- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Netfone
- One mobilszolgáltatások
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
flash7
tag
Sziasztok!
Én egy olyan megoldást/programot keresnék, amivel fájllistát tudok készíteni könyvtárszerkezettel együtt pl excel-be. Esetleg még a fájlok méretét is mutatná.
A célom a következő:
Van körülbelül 100 giga anyagom (ami rengeteg 50-100 Mb-os pdf-ből áll), és ezt egy asztali gépen tárolom. Viszont sokszor van, hogy a laptopomon dolgozok, és tovább bővíteném a "gyűjteményt", de ennyi adatnál már nem tudom számon tartani mi van meg és mi nincs. De ha lenne egy lista, amit a laptopon meg tudok nézni az sokat segítene. (Eddig két módszert alkalmaztam, vagy könyvjelzőbe mentettem, minden újonnan elérhető pdf linkjét, és mikor az asztalihoz jutottam, akkor néztem át, hogy meg van-e. A másik módszer pedig, hogy mindent letöltöttem, és mikor a helyére rendeztem, akkor töröltem ami már meg volt.)
A fájlméret jelzése pedig azért lenne jó, mert abból láthatnám, hogy ami nekem megvan pdf az kisebb vagy nagyobb az újnál, és ebből adódóan vagy kevesebb vagy több oldalas.A segítséget előre is köszönöm mindenkinek!
Üdv,
flash7 -
flash7
tag
Van egy DVD-m, amin van angol hang és magyar felirat, magyar hang viszont nincs. De az otthoniaknak (család) nem jó így, és magyar hang kellene rá.
Na de meg van én nekem mkv-ban magyar hanggal a film, de azt ugye a mezei asztali DVD lejátszó nem viszi.
Erre letöltöttem a ConverxtoDVD 3 nevű programot amivel egyszerűen tudom konvertálni az mkv-t DVD-be és van jó pár gyári menü sablon, illetve lehet hangot, feliratot stb hozzáadni és több mindent beállítani. A menü kiválasztásánál láttam, hogy tallózni is lehet, a választható kiterjesztés pedig: "VSO Haladó menü sablonok (*.ini)".
Na és arra gondoltam, hogy hátha a már meglévő DVD menüjét ki tudnám menteni, és azt betallózni.
Ez szigorúan csak egy ötlet, fogalmam sincs kivitelezhető-e. -
flash7
tag
Sziasztok!
Egy olyan programot keresnék, amivel egy DVD-ről (film), a menüt letudnám menteni *.ini kiterjesztéssel.
Előre is köszi mindenkinek a segítséget.
-
flash7
tag
Valaki tud segíteni? please
-
flash7
tag
Sziasztok!
Egy olyan programot keresnék, amivel egy videó fájlt ketté tudok vágni. Semmi más szerkesztést nem akarok csinálni, csak megfelezni a videót. Próbáltam már a VirtualDub-ot, biztos én vagyok a béna, de egy fél videóból lett 19,5 Gb-os fájlom. Pedig annyit csináltam, hogy behívtam a videót, egy pontól kb. a felétől a végéig kijelöltem, a kijelölt részt töröltem és Save as AVI paranccsal mentettem, majd az előbbi pontot megjegyezve addig kijelölve és törlve akartam szintén menteni, mikor láttam, hogy az eredmény mekkora...
Tehát nekem csak annyi kell, hogy a program félbevágja, és ezzel a mérete is fele legyen a minőség pedig maradjon.
Légyszi írjátok le azt is, hogy kell megcsinálni a programmal amit javasoltok, nehogy megint ilyen nagy fájlokat gyártsak.Előre is köszi mindenkinek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- World of Tanks - MMO
- Anime filmek és sorozatok
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Netfone
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- CASIO órák kedvelők topicja!
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged