- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
katona.t
tag
Sziasztok,
ehhez a Tablethez (Fujitsu Stylistic 3500) szükségem lenne egy bizonyos CIC PenX (2.02) nevű programra. Nem találom sehol. A Német hivatalos oldalon fent volt, de már nincs me.g az oldal. Tudtok segíteni? -
katona.t
tag
válasz
Dluinet #19659 üzenetére
Köszönöm neked is és mindenkinek a segítséget. Sikerült megoldani az általam linkelt progival, amivel feltettem egy dos-t. Azzal feltettem egy win2k-t, amit frissítettem, XP TabletPC edition-re. Az eszköz egy Stylistic 3500-volt, ha valakinek szüksége lenne az infóra.
-
katona.t
tag
válasz
sfdrakex #19661 üzenetére
USB-ről nem bootol.
Már majdnem sikerült ezzel: [link]
Elindítom a telepítőt, fájlok másolása..., és egy darabig másol, aztán megáll. És onnantól nem megy sehova. Nem fagy le, mert pl a numlock-ot ki-be tudom kapcsolgatni. Ha újraindítom folytatódna a telepítés, csak mikor el kellene fogadni az eula-t akkor azt mondja, hogy nincs meg a file, nem lehet folytatni. F3 restart.
Már 2 winn-el próbáltam. -
katona.t
tag
Nem akar összejönni. Valami fájlt reklamál... Meg amúgy is mit kezdjek a külön 700 megás partícióval majd.
-
katona.t
tag
Sziasztok,
van egy tablet pc-m, floppy és cd-rom nélkül. Újra tenném a windows-t rajta. A hdd-t kiszedtem, és usb-n az asztali gépembe dugtam. Hogy csinálhatok belőle bootolható lemezt? Az asztali gépembe sincs floppy...Az i386 mappa és a driverek már fent vannak a winyón.
-
katona.t
tag
Sziasztok,
Celeron 500Mhz-el és 256 MB rammal mennyire lehet netezni XP alatt?
Opera turbóval 3 tabot elbír a böngészőben?
Vagy esetleg egy linuxal? -
katona.t
tag
Sziasztok,
olyan programot keresek XP-re vagy Linuxra mint ami a navigációk kezdőképernyője. Vagy valami hasonló keretprogramot. Van egy régi notebookom (800 mhz, 256 mega ram), piaci értéke nem sok, ezért inkább kezdenék vele valamit. Arra gondoltam, esetleg megoldható lenne-e autóba egy progival a navigálás, a zene, videó, esetleg bluetooth kihangosítás és esetleg egy kis net. Usb bluettooth, Bluetooth GPS, Usb mobilnet és egy RCA bemenetes kijelző van, tehát minden adott, csak a kezelhetőség miatt kellene egy progi.
Program ötletek várok!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Xbox Series X|S
- Mini-ITX
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Óra topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest