- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
AtHoS
nagyúr
válasz
perempe #50977 üzenetére
jahogyja, azt hittem valami nagyobb mennyiségről van szó.
Akkor viszont szerintem ezt a kis mennyiséget sokkal gyorsabb begépelni egy excel táblába, mint másol, beilleszt number extractorba, majd sorokat törölgetni és ellenőrizni, hogy volt-e boltnévben szám, amit szintén törölni kell és a végeredményt átmásolni a számolgatóbaAztán a végeredmény összeggel mit kezdesz? Felírod a heti költés összegét?
De persze Te tudod neked mi a kényelmesebb
-
AtHoS
nagyúr
válasz
perempe #50975 üzenetére
Ahogy nézem ez bizony az általad belinkelt 3 sornyi mintát sem képes összegezni
A Numbers extractor meg a dátumokat és pl. a coop 660-ből a 660-at is kiemeli a szövegből és így a maradvánnyal sem tudsz szerkesztés nélkül mit kezdeni, csak itt már a 660-at sem fogod tudni, hogy nem kellene oda -
BigBadPlaYeR
senior tag
válasz
perempe #50947 üzenetére
Én RegEx + Excel -el próbálkoznék: Excel Topic
-
AtHoS
nagyúr
válasz
perempe #50947 üzenetére
Mennyire vagy hajlandó előformázni ezt a szövegfájlt?
A középső részen a megnevezésekből el kell tüntetni a szóközt, már ugye ami tartalmaz ilyet (a beillesztett példádban pl. a Coop 660. közötti szóközt kell törölni vagy helyettesíteni kötőjellel, stb...). Utána a komplett szövegfájlt vágólapra másolod, majd egy üres megnyitott Excelben a Kezdőlap Beillesztés részen kiválasztod az "A szövegbeolvasó varázslóval ..." részt. Itt ne állíts semmit, csak nyomj a Tovább-ra, következőnél a Szóköz legyen kijelölve Határolóként, majd Tovább. Utána hagyd Átalános-on Az oszlop adattípusát és ha mindent jól csináltál, akkor alul a megtekintés részen 3 oszlopot fogsz látni, a harmadikban csak az összegeket.
Nézd át, hátha bennmaradt még valahol egy szóköz. Ha minden rendben, akkor mehet a Befejezés és utána csinálhatsz amit akarsz az összegekkel -
BigBadPlaYeR
senior tag
válasz
perempe #50653 üzenetére
SMS -> Androidra van egy MacroDroid nevű app, amivel ehhez hasonló automatizációk is megvalósíthatóak. Olyasmi mint a jóval ismertebb Tasker, de nekem ez jobban kezelhető.
Bár én lehet először a netbank felületen néznék szét, hátha le lehet húzni egy havi lekérdezést és akkor csak Excelben kell szűrni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Fotók, videók mobillal
- Le Mans Ultimate
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte B85-HD3 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7800X3D Processzor!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged