre, nem érdemes havi max. két gombóc fagyi árán spórolni. Ami most olcsóbbnak tűnik, könnyen lehet hamarosan drágább, jelen helyzetben spórolni kockázatos terv.
Én is a fogak összeszorítását ajánlom, és megvenni az Asus RT-AC66uB1-et, természetesen elállási joggal.
MaCS
-
-
-
-
-
-
Szia!
Ha a megadott keretösszeghez minél közelebb akarsz maradni, akkor neked is tökéletesen megfelel egy TP-Link TL-WR1043ND v2.x. Nem tudom hol olvastál "sok rosszat" a TP-Link-ről, de ha konkrétan erről a modellről akarsz véleményeket olvasni, itt megteheted (~ az első 8 vélemény vonatkozik a v2.x-re).
-
-
-
-
Ezt sajnos nem tudom... Szerintem meg kell érdeklődni email-ben, egy-két kiszemelt boltban, hátha tudnak segíteni! De lehet itt is majd tud valaki közelebbit, aki mostanában vette, és v8-at kapott! Bár én nem nagyon veszek TP-LINK routert, de tudtommal már leginkább csak v8-at árulnak! Az edigital 841ND vásárlói értékelései közt olvastam most, egy akkori hsz-ben, hogy már decemberben is v8-at árultak!
-
Hi!
Még a 841ND-n belül is van különbség! Tehát adott típuson belül is van több verzió, más chipset-el, más firmware-el, etc... v3, v5, v7, v8.
-
szia,
mennyi lenne az a nem komoly összeg?
olcsóbb kategóriában egy tp-link tl-wr841nd, amiből a v8 kicsivel erősebb hardverű, mint a korábbi verziók, vagy kicsivel drágábban asus rt-n12 d1, ami hardveresen gyengébb picit, viszont wifi szórásban ez is ütős.
vagy mehet feljebb is az ár?
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hardcore café
- Kerékpárosok, bringások ide!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- LEGO klub
- Wise (ex-TransferWise)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 256GB 13" FHD Áthajtós érintős 1 év garancia
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest