- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- VoLTE/VoWiFi
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
eketomy
senior tag
-
Wolfskin
őstag
válasz
kraftxld #21597 üzenetére
értem. akkor így jártam.
igaza volt a hp-s fazonnak, minek ide flancos win7? win xp, vagy 98 + HP oszt jóvan. az autókhoz a gyártást követően 10 évig köteles a gyártó alkatrészt biztosítani. itt nincs ilyen szabály?ezt próbáltam. egy német fórumon valakinek a laserjet 4-el sikerült. lehet, hogy nem jó porton adom hozzá? a printer usb-re van kötve, a portok közt pedig csak 2 virtuális usb port jelenik meg.
-
válasz
kraftxld #21399 üzenetére
Kipróbáltam és rendszer visszaállítás lett a vége.
kb 10 perc mire beállította a 10gb-s ramdisket, akkor működött. próbaképpen újraindítottam a gépet hogy visszaállítja-e a mentés a ramdiskből. Na hát windows logónál vártam 20 percet, semmi gép sem tölt semmit, rendszervisszaállításal tudtam csak elindítani a rendszert. Kár ezért a progiért, bevállaltam volna hogy ha lassú de azt nem hogy ne induljon el a gép vele.
Azért köszi!Esetleg más?
-
Mustármag
őstag
válasz
kraftxld #20297 üzenetére
Sejtetem, igazából ezért lett volna jó egy külön álló program ami automatikusan indul !
Mert nekem van olyan programom ami ha beállítom kikapcsolja a gépet.De az a baj hogy aki miatt automatizálni akarom azt nem használja a programot és 4-6-8 órákat is megy a gép fölöslegesen!(napi szinten) -
Levin01
őstag
válasz
kraftxld #20021 üzenetére
Jó, nem atombiztos dolog de egy alapvető védettség, hogy ne lehessen csak úgy egy laikusnak egy pendrive-ra másolni a cuccokat az már nekem elég.
Lényeg a lényeg: ha valaki rádug usb-n egy pendrive-ot vagy egy külső winyót a gépre és nyom egy F5-öt total commanderben vagy simán megpróbál másolni win-ben, akkor ezt ne tehesse meg jelszó nélkül.
A gép nincs semmilyen hálózatban és neten sem. -
pocokxx
Közösségépítő
válasz
kraftxld #19888 üzenetére
Ez nem csak azt csinálja, hogy "remove the concurrent remote desktop sessions limit...?" Azaz többen jelentkeznek be, de attól még csak egy használhatja éppen a gépet nem...? Én nem tudom elképzelni, hogy ez hogy működhet a valóságban... Mit lát pl a monitoron, aki a vezérelt gép előtt ül...?
Ez persze nem jelenti azt, hogy össze-vissza beszélsz, csak nekem nehéz a felfogásom....
-
BullZeye
veterán
válasz
kraftxld #19383 üzenetére
Köszi, ilyesmire gondoltam, bár TCPview baromi sok mindent mutat, olyat is ami nem tiszta, pl a rendszer svchost.exe cuccai, jó lenne tudni ezeket mi használja, hisz ha jól tudom ezeket is valami program hozza részre és kölcsön veszi windowstól.
De szuper program, még ki kell tapasztalnom. Köszi még1x.
-
fatal`
titán
válasz
kraftxld #18746 üzenetére
Ezekkel az a probléma (legalábbis, ha installshielddel csinálja, az emcot nem ismerem), hogy tudni kéne, hogy az eredeti program miket írogat a registrybe, meg mit hova másol, ami egy officenál pl. elég problémás lehet (bár annak pont automatizálható a telepítője).
Ráadásul az InstallShield nem éppen olcsó.
-
Psychonaut
veterán
válasz
kraftxld #18700 üzenetére
You can't find it directly, you will need to obtain Platform Builder for CE 6.0 from http://www.microsoft.com/windowsembedded/en-us/downloads/download-windows-embedded-ce6.aspx, then build an OS image for the emulator. - forras: MSDN forum
-
SirRasor
addikt
-
-
HENE
aktív tag
válasz
kraftxld #18377 üzenetére
Köszönöm mindenkinek a javaslatokat.
Azt elfelejtettem mondani, hogy a magyar nyelv követelmény. A MS termékeknél ez gondolom nem probléma.
A gond csak az lehet, hogy a cég (állami szerv) informatikai stratégiájába mennyire fér bele a MS szerverek üzemeltetése, ha alapvetően Linux-szal dolgoznak. De ez már az én problémám.Nézegettem a ZOHO-t, csak az nem magyar nyelvű. Jó lenne valami felhős megoldás is, ha magyar.
HENE
-
zcsongor
tag
válasz
kraftxld #17624 üzenetére
Nem, nem értesz. Az igaz, hogy van routerem, de tulajdonképpen switchként üzemel, DHCP és NAT ki van lőve. Ezt azért kellett megtennem, mert különben kitiltanának
És az nem játszik, hogy beregisztrálom a router MAC címét, mert akkor végtelen embernek adhatok netet, és ezt ők is tudják
Az IP címem pedig fix, még egy hostot is raktak rá. Szóval a kérdésem még mindig áll.
Pontosítás: a 3 MAC cím nem a routerben van beregisztrálva, hanem a "szolgáltatónál".
-
zcsongor
tag
válasz
kraftxld #17622 üzenetére
Van routerem, nem ez a probléma. 3 MAC címem van beregisztrálva, de van egy fix ip-m, és két eszközről egyszerre nem csatlakozhatok egyidőben, csak a 3 MAC cím valamelyikéről. Már meguntam a kábel ki-behúzogatását, azt is, hogy mindig le kell tiltanom a Helyi kapcsolatot, hogy mobilról tudjak netezni WiFi-vel.
-
Horka1
tag
válasz
kraftxld #17268 üzenetére
Nyilván félreértettem illetve bele gondoltam a kérdésedbe valamit ami bennem volt nem a kérdésbe
Előfordul a legjobb családokba is
Bocs, ha nagyon nyers volt a stílusom.
Nem titok, csak furcsálltam a visszakérdezést.Egyszerűen azt akarom megoldani, hogy betudjak lépni proxy nélkül olyan oldalakra ahonnan IP alapján tiltottak ki. Vagy proxy is jó lenne, ha gyorsabb lenne és proxy-n keresztül is működnének a linkek, amik most némelyik megy, némelyik nem.
Firefox alatt használok foxyproxy-t, de az ingyenes szerverek csak ideig óráig működnek, állandóan vadászni kell újakat. Na van bőven de jó lenne egy állandó. Vagy ilyesmi, vagy bármi
-
Horka1
tag
válasz
kraftxld #17266 üzenetére
UPC netem van. A kapcsolat bontást azért kipróbálom. Volt, hogy 10 napig nem voltunk itthon, áramtalanítottam a gépet és minden perifériát. Mire hazaértünk megváltozott. De most hétvégére áramtalanítottam 3 napig. nem változott meg.
Miért érdekes, hogy miért is kell? Én se kérdezem senkitől mi miért kell. Ha tudok segítek, ha nem nem. Tovább nem az én dolgom.
-
fatal`
titán
válasz
kraftxld #17162 üzenetére
"Pedig épp a vnc egy lyukas bughalmaz"
Ez kliensfüggő is.
Ki mondta, hogy az 5900on használom a VNC-t?
Pl. crackelik a szerverüket. Hotmail jelszavak is kerültek már ki, pedig az egy nem kis cég szerverén volt. TeamViewerben még azt nem szeretem, hogy nálam lassabb (mármint a kirajzolás), mint bármi más. Ilyen szempontból a windows távoli asztali kapcsolata a legjobb, de az meg ugye kijelentkeztet.
-
-
dosailord
tag
válasz
kraftxld #16913 üzenetére
Köszi szépen sikerült!
Más kérdés: Van egy külső winyóm, 3,5"-os, lényegében egy reckfiókba van ültetve, amiből egy "mezei" IDE/SATA to USB átalakítóval csatlakozik a gépemhez. Nos, leeset 1-2 hónap alatt 89%-ra az állapota, mivel most már 11 szektor lett tartalék területre rakva. Létezik oylan progi ami esetleg ki tudja javítani a hibás szektorokat? Lényegében semmi nem történt a winyóval, csak (gondolom én) az, hogy így szabadon van, nincs semmihez rögzítve, nem tetszik neki.
Szóval erre kellene valami ötlet, hogy kijavítani, vagy esetleg hogyan óvhatnám meg a külső merevlemez állapotát? (bár ez lehet nem ebbe a topicba való kérdés)
-
válasz
kraftxld #16896 üzenetére
Nagyszerű, de mást nem ismertem, mert a munkahelyemen mi az Acrobatot használjuk.
Ha egyszeri alakalom, akkor szívesen megcsinálom neki, mert egyszerre bedobom az egészet, és a kész PDFeket pedig visszaküldöm.
Az is igaz, hogy amit használunk Acrobatot (CS3 Design csomagba volt), az csak a doc-ot ismeri, a docx-et nem. -
malwy
senior tag
válasz
kraftxld #16745 üzenetére
HotKeySet("{NUMPAD8}", "reactionFunction")
While 1
;a loop
WEnd
Func reactionFunction()
Send("{UP }")
Opt("SendKeyDelay",3000)
EndFuncNagyon szépen köszönöm, alakul, egyenlőre be tud hülyülni, illetve úgy tűnik, hogy sajna megjegyzi a bevitt karaktereket. De végülis ha biciklizünk egy ideig visz a lendület minket, szóval átgondolva tökéletes
Bár nem tudom, hogy egy óra bicikli után még 3 óráig száguldunk-e. Remélem csak pár db billentyűnyomást jegyez meg.
A SendKeyDownDelay az már működni fog.
-
malwy
senior tag
válasz
kraftxld #16742 üzenetére
Aztapi... Nagyon köszönöm, súgójában találtam is erről szóló részeket.
To hold a key down (generally only useful for games)
Send("{a down}") ;Holds the A key down
Send("{a up}") ;Releases the A keystb. Remélem meg tudom érteni a nyelvet kellő mértékben
Meg is van ami kell: SendKeyDownDelay és SendKeyDelay
(#16745)kraftxld: Hát először megpróbálom AutoIt-tel, vbs script nagyobb falatnak tűnik
-
Chris_T
tag
válasz
kraftxld #16652 üzenetére
Kösz a tippet, (gondoltam rá hogy esetleg alapban van valami ilyesmi windowsban is talán)
meg is találtam
elvileg be is állítottam "mindenki"-re mindent
most keresem hogy az eseménynaplón belül hol lehet megtekinteni a hozzáféréseket...(#16653) Dluinet:
Kösz, ezt is kipróbálom, egy másik aktuális probléma miatt lehet hogy jól jön
-
dunc
nagyúr
válasz
kraftxld #16638 üzenetére
Jó akkor még egyszer összefoglalom van egy program : Connectify arra használtam ,hogy asztali gépen lévő usb wifi stickel adtam netet egy mobiltelefonnak (wifi) a telefon nem támogatja az aoc-t,de ezzel a program (Connectify) csinált egy hotspotot amire tudtam telefonnal csatlakozni. (netezni telefonnal) de most egy szerencsétlen sz@r xp m van amin a Connectify nem megy (nem kompatibilis,nincs xp s verzió) tehát egy másik program kell xp re.
"Ha a mobil Wi-Fi képes, akkor ad-hoc hálózattal." nem támogatja az aoc-t (se a G3 se androidos telefonok) Tudom,hogy kell aoc-t létrehozni,de nem jó.
-
-
válasz
kraftxld #16369 üzenetére
Ok, ennyire ne mélyedjünk bele.
Arról volt amúgy szó, h egy laptop elromlott, mire valaki azt mondta, h majd ő megnézi, oda lett neki adva, azt mondta róla, h alaplap, és processzor romlott el, de hagyják csak nála nyugodtan a gépet, mert már nem jó semmire sem, majd ő kidobja.
Erre felkaptam a fejem, szóltam a noti tulajdonosának, h had nézzem meg én is azt a gépet, el lett hozzám is hozva, belenéztem, processzor természetesen másik notiban klafán működik, valószínűleg alaplap hibás.
DE közben a gépben a 2GB ram kicserélődött 2×512MB-ra.Ezt jeleztem a noti tulajdonosának, illetve hozzátettem, h a gyártók (jelen esetben Toshiba) nem szoktak két különböző féle ramot (jelen esetben Hynix és Samsung) egy gépbe tenni. Valaki nyilván kicserélte.
Több szakszervizben is volt már előtte a gép, mindenhol alaplapcserét említettek, de nem feltételezzük egyikről sem, h gányoltak volna a géppel.
Sehol sem mondták, h proci is rossz lenne, kivéve az utolsó helyet.
És sehol nem akarták ottfogni a gépet, kivéve az utolsó embernél, akitől most meg lett kérdezve, h ugyan már hogy gondolta, h kicseréli a ramot.Erre kaptuk válaszul, h ő ért hozzá, és majd felteszi ezt a programot, és majd jól bebizonyítja, h mikor lett a memória átcserélve.
Én úgy érzem, eléggé tájékozott vagyok IT vonalon, természetesen logfájlokról én is hallottam már, de aki eleve azt állítja, h a procinak is kampec, annak ugyan már had kérdőjelezzem meg szakmai elhivatottságát.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz LGA775 Processzor
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Pure Base 500DX fehér 650W
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest