- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Apple iPhone Air - almacsutka
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Xiaomi Mi 10 - nem olcsóbb, hanem kedvezőbb árfekvésű
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
cigam
titán
válasz
Grekooo
üzenetére
google maps nem jó?
-
Atapi
senior tag
válasz
Grekooo
üzenetére
magyar területről van szó? mert akkor letöltöd turistautak.hu-ról az országos térkép adatbázist (garmin), win alatt benyomod mapsource alá, unix alatt qLandkarteGT is megeszi, ezekben meg tudsz méregetni. apró szépséghiba, hogy leginkább az adatbázis által tartalmazott utakat lehet méregetni, amik nem feltétlenül tartalmaznak minden erdei ösvényt... ha nem magyar terület, akkor is lehet, hogy létezik hozzá elérhető térkép mapsource alá, csak keresni kell.
-
kraftxld
félisten
válasz
Grekooo
üzenetére
Anno amikor sokat dolgoztam térképekkel akkor az ilyesmit beraktam AutoCAD-be, méretarányosan felnagyítottam a koordinátarendszerben, majd egy vonallánccal bejelöltem az utat, és az simán megmondta, hogy pontosan hány m.
Biztos van rá egyszerűbb mód, de hirtelen ez jut eszembe.
Új hozzászólás Aktív témák
- Árváltozás+játék DVD: Borderlands 2 Ultimate Loot Chest Limited Edition
- Battlefield 5 PC SteelBook és játék
- Árváltozás + játék DVD: Watch Dogs Deadsec Edititon
- AKCIÓ! Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Árváltozás + játék DVD: Fallout New Vegas Collector's Edition
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 256 GB-100%-3 hó gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3611, 94% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest