- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- iPhone topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Fotók, videók mobillal
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
katona.t
tag
válasz
Dluinet #19659 üzenetére
Köszönöm neked is és mindenkinek a segítséget. Sikerült megoldani az általam linkelt progival, amivel feltettem egy dos-t. Azzal feltettem egy win2k-t, amit frissítettem, XP TabletPC edition-re. Az eszköz egy Stylistic 3500-volt, ha valakinek szüksége lenne az infóra.
-
cigam
titán
válasz
Dluinet #19540 üzenetére
A kért információ jelenleg nem érhető el az Ön nyelvén, de az alábbi listából választva megtekintheti ezt a súgótémát egy másik nyelven, vagy letöltheti a Google Eszköztárat, amely 42 nyelvre képes azonnal lefordítani weboldalakat.
Közben magyarul is találtam ról cikket, köszi!
-
daninet
veterán
válasz
Dluinet #19427 üzenetére
Ok, de itt elsősorban a vinyóm a lassú. Ha csinálok egy ramdrive-ot, és beletolom a képeket, nem tudom olyan gyorsan nyomkodni mint ahogy lehoz egy képet a monitorra. Ezen semmilyen gpu tuning meg javított algoritmus nem segít.
ACDsee-m van egyébként... Ezért érdekelne, hogy ilyen létezik-e mert elég kézenfekvő dolog ha így végiggondolja az ember. Legalábbis számomra. Nem mindenkinél van SSD a gépben -
szuzi80
tag
válasz
Dluinet #19303 üzenetére
köszi.
Az imap használatával az a gondom hogy nem tudom hogy kell beállitani a csatlakozást, hogy a "csatlakozásközpont" kisablak a levelek letöltése után záródjon be, mert egész végig külön ablakként látszik a bat mellett.
Erre még nem jöttem rá... a pop3 egyszerü, letöltötte a levelet és bezárult a csatlakozás kisablak, de itt állandóan látszik.
Ebben tudnál segíteni? Köszönöm. -
szuzi80
tag
válasz
Dluinet #19291 üzenetére
Tudod megszoktuk hogy nem kell böngésző a levél megirásához, ilyen maradiak vagyunk
kerestem többfélét, de ami normálisan megjeleniti az ékezeteket a levél tárgyában is és jól kezelhető a levél szerkesztő része is, keveset találtam, eddig csak kettőt: a Thebat! és a MS office outlook.
Kényelmesen lehet velük keresni szavakra, feladóra, stb tehát kényelmesebb kezelni mint a böngészős felületet, nekünk legalábbis.
Van még ezeken kivül más hasonló képességekkel megáldott program? -
Wolfskin
őstag
válasz
Dluinet #19059 üzenetére
ez érdekes. "...a digitális fényképeket minden gyártó másképpen tömöríti a fényképezés során..."
mi van akkor, ha a PS-ban megcsinált képet valamiben (pl acdsee) újratömörítem? (resize 90%, quality 90%)vagy convert jpg --> bmp --> jpg
vagy a "úgynevezett kvantálási adatok különbségei " megmaradnak?
a metaadatokat (pl. PS verzió) simán át lehet írni.
-
Wolfskin
őstag
válasz
Dluinet #18705 üzenetére
nekem az indesign nem nyitotta meg a pdf-t. pár azt a progit annyitra nem vágom, csak megpróbáltam. (lehet, hogy másként kell bele importálni?)*
viszont sztem továbbra is a legegyszerűbb kinyomtatni kétoldalasra (páros/páratlan), akár kisebb méretben is (A/5), erre kiválóan alkalmas a Foxit Reader és legfeljebb nem irkafűzve lesz, hanem spirálozva.
*erről írhatnál pár sort, ha van időd/kedved
-
válasz
Dluinet #18459 üzenetére
"Kicsit felhúzott ez a kívánság."
Engem is ne aggódj. Amikor először telefonba elmondta a "kívánalmait", szó szerint ezt válaszoltam neki: "Hordozható? Na elmész a pi...ba, Te animal!"Wolfskin
Aptana Studio
CoffeCup[ Módosította: 7 ]
-
-
válasz
Dluinet #18150 üzenetére
Hiren's BootCD-n ezek vannak:
NTPWEdit 0.3: Password editor for Windows NT based systems to change or remove passwords for local system accounts (Windows Freeware).
Offline NT Password Changer 2011-05-11: Utility to reset/unlock windows NT/2000/XP/Vista/7 administrator/user password (Linux Freeware).
Password Renew 1.1: Utility to set/reset windows NT/2000/XP/Vista/7 (32bit only) passwords (Windows Freeware). -
rigo88
aktív tag
válasz
Dluinet #18050 üzenetére
új avast van fent. ofkorsz eredeti.
WDC WD15EARS-22Z5B1 ATA Device (1397 GB, IDE) ilyen hdd. (nemtom mé atát ír, nyilván sata.) nem olvastam róla, hogy ilyen baja lenne.
alatta a vas
közvetlenül rá fúj egy jól szellőző házban egy 12cm venti. aida azt mondja most másolás közben, hogy 33°Celőször kipróbálnám a defragot, hátha. de én mondjuk w98 kifutása óta "nem hiszek" a defrag varázserejében...
-
cigam
titán
válasz
Dluinet #18021 üzenetére
Szabvány? PDF?
Nem egyszerübb pl. XnView-el(Create->Strip of images(Létrehozás->képekcsatolása)), vagy bármelyik képmanipulátorral létrhozni egy mozaik képet?
Persze pontosabb választ lehetne adni a kérdésre, hogy ha meghatározta volna, hogyan akar a 10 képből 1 képet gyártani.
-
agemate
addikt
válasz
Dluinet #17822 üzenetére
Nem nagyon akar működni a program, eddig három különböző videoformátumot próbáltam MPEG2-be konvertálni és mindegyiknél azt írta, hogy az audio sáv nem kompatibilis (hogy mivel, az nem derült ki..)
A Freemake működik, viszont csak egy magot terhel és opció sincs ennek módosítására. A Media Coder lenne a legjobb főként a SandyBridge enkódoló támogatottsága miatt, de valamiért egyfolytában hibaüzeneteket dobál konvertálás elején.
-
Visormail
addikt
válasz
Dluinet #17703 üzenetére
A terracopy kikapcsolt cache beállítással kb megegyezik a total commander sebességével mindkettő erősen ingadozik 20-52 ezer kbyte/mp között. A fast copy (x64) tényleg gyorsabb ezzel alig ingadozik 47 ezer alá nem ment.
(Mind 3 programnál ugyanazokat a fájlokat másoltam cél-forrás hely egyezett.)Viszont a terrához képest a fastcopy elég fapados (a terra beépül a totalba is külön gombként) és elég furcsán is viselkedik. Rányomok a fájlokra egy ctrl+c-t, utána a total másik ablakában a jobbgombos menüben nincs ott hogy paste (fastcopy), csak az x64 almenüben ami viszont nem jön elő ilyenkor, ahogy ráviszem az egeret megfagy a total kb 10-20 másodpercre (minél több fájl volt kijelölve annál tovább tart ez a jelenség), utána magához tér de az van az almenüben hogy időtúllépés, ez után balklikkel eltüntetem a menüt és újra jobb gomb, akkor már egyből bemegy az x64 almenübe és ki tudom választani a beillesztést.
Remélem érthetően írtam le, gondoltam kipróbálom őket de így nekem egyik se jött be sajnos, az egyik nem gyorsít semmit a másiktól meg meghülyül a total commander.
Ha meg egyből a copy (fastcopy)-t kérem akkor meg felugrik a program ablaka és kézzel kellene kitallózni a célkönyvtárat, ráadásul soha nem kezdi el magától a másolást mindig rá kell nyomni az execute gombra is pedig a beállításaiban nincs kipipálva a "confirm before execute" (kipróbáltam kipipálva is mindenhogy rákérdez).McKane: van pl a Streamripper én ezt használtam régebben winamphoz.
-
válasz
Dluinet #17678 üzenetére
Ok.
Erre esetleg nem tudsz válaszolni?
itcafe.hu/tema/windows_xp_kerdesek_es_valaszok/hsz_37760-37760.html -
válasz
Dluinet #17676 üzenetére
A 6.-at használom, ahogy elnézem, elég előkelő helyen szerepel.
http://ipon.hu/utils/Dataram_RAMDisk4GB-ig ingyenesen lehet használni, és rendelkezik a mentés/visszatöltés képességével is, de ez a mentés ez egy CD-kép fájlba történik, és elég időigényes.
Egy ismerősöm említette, h van ilyen automatikus alkalmazás, ami Win indulásakor képes másolgatni előre kijelölt fájlokat, csak a nevét nem tudta megmondani, így nem tudom, mit keressek Googleval.
localhost:
nem csalódtam benned.
Ehhez sajnos nem értek: http://hu.wikipedia.org/wiki/Batch_file -
törölt tag
válasz
Dluinet #17592 üzenetére
Mondjuk nem értem miért ajánlgatja mindenki a VLC-t. Rettenetes milyen képminőséget produkál. A saját dekóderei iszonyatosan gyenge színvonalúak. És ahogy fejlesztik, úgy lesz egyre rosszabb. Pedig perspektivikus volt anno a dolog, de aztán nem fejlődött gyakorlatilag sehova. A mai napig nem voltak képesek pl egy értelmes beállítófelületet rakni a programba. Ami DXVA vonalon megy benne az meg egyszerűen vicc.
-
agemate
addikt
válasz
Dluinet #17546 üzenetére
Valóban, de ha alacsony olvasási sebességgel képzem a képfájlt, talán nagyobb az esély a hibátlan végeredményre, nem?
Elolvastam a leírást, ki is próbáltam a programot, de sajnos nagyon lassan másolja be, kb 10-15 perc egyetlen egy CD. Megéri ennyit várni, tényleg ennyivel jobb, mintha simán képfájlt csinálnék?
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest