- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. június
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Az 1300-ast nem ismerem, és nem tudom, hogy éppen hol tart az AsusWRT, de az itt leírtak alapján nincs benne torrentkliens, és jelenleg nincs rá CFW.
Amit én kihasználok a HGG többletszolgáltatásaiból:
- EntWare telepíthetősége, legtriviálisabban MC, Rsync, miniDLNA, Transmission, millió apró lehetőség -- ha valakinek igénye van rá.
- több VPN
- több diagnosztikai lehetőség, gazdagabb GUI
- lehetőség a wifi tuningolására (csak ésszel és valódi szükség esetén!)MaCS
-
A max. 4-5 annyit jelent, hogy bőven meg tud telni a 2,4 GHz-es tartomány, ráadásul jó eséllyel félátfedésekkel, ami drasztikusan rontja a menedzselhetőséget. Ilyen helyzetbe szerintem komoly ráfaragás lehet beállítani egy 2,4 GHz-es eszközt.
Egyébként egyet kell, hogy értsek a többiekkel: mivel ez egy hosszabb távú beruházás, ami legalább három évre szól, ha nem többre, nem érdemes havi max. két gombóc fagyi árán spórolni. Ami most olcsóbbnak tűnik, könnyen lehet hamarosan drágább, jelen helyzetben spórolni kockázatos terv.
Én is a fogak összeszorítását ajánlom, és megvenni az Asus RT-AC66uB1-et, természetesen elállási joggal.
MaCS
-
-
-
-
-
-
Szia!
Ha a megadott keretösszeghez minél közelebb akarsz maradni, akkor neked is tökéletesen megfelel egy TP-Link TL-WR1043ND v2.x. Nem tudom hol olvastál "sok rosszat" a TP-Link-ről, de ha konkrétan erről a modellről akarsz véleményeket olvasni, itt megteheted (~ az első 8 vélemény vonatkozik a v2.x-re).
-
-
-
-
Ezt sajnos nem tudom... Szerintem meg kell érdeklődni email-ben, egy-két kiszemelt boltban, hátha tudnak segíteni! De lehet itt is majd tud valaki közelebbit, aki mostanában vette, és v8-at kapott! Bár én nem nagyon veszek TP-LINK routert, de tudtommal már leginkább csak v8-at árulnak! Az edigital 841ND vásárlói értékelései közt olvastam most, egy akkori hsz-ben, hogy már decemberben is v8-at árultak!
-
Hi!
Még a 841ND-n belül is van különbség! Tehát adott típuson belül is van több verzió, más chipset-el, más firmware-el, etc... v3, v5, v7, v8.
-
szia,
mennyi lenne az a nem komoly összeg?
olcsóbb kategóriában egy tp-link tl-wr841nd, amiből a v8 kicsivel erősebb hardverű, mint a korábbi verziók, vagy kicsivel drágábban asus rt-n12 d1, ami hardveresen gyengébb picit, viszont wifi szórásban ez is ütős.
vagy mehet feljebb is az ár?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- TCL LCD és LED TV-k
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Autós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Horizon Forbidden West
- Futás, futópályák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- További aktív témák...
- PlayStation 5 (PS5) Digital Edition 825 GB játékkonzol, DualSense töltőállomással, ajándék táska
- Apple iPhone 15 (újszerű, független , 128 GB, 6 GB RAM, Kék)
- Samsung 55" QE55QN700CTXXH 8K UHD Smart Neo QLED Mini LED TV
- Asus VivoBook S15 S513 OLED (S513EA-L12917) Fekete - Garancia 2026.06.22.
- DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F/9700X/9800X3D +RTX 4060/5060/4070/5070 +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged