Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- One mobilszolgáltatások
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- IFA 2025: Nem is látszik, hogy strapatelefon
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Fotók, videók mobillal
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Antigabo
tag
Heló !
Tud valaki ilyen alkalmazásról ?:
Olyan prg keresek ami meg tudja azt csinálni hogy ha
- be van állítva a PC hangja kvadrofonikusra (tehát 2-2 szóró elől-hátul)
- és csatlakoztatva van 1-1 sztereó jack az első és a hátsó hangfalpárhoz
DE mivel sajnos vannak olyan szar prg.k ami csak sztereó és csak az első két hanszórót használja
viszont én azt szeretném hogy hátul is ugyanaz szóljon mint elől
akkor ne keljen kihuzigatni stb dugdosni a dugókat hanem egyszerűen ez a kis progi egy gombnyomásra megoldja oda - vissza ezt a gondot.
Ha tud valaki ilyenről légyszi jelezze ! - Köszi ! -
Kommy
veterán
Sziasztok!
Olyan programra lenne szükségem ami arra képes hogy van pl 20 könyvtár és mindegyikben van tömörített fájl és ezeket kéne kicsomagolni ugyan olyan névre , mint a fájl neve, mert egy kicsit fárasztó az hogy egyesével csomagolom ki. Ha egyáltalán lehetséges ez. -
Traxx
őstag
válasz
Winner_hun #7393 üzenetére
Elvileg nekem is, gyakorlatilag nem
Megpróbáltam lejátszani, sikertelenül...átkonvertálni, úgyszintén sikertelenül. Tehát látszólag jó, lementett 7,8 megát, de mégse...ezért írtam, hogy rágós fajta
De ha Neked gond nélkül leszedte és le is játszható, fel tudnád tölteni valahová?
-
7384-re valaki?
-
mob_zzz
aktív tag
válasz
mob_zzz #7365 üzenetére
Na a SyncToy-jal is megpróbálkoztam az ominózus mappánál. Ez nem fagyott ki, viszont egyszerűen nem látja a különbségeket a szinkronizálandó mappák közt. Kiírja, hogy nincs végrehajtandó művelet. Szóval sajna ez sem az igazi.
Viszont azóta meg sikerült a Toucannal megcsinálni a szinkronizációt érdekes módon. Nem tetszik, hogy ilyen kiszámíthatatlan és hogy nem tudom most miért engedte, azelőtt pedig miért nem...
-
cigam
titán
válasz
Core2duo6600 #7389 üzenetére
Attól, hogy egyedi, még letölthető. A flash lejátszó is letölti vhonnan nem?!
-
Core2duo6600
veterán
Nem ie fogod tudni letölteni, mert a háttérben amikor valaki ajánlja neked, és beírja a te adataidat, akkor számodra a szerver generál egy egyedi videot.
Van a hypercam nevű progi azzal próbáld meg, hogy a hangot felveszi - e vagy sem azt nem tudom.(#7388) Troy.
Ha a vnc ét vagy a MS Virtuálpc jét használod akkor ugyanítt vagy.
Még a Virtualbox is ilyen ha jól tudom.
utobbi asszem van linuxra is. -
Traxx
őstag
Hali!
Flash videót szeretnék letölteni, de a rágósabb fajtából
És nem boldogulok vele...talán még rémlik nektek a Csak egy ember kap ajándékot idén a Mikulástól videó: [link] Nos, a VideoGet csődöt jelentett, a firefox-os VideoDownloadHelper addon szintén, az Operához készült Video Downloader minialkalmazás úgyszint. Más tippem meg a letöltésre perpill nincs...
Valakinek sikerült már, vagy tud módszert?
-
14adam
addikt
Hello,olyan programot keresek ami olasz nyelvtanulást segítené,ha ingyenesen leszedhető a program az lenne a legjobb.
-
Morris
veterán
Sziasztok!
Tudna valaki ajánlani egy olyan progit amivel avi (XVID) fájlokat össze tudok fűzni. Keresgéltem már sokat, de csak amolyan idejétmúlt topikokat találtam.
oprendszer Vista 32bit.
Virtualdub, avi joiner nem működött sajna.
A virtualdubnak xvid-es gondja van, az avi joiner dolgozik, aztán 3 fájlból ismét megcsinálja az első cd-t
konkrétan egy 3cd-re szaggatott filmet szeretnék összerakni egybe
please help
(csak azt nem értem ki a hátam ír ki a mai napig cd-re filmeket)
-
Én olyan telepítőlemezt szeretnék csinálni ahol menüből ki lehet pipálni hogy milyen programok települjenek,lenne egy telepítés gomb és szépen feltelepülne a cucc automatikusan.Mivel lehet ilyet csinálni?
-
mob_zzz
aktív tag
Hát igen, ha ez így van, akkor tényleg nem árt, ha megváltoztatom a könyvtárakat.
Keresek majd megoldást rá, hogy hogyan tudom megtenni valami kötegelt művelettel.Az iTunest nem ismerem egyébként, de nem szeretem rábízni magam az ilyen automatikus módszerekre, főleg ilyen nagy mennyiségű adatnál. Amikor először találkoztam a WMP-nél az automata borító-letöltéssel és cimkézéssel, nagy lelkesedéssel próbáltam ki, de a zenéim feléhez rossz metaadatok kerültek...
-
cigam
titán
válasz
mob_zzz #7378 üzenetére
Hát pont a fájlok elérésénél. pl. lefuttatsz egy lemezellenörző programot, az észreveszi, hogy hoho ez a bejegyzés hosszabb mint 256 karakter, na ezt majd jól kijavítom (csonkolja vagy törli, és máris buktad azokat a fájlokat). Meg eleve a rendszerben ezeknek a fájloknak az elérés esetleges, programja válogatja mit lép 1 ilyen hosszú elérési útra/fájlnévre
Az átnevezésre nincs tippem, viszont (ezért is) hagyom, hogy az iTunes kezelje a fizikai rendezgetését a zenéknek. Amit elég logikusan épít fel előadó/album/számok struktúrában. Manuálisan meg célszerű a különféle helyekről beszerzett anyagokról leveszem a csilivilit. (csiliviliéngravbbeltemezzelazzalmegudvahaveroknakwarezteambemutatja pl. The Killers - Day And Age [2008][CD+SkidVid_XviD+Cov]320Kbps)
-
Mackósajt
senior tag
Tud valaki olyan ingyenes rajzolóprogramot, amiben fel lehet tenni négyzetrácsot egy képre automatikusan (úgy, hogy nem kell egyenként pozicionálgatni pl. egyeneseket). Teljesen mindegy, hogy a felrakott négyzetrács csak a munkafelületen látszik vagy rákerül a tényleges képre is, nekem mindkét megoldás megfelel.
-
cigam
titán
válasz
mob_zzz #7375 üzenetére
Sztem alakítsd át a dupikátumot. /előadó/előadó - album/ helyett /előadó/album/
Így rövidebb lessz az elérési út, és ez nem csak a mentésnél okozhat problémát[link]
"In the Windows API (with some exceptions discussed in the following paragraphs), the maximum length for a path is MAX_PATH, which is defined as 260 characters. A local path is structured in the following order: drive letter, colon, backslash, components separated by backslashes, and a terminating null character. For example, the maximum path on drive D is "D:\<some 256 character path string><NUL>" where "<NUL>" represents the invisible terminating null character for the current system codepage. (The characters < > are used here for visual clarity and cannot be part of a valid path string.)" -
mob_zzz
aktív tag
Az könnyen megeshet, hogy 255 karakternél hosszabb az elérési útvonal (meghajtó:/mp3/előadó/előadó - album/számcím a szintaktika, amit használok), de nem tudtam, hogy ez probléma. Miért az?
Spéci karakterek pedig olyanok vannak csak, amiket a Windows enged (éáűúő, space, pont, vessző, ilyesmik). -
Zalaymate
senior tag
válasz
Core2duo6600 #7370 üzenetére
Driverek rendben! Épp ezért nem értem a problémáját..... egyik lejátszó sem hajlandó lejátszani.....
Egyéb ötlet?
-
cigam
titán
válasz
Core2duo6600 #7370 üzenetére
Van annál olcsóbb is: VLC
-
SzöleTM
csendes tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy van-e valami iprogi XP64-re amivel tudom úgy szablyzoni a hangokat, mint Vistában( konkrétan, hogy a böngésző hangját le tudjam venni, ha film nézés van pl.)
Köszönet!
-
Zalaymate
senior tag
Hali! Az a gondom, hogy ha egy eredeti DVD-t szeretnék a gépen megnézni, akkor nem játsza la, mert valami biztonsági másolásvédelemre hivatkozik, meg hogy gond van a meghajtó, a videókártya meg nemtom mi illesztőprogramja között.....
Ezzel mit lehet tenni?
-
lúzer
veterán
Hali!
MS hozzáállásáról tudtok valamit az ingyenes vhd fájlokkal kapcsolatban?
(virtuális gép)Diplomamunkához kellene, egy virtuális rendszert felépítenék, ha ki akarnák próbálni amit csinálok.
Persze legálisnak kell lennie a dolognak, így az?
-
mob_zzz
aktív tag
Toucan nem mond semmit. Még azt sem, hogy nem válaszol. Nézhetem az üres ablakot, ahol a fájlműveleteket szokta sorolni, de nem történik semmi. Közben a vinyókon nulla lemezkihasználtság. Szóval érthetetlen. Én arra tippelek, hogy a 40gb már sok neki egy mappára, mert a többi, kisebb mappával nincsen gondja.
A SyncToyra én is rátaláltam közben, most azt próbálgatom. A felülete bíztató.
Fsync milyen? -
qwertly
addikt
válasz
#65675776 #7360 üzenetére
Szia köszi a segítséget igazábol nem vagyok valami nagy szakértő a parancssorhoz jobban szeretem a klikkezéseket
.Ezért talán megpróbálom az előtted javasolt linket,[link] nem is akarok nagyon belemélyedni csak szeretnék az nLitével készíteni egy telepítő xp ami már tartalmazza az alap programokat.Erről az oldalról indulok el [link] itt már vannak kész program csomagok amit az nlite is megtud emészteni
csak vannak olyannak amelyek angol nyelvűek és én szeretném ha magyart feltelepíteni.De módosítanom kell egy kicsit és a vissza csomagolás nem ment.
-
14adam
addikt
Hello,olyan programot keresek ami olasz nyelvtanulást segítené,ha ingyenesen leszedhető a program az lenne a legjobb.
-
cigam
titán
-
mob_zzz
aktív tag
Tudnátok ajánlani egy jó és egyszerű ingyenes szinkronizáló szoftvert? Eddig Toucant használtam, de az utóbbi időben nem megy az mp3 mappám szinkronizációja (valószínűleg a túl nagy méret miatt, mert a többi mappával nincsen gond).
Olyan programra lenne szükségem, amivel egy-egy mappa tartalmát kiegyenlíthetem (pl laptop és gép megfelelő mappája), úgy hogy mindig mindkettőben a legfrissebb fájlok legyenek és tartalmuk teljesen megegyezzen.
Ezen kívül ezt a programot használnám biztonsági mentésre is, ebben az esetben nem szinkronizációról, hanem tulajdonképpen tükrözésről lenne szó (ami már megvan, nem kell újra átmásolni).
De azt hiszem máris túlragoztam a dolgot.
Szóval valakinek ötlet? -
qwertly
addikt
Sziasztok cab fájlokat szeretnék készíteni.Kitömörítés megy winrar de vissza nem tudom úgy tömöríteni,hogy *cab fájlok legyen.Van olyan tömörítő program amelyel pl:svcpack mapát + *ini fájlt betudom úgy csomagolni,hogy valamilyen név.cab fájl legyen.
-
kraftxld
félisten
-
Bagira01
veterán
Nem tud valaki olyan programot amivel le lehet másolni egy adott hangszínt és aztán azon a hangszínen saját beszéddel felvételt lehet készíteni? Vagy ilyen csak a filmekbe van??
-
pisti
őstag
Hi!
Van már valami olyan szoftver ami rendesen kihasználja a GPU-t videó kódolás gyorsításához?
-
more
tag
Milyen program, amivel minidv kamerával felvett videókat lehet vágni, és elfut egy dual 733mhz-as pentium 3on, 1gb rambus-al? bár csak ez a gép a hőskorában is az enyém lett volna, most bezzeg kettő is van belőle
-
Froclee
őstag
Őőő.
A Mozilla Thunderbird egy levelező kliens.A másik kettő hozzá, amit mondtam, azok kiegészítők.
Bár firefox alá is létezik ilyen gmail-hez. Gmail Notifier a neve.
De akár Kloden írását is átolvashatod ezzel kapcsolatosan: Pop Tray, figyeljük a levelezésünket!
-
Sziasztok,nem tudjátok van olyan progi vistára,ami jelezné ha mailt kapok?gondolok itt egy beugro ablakra stb...mert elég sokat üzletelek és van amikor fontos lenne hogy tudjak egyből válaszolni,de mindig nem nézegetem a emailokat
Köszi szépen az infót elöre is
-
Froclee
őstag
1.) PrtScreen (ekkor a vágólapra másolja), utána bemész Paintbe és ott beilleszted.
2.) Én speciel a ScreenShot Captor progit használom féléve.
Tud thumbnail-eket csinálni, mosottá tenni 1-2 dolgot, különböző formátumba menteni. Én nagyon szeretem.(#7337) Zenebohoc
Prohardver szabályzatot olvasd át.(warez tabu)
-
Zenebohoc
tag
Sziasztok!
Levadasztam egy torrentrol egy "videki" Win2000-t.
Nincs benne a magyar betukeszlet.
Hogyan tudnam a "multi language supportot" belevarazsolni?
Koszi elore is ;s BUEK!
Orulnek, ha meg ezevben megerkezne segito valaszotok..
Udv -
gooool
őstag
Helló!
Melyik az a program,amellyel le tudnám menteni az asztalt,például akkor,ha be akarom küldeni az eredményem ide a PH!-ra?
Mert nekem a printscreen gomb nem akar működni sehogy.
Kösz a választ! -
pigsty
aktív tag
-
ZCoyote
őstag
Létezik olyan program amivel oprendszeren belülről lehet szabályozni cpu feszt? (tudom, hogy bios-ból illik de arra nincs lehetőség)
-
akaido
addikt
-
Seven*7
csendes tag
Új fejlemény!
Ugye csináltam egy új gmail fiókot erre az esetre.
Most kipróbáltam a sajátommal, ami már évek óta megvan.
És azon meg működik!!!!Most akkor a kérdés, miért nem működik azzal amit tegnap csináltam?
Egyikben sincs levél, mert az enyémet sem használom.
Segítség. -
-
z0d1AK
nagyúr
valami olyan program is kellene nekem, amivel tudom egymás után több képet is a vágólapra másolni prtscr-el
valahogy úgy, h pl ha megnyomom 10 másodperc alatt 5x, akkor utánna külön-külön el tudom mentegetni a képet, vagy betudom őket illeszteni máshova -
Seven*7
csendes tag
válasz
Froclee #7324 üzenetére
Igen mindent beállítottam, mellette be van lőve, h popup is legyen és az szépen jön is de sms nem, pedig mikor beállítottam a telszámot kaptam smst, h rendben van.
Kár, pedig ez így igen jó lett volna!
Na mindegy, majd még jáccok vele. Amúgy vodafonos lenne igen!
A többire megy szépen? Mit lehet tapasztalni? -
Seven*7
csendes tag
válasz
Froclee #7318 üzenetére
Húha houston baj van.
Tesztelem a google naptárat, minden nagyon szép és jó, sms is próbálom, de nem küld sms-t mikor kellene.
Tehát beállítottam mindent, az sms beállításoknál, meg is kaptam, h sms küldés beállítvastb.
Beállítottam egy eseményt, h jelezzen smsben és pop up ként, a pop up működik, de smst nem kapok sehogy se. Mit rontok el? -
cigam
titán
válasz
Dilikutya #7291 üzenetére
Kipróbáltam, hogy mit tud egy 2,4-es cerka. 10fps körül veszi fel a teljes képernyőt, miközben a procihasználat 70% huffyuv tömörítéssel. MPEG2 és MPEG4 esetén a procihasználat megnő (MPEG2 esetén 80% körül, MPEG4-nél kiakad a mutató
). (mindkét esetben 6Mbps rátával) A felvevőprogiban frankón lehet állítani az fps sebességet(amivel megküldi a codec-et), és ezáltal belőni a prociterhelést.
A felvételt az ultravnc "melléktermékeként" született scree recorder, és a vele települő camstudio-val készült. Mivel szabad forráskódú a program elöbb, utóbb készül egy vízjelmentes verzió. (Lehet erről is le lehet szedni vhogy, de nem néztem utánna). A teszthez még szükség volt az ffmpeg codec mmx verziójára. Ezt látta a progi, és a videóbeállításoknál állítgattam hogy milyen formátumban vegyen fel.
A media encoder-el is hasonló tapasztalataim voltak, de illúzióim nem. Hogyan lenne képes egy 1080p videó realtime kódolására, mikor a dekódolásához is 2 procis erőművek kellenek.
320x240-ben viszont szépen vitte a 25fps-t és még egy kis erőtartalék is maradt benne.Remélem tudtam segíteni, vagy hasznos tippet adni!
Mivel a youtube olyan amilyen, az itt az eredeti videó is.
-
Seven*7
csendes tag
Üdv!
Olyan programot keresek, ami egy vagy több dátum megadása után, bizonyos időközönként, (nem perc nap, hanem pl. 2 évenként) értesítőt küld.
Tehát mondjuk fut a háttérben és úgy figyel. (Xp/Vista)
Igazából arra szeretném használni, h az autóm műszaki és zöldkártya érvényességi idejének lejártáról időben értesüljek!
Ezért jó lenne, ha a progi tudná, h több eseményt is be lehessen állítani és külön-külön tud figyelmeztetni, ha lejár a műszaki vagy a zöldkártya.
Gondolom pont ilyen progi nincs, de remélhetőleg van olyan, ami ilyet is tud.
Köszönöm! -
z0d1AK
nagyúr
valami olyan program is kellene nekem, amivel tudom egymás után több képet is a vágólapra másolni prtscr-el
valahogy úgy, h pl ha megnyomom 10 másodperc alatt 5x, akkor utánna külön-külön el tudom mentegetni a képet, vagy betudom őket illeszteni máshova -
blaces
tag
válasz
Cleinor #7313 üzenetére
Szia!
Az elsőben nem tudok segíteni. Azaz csak annyit, hogy MSN: Beállítások: Eszközök: Webkamera beállításai, és itt tudod az msn-es webkamcsi képnél, fehéregyensúlyt, kontrasztot, fényerő, és néhány dolgot beállítani, amit küld tovább msn-en... itt csak ennyit tudok mondani.
Másodikhoz csak annyit, hogy szerencséd van félig, láttam ilyen progiról egy hírt, de nem probáltam ki:
http://www.szoftverbazis.hu/szoftver/manycam-v2-3-DH14.html hátha tetszik majd -
Cleinor
tag
Sziasztok!
Nekem Notebook webcamhoz kellene két program.
Egy amivel a fényerőt s színhelyességet tudok állítani, és jó volna ha ezt a képet továbbítaná mondjuk msn-en is.
Másik amivel Msn-en a képet lehet átalakítani, pl szemüveget rakni magamra stb. amivel viccessé lehet tenni
Egyfajta morpher. kerestem de nem találtam.Előre is köszönöm.
Üdv Cleinor
-
z0d1AK
nagyúr
gyorsan kellene egy olyan program, amivel tudok letölteni zenét myspaceről!
internet download managerel próbáltam, de az pont azt a számot nem tudja letölteni, ami nekem kell!
valakinek egy jó ötlete? -
pigsty
aktív tag
Hi!
Írtam egy másik topicba egy jó hosszú, elsőre talán szokatlan kérdést, kérlek segítsetek!
Elöljáróban: van egy swf fájl, abban valami programozási algoritmussal, képlettel generálja a stream(?) videó URL-jét, ez az URL kéne nékem, ez nem szokásos youtube flv dolog, annyira azért értek a dologhoz. Arról van szó, ez a fajta SWF önmagába hívja le a videót, ami így nem kerül mentésre még cache szintjén se a HDD-re, max a RAMba kerül, és nem sima http:/blabla címként tárolódik a kívánt file útvonala.
az írásban berakott képek sorban követik a forráskódot, ahogy görgetné az ember lefelé a scrollbart, sajna free flash decompiler nem engedi a Ctrl+C-t,ezért print screeneltem.Elmélet szintjén az érdekelne, van ilyen program, ami szoftveresen, saját gépemen figyeli a hálózatot, pontosan milyen IP-ről mit kér le, milyen elérési úton, mi van a csomagokban. persze ez nyílván nem ssh esetén működik. de ezzel a módszerrel nehezebb lenne kideríteni, pl a Kis valentinó.mp4 pontosan hol található azon a szerveren, amiről fentebb írtam.
Hali! -
z0d1AK
nagyúr
olyan program kellene nekem, amivel tudok videóból gif-es animációt csinálni!
régen volt valami ilyen programom azt hiszem, de már nem tudom, h mi is volt az -
luw2win
őstag
Hali!
Értekelne hogy milyen program az ami, Sony Ericsson W880i-re AVI-ból meg még pár formátumból MP4-et csináljon.
Köszönöm!
Üdv:Máté
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- OLED TV topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Google Pixel topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Formula-1 humoros
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3167, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3264, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest