- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- iPhone 17 képernyővédő üvegek mutatják meg a méretkülönbségeket
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
Hirdetés
-
Mobilarena
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Real_Necro #84788 üzenetére
N18-hez (FreshTomato-val) képest a AC65P is jó OpenWrt-vel (gyárival nem!), ott ahol eddig éppen volt jel az N18-al a 65P-vel még 5Ghz-es is van.
(#84778) magyarc Gyári FW-vel próbáltad az Asus RT-AC65P-t? Mert ha igen, azzal messze a valós teljesítménye alatt teljesít.
-
válasz
Gubek-Einste #84368 üzenetére
Kicsit próbáltam mérni, stb: a signalt több program is -50, -60 dBm körüli értéknek mutatja, sebességet is 120-300 Mbps-nek mégis erősen ingadozó a wifi. Ezen sem javítana egy AC65P-AC1200GU-AX55-stb? Mobil eszközök miatt érdekes az egész, a fix eszközök lanon vannak.
Van egy RP-AC53 repeater is, kábelen bekötve, de ennek a wifije sem ér el mindenhova rendesen (és amúgyse vagyok megelégedve vele, áramszünet után csak a WDS törlés-újrahozzáadás után van internet...). Ennek fogalmam sincs milyennek számít a jelerőssége...
-
Sziasztok,
adott egy 6 éves Asus RT-N18U FreshTomato-val (max Transmit Power, legüresebb csatorna), aminek a wifi erejével/hatótávjával nem vagyok elégedett, vannak olyan részei a lakásnak, ahol elméletben van jel de gyakorlatban nincs.
Mire érdemes váltani, aminek biztosan jobb a wifi hatótávja/erősebb a jele? Ha van rá vmi xxx-wrt az előny, mert a Tomato-ra is okkal váltottam. Sok évre venném. Keretet nem lőnék be, minél költség-hatékonyabbat keresek, nem az RT-AX92U a cél (nincs rá Merlin)
-
válasz
Gubek-Einste #38818 üzenetére
Köszönöm. A két Asus között mi a különbség? Ahogy én néztem, az N18U újabb típus, a másik meg Dual band-os.
Igazából a gigabites LAN-on kívül semmi extrára nincs szükségem, se usb, se egyéb. A wifin viszont lehetőleg minél nagyobb sávszélesség legyen LAN-on (filemásolásra, nem stream-re). És a wifi beszórási területe is legalább legyen akkora, mint a 1042ND-é. -
válasz
Gubek-Einste #38816 üzenetére
Ezek nekem is jók a kérdésemre?
-
válasz
kemcso #38582 üzenetére
Sajnos nem jött be a tápegységcsere, ugyanúgy dobálja a wifit a router
Úgyhogy újra felteszem az eredeti kérdésem:
jelenleg van egy Tp-link 1042ND-es routerem, ami egy ideje eldobja a wifi-t, csak a kihúz-bedugra javul meg. Ettől eltekintve a tudása bőven elég lenne, viszont a gigabit kell. Mit javasoltok, ami megbízható, stabil és lehetőleg nem lesz vele ilyen gond 1-2 év használat után?(esetleg ötlet, hogy mit lehetne vele tenni?)
köszi! -
válasz
Intruder2k5 #38580 üzenetére
Köszönöm az ötletet, kipróbálom.
-
Sziasztok,
jelenleg van egy Tp-link 1042ND-es routerem, ami egy ideje eldobja a wifi-t, csak a kihúz-bedugra javul meg. Ettől eltekintve a tudása bőven elég lenne, gigabit kell. Mit javasoltok, ami megbízható, stabil és lehetőleg nem lesz vele ilyen gond 1-2 év használat után? (esetleg ötlet, hogy mit lehetne vele tenni?)
köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- ASUS notebook topic
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Battlefield 6
- Xbox Series X|S
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Asztrofotózás
- További aktív témák...
- AM5 Gamer PC - Ryzen 5 8400F / RX 9060 XT / A620M / 16GB vagy 32GB RAM 5600MHz / 256GB M.2 + 1TB M.2
- GF63 Thin 11UD 15.6" FHD IPS i5-11400H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe + 1TB HDD magyar vbill gar
- Mamiya RB67, az eredeti kiadas + Mamiya - Sekor objektiv
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12GB RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite / 4GB RAM 64GB / Független / 12 Hó Garancia
- Eladó arany színű Apple iphone 7 128GB / 12 hó jótállással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U727 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest