-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ł@ç!
csendes tag
Sziasztok!
Tud esetleg valaki olyan programot ajánlani, ami kezeli a .ivr fájlokat? Vagy ez csak és kizárólag a RealPlayer formátuma?
Előre is köszi. -
Ł@ç!
csendes tag
Rendben, köszönöm.
Még egy apróság: VLC hogy viszonyul a régebbi kodekekhez? átveszi? sajátokat használ? minden integrálva benne? -
Ł@ç!
csendes tag
Sziasztok!
Mióta az eszemet tudom, RealPlayert használtam a zenék lejátszásához, meg videónézegetéshez is általában...
de nem vagyok már vele megelégedve, mert ha felszalad a lemezterhelés (laptop, nem túl erős vas), akkor az esetek 90%-ban ez kifagy, gondolom mert nem tudja beolvasni a lejátszott fájlt...
Tudna valaki egy tisztességes műsortárral szerelt, lejátszási listákkal normálisan működő, de lehetőleg minden videót is megnyitó lejátszót ajánlani? (WMP nem jöhet szóba)
Olyanokat hallottam, hogy VLC Media Player, mint jó progi... tapasztalat esetleg konkrétan ezzel?Köszönettel:
Ł@ç! -
Ł@ç!
csendes tag
válasz
Zalaymate #14255 üzenetére
Microsoft AutoRoute
60 napos trial, utána elvileg fizetni kell... (Bár nem tudom, lehet hogy csak bizonyos funkciókat tilt le)
Nekem volt egyszer egy gépen alapból, és elég jó volt...
Figyelni kell, mert a Kelet-Európa nem biztos, hogy a térképében van, és Mo.t is sokszor odasorolják! -
Ł@ç!
csendes tag
Helo!
Keresek egy programot, amivel a videók watermarkkal ellátását tömegesen is meg lehet csinálni... Tud valaki ajánlani valami INGYENES progit?
Más: Létezik-e olyan program, amivel a videók hangsávját is egyfajta watermarkkal lehet ellátni, teszem azt ráír egy ultra/infrahang jelet, amit utólag meg lehet keresni, de nem zavarja a hallgatást???Köszi:
Ł@ç!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Megújult a PROHARDVER!
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- ASUS routerek
- Milyen videókártyát?
- Hobby rádiós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kompakt vízhűtés
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- Mobil flották
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 4K 3840x2160 - 138Hz & 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest