- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
qwertly
addikt
válasz
Dluinet #25631 üzenetére
Sziasztok!
Köszönöm a válaszokat,lehet nem jól fogalmaztam meg a kérdésemet.Arról van szó,hogy mások is használják a gmail fiókomat és van egy levelezési csoport ahol már van több 100 levél és ennek a mappának a levelit szeretném lementeni,hogy mások ne tudják elolvasni.Tehát nem a komplett gmail levelezést csak onnan egy mappát.Ez megoldható anélkül,hogy telepítsek programot vagy nem?mert nem akarok szenvedi mindenféle levelezés beállítással.De ha nincsen megoldás akkor megpróbálom.
-
gyulank
addikt
válasz
Dluinet #25612 üzenetére
Igen, de ott nem volt olyan. Megtaláltam a Lemez Cache menüt, de az nem egészen ezt csinálja. Biztos csökken a lemezhasználat, de nekem nem a leggyakrabban használt adatokat kéne a memóriába tenni, hogy onnan seedelhessek. Persze értem, hogy nincs ilyen program, de jó lenne, ha lenne.
De köszönöm a tippeket! -
gyulank
addikt
válasz
Dluinet #25610 üzenetére
Nekem csak ilyen van. Ha arra gondoltál, hogy RAMDisk-es mappába töltöm, aztán áthelyezi egy merevlemezes mappába, az is csak vagy az egészre, vagy semmire se vonatkozik, és ugye csak a torrenteken belül. Szóval, ha a letöltendő 10GB, és 8GB memóriám lenne, akkor nem lenne elég hely, és nem csinálna semmit. -
zone
őstag
válasz
Dluinet #25539 üzenetére
Ja, ha csak ennyi kell, akkor BeCyPDFMetaEdit
Még telepíteni sem kell.- be kell tallózni a pdf-et
- megnyitás előtt alul a módot át kell állítani "complete rewrite"-ra
- security fülön a legördülő listából a "no encryption"-t kiválasztani, utána lehet menteni -
scope2007
addikt
válasz
Dluinet #25339 üzenetére
köszi, de ez elég körülményes.
shell editor félét keresve,ezt találtam.ez jó cuccnak tűnik.
[shell ex view] -
localhost
Közösségépítő
válasz
Dluinet #25266 üzenetére
Igen, igazad van.
A szövegértés, szövegfelismerés meg a Siri és a hangparanccsal vezérelhető mobiltelefonok az két külön dolog. Mondhatni ég és föld.
Az emberi folyóbeszéd megértése nem alapulhat hangmintán, mesterséges intelligencia kell, de ahhoz a mai gépek kapacitása és tudása még kevés.
Környezeti zaj, hangerő, beszédsebesség, hangmagasság, kiejtés, nyelvjárás, artukuláció, tájszólás minannyi leküzdendő paraméter...
Különösen nehéz feladat lesz a diktálóprogramok megírása - de onnan már csak egy pici lépés lesz a valódi szóbeli gépi nyelvi fordítás, valós időben.
-
sztanozs
veterán
válasz
Dluinet #25134 üzenetére
pst, nem ppt...
Amúgy amit a scanpst nem talál meg, az szerintem már nincs benne a pst-ben. Hálózaton (fájlmegosztáson keresztül használt) pst meg szoktak (szokásnak azért nem nevezném, de benne van a pakliban) hibásodni - ilyenkor a pst fájl egy része egyszerűen nullázódik, és minden ami benne volt eltűnik. Véglegesen.
-
lostprophet
aktív tag
válasz
Dluinet #24935 üzenetére
Oké köszi, ez jóféle. Ismerősöm is ilyen programot fejleszt DDownloads néven ( http://morethanacleaner.de/blog/231-new-project-ddownloads-on-the-run ) és nézelődünk ötletek után, meg felmérjük a konkurenciát
-
scott_free
senior tag
válasz
Dluinet #24184 üzenetére
nem volt pipa, épp ezért óvakodtam tőle - végül ez jobban bejött: AVS Audio Converter
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
Dluinet #23434 üzenetére
Munkahelyemen használtuk egy időben, de az nem önálló, ie-re épülő cucc, nem? Nem volt vele semmi bajom egyébként, de már meg szoktam a Firefoxot működik rendesen.
(#23436) Dluinet
Ha van hozzá progi, mint a no-iphez a duc, ami elvégzi azt amit a router, frissíti az ip címet, akkor nincs gond.
-
Steelmanus
addikt
válasz
Dluinet #22877 üzenetére
Akkor neki futok megegyszer, erdemes az 7-Zip-9.25 Alfa_x64 verziot hasznalni vagy maradjak a stabilnal? Csak azert probaltam ki az Alfat, mert a stabil eleg reginek tunik.
(#22878) Fire/SOUL/CD Ezekszerint nagyon beneztem valamit, csodalkoztam is hogy nem lehet vele darabolni, Koszonom a kepeket, mint irtam felteszem ujbol.
-
gyulank
addikt
válasz
Dluinet #22819 üzenetére
Köszönöm! De ez telepíti, vagy letölti, és elindítja a telepítőket? Mivel nem lehet beállítani semmit, hogy hogy települjön, gondolom, csak elindul a telepítő, és ugyanúgy be kell állítani mindet külön-külön. Lehetne még valamivel olyanokat hozzátenni, mint WLM2011, ZoneAlarm, KIES?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OLED TV topic
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Windows 11
- Hálózati / IP kamera
- PlayStation 5
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 6600 16GB DDR4 256 SSD 500GB HDD GTX 1050 2GB Zalman Z1 Njoy 550W
- Már csak 12 db 5G ROUTER! - Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest