Hirdetés
- Poco F7
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Visszahozhatja a hátlapi kijelzőt a Xiaomi 16 sorozat
- Google Pixel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Telekom T Phone 3 5G – modern tudakozó
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Előrendelhető a Meizu 22
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BigBadPlaYeR
senior tag
Üdv!
Tudtok olyan DVD-menü szerkesztőt, amivel egy meglévő műsoros DVD menüjét lehet úgy módosítani, hogy ne kelljen újra-renderelni a filmanyagot?
A konkrét feladat: új chapter (fejezet?) pontokat szeretnék berakni egy már meglévő műsoros DVD-be, mert azt kifelejtették belőle.
Köszi a választ előre is!
-
Márton
nagyúr
hogy micsoda?
egy csomó bios már ÉVEK óta tudja az idő szerinti bekapcsolást!
Ne szórakozzatok!
Beállíthatod hogy csak egy adott nap, vagy pl. minden nap reggel 8-kor
kapcsolódjon be.
Én igy használom évek óta, indul az xp, a lev.progi, stb, stb.
mire kiszállok az ágyból, minden fogad.. -
törölt tag
válasz
#54715584 #7996 üzenetére
Ha utánajársz, rájössz, hogy csak így lehet automatikusan bekapcsoltatni a géped (amennyire én tudom).
Schedule on (specify time of wakeup or leave blank for immediate execution)
Hidd el, hogy ez kell neked!
Persze minden este el kell küldened a parancsot, tehát a megoldás nem tökéletes.
Ha találsz ennél jobbat, írd meg légy oly szíves! -
törölt tag
válasz
#54715584 #7992 üzenetére
Szevasz, van ezzel foglalkozó [topik], nem olvastam végig, én azt javaslom, hogy próbáld ki ezt az oldalt:
http://www.wakeonlan.me/Nekem működik, persze BIOS-ban és Windowsban is engedélyezni kell a Wake-On-Lant.
Remélem segítettem!
-
törölt tag
válasz
Csakénvagyok #7993 üzenetére
hat nem talaltam olyan topicot, amit ugy hivnak, hogy: milyen BIOS, ami...?
-
törölt tag
sziasztok,
meg lehet azt oldani, hogy a gép egy bizonyos időpontban elinduljon?
este kikapcsolom a gépet és mondjuk reggel 6kor bekapcsol?válaszokat előre is köszi
-
kételkedem
addikt
válasz
bodom87 #7990 üzenetére
DVDStyler 1.7.2 ingyenes, magyarul is tud.
-
bodom87
tag
üdv! egyszerű dvd menü készítő programot keresek
-
Vasinger!
nagyúr
Sziasztok!
Egy olyan program kéne, ami rengeteg féle videót lejátszik, és gyorsan is nyitja meg. A VLC azért nem jó, mert ott a videó nézése közben nem lehet tekerni, egész képernyőben.
-
SlashMate
csendes tag
Üdv mindenkinek!
Olyan telefon-programot keresek, amely a VOiP-on kívül a hagyományos telefonvonalat is képes használni mondjuk modemen keresztül. VOiP nem feltétel, de előny(Anno a modemmel a betárcsázós net volt megoldva
Köszönettel, Máté -
Winner_hun
félisten
válasz
Higuain20 #7979 üzenetére
Mozilla Thunderbird + ajánlott hozzá a MinimizeToTray kiegészítő.
-
Higuain20
csendes tag
Sziasztok !
E-mail figyelőt keresek, ami folyamatosan ellenőriz és jelez ha jött levél.
Fontos kritérium, hogy több fiókot is tudjon egyszerre kezelni, és kis erőforrás igénnyel rendelkezzen... az ötleteket szívesen fogadom !
Előre is köszi ! -
Oliii
tag
Sziasztok,
nem tudjátok létezik e olyan program manapság, amivel egy teljes windows-t úgy cakk und pakk át tudok helyezni egy winyóról egy másikra?
Mindezt úgy, hogy a windows gond nélkül működjön tovább. Mert ha nem muszáj nem akarnám újratelepíteni.
Gondolom valahogy a boot beállításokat is cipelni kéne.
Létezik ilyen? Azt tudom, hogy régen volt a norton ghost, de azzal sem csináltam soha ilyet.
Köszönöm
Üdv
Oliii -
FireShadow
senior tag
válasz
Csakénvagyok #7972 üzenetére
Neztem neten vannak ilyen word tag cloud generatorok de nem masolnek be oda 800 oldalnyi szöveget nekem offline kell vagy sajat szerveren futtatható ha már php-s. De a legjobb lenne egy kis program ami excelbe a top 200 szót kirakja igy hogy szó - gyakorisag.
Van egy ms word szamlalo progi de az fizetős nekem free kellene.Illetve neztem ezt: http://www.textarc.org/ de ez csak egy projekt nem program.. de tök jók
na ez az "érdekes" kategoria.
-
FireShadow
senior tag
ami egy szövegböl szógyakorisági esetleg egyéb érdekes statisztikákat tud kimutatni?
-
ProdyG
őstag
sziasztok, elkezdtem letölteni lossless audio zenéket. de a legtöbb album egy fájlban van, ami mellett van egy .cue
ezt mivel tudom kiírni audió cd-re, mert a nero-val nekem nem sikerül. hibát ír ki mindig. köszi -
gabor128
aktív tag
Üdv!
Avi lejátszáskor mindig olyan sötét a kép. Monitor már csutkán van, a videokártya progiban is tekertem, de még mindig nagyon sötét a kép a Desktophoz képest. Általában mediaplayer Classic-ot használok. Ugyan van benne fényerő állítás, de nem működik, nem lesz világosabb. Tudtok erre valami megoldást? -
jasszer
őstag
Sziasztok! Tudtok olyan portable progit, amivel bele lehet piszkálni PDF-ekbe alapszinten? Oldal hozzáadása/törlése/crop, meg ehhez hasonló egyszerűbb funkciók...
-
gamer0101
aktív tag
Sziasztok! Laptopról szeretnék Bluetooth-on keresztül telefonra (5310 XpressMusic) küldeni SMS-t. Nem küldeni szeretnék valakinek SMS-t, hanem a saját telefonomra gépelni néhányat. Egyszerűbb, mint telón bepötyögni. Létezik erre a célra valamilyen program? Köszi a választ!
-
joe2005
senior tag
válasz
BigBadPlaYeR #7962 üzenetére
Cdex flac plugin.
-
BigBadPlaYeR
senior tag
Üdv!
Tudna valaki ajánlani egy (ingyenes) progit, amivel Audio CD-t lehet .FLAC -ba rippelni?
(Tudom, google kidob párat; de olyanra gondoltam, amit valaki aktívan használ és bevált neki)
-
dokee78
félisten
Mivel lehet Pendrive-ról lemezképet csinálni?
-
válasz
dokee78 #7958 üzenetére
Hali!
Több megoldás is létezik, persze neked kell mérlegelni, hogy számodra mi a megfelelő.
Létezik lemez-titkosító technológia, amit szabadalmaztattak ilyen pl a SecurDisc.
Ő a teljes lemezt elérhetettlenné teszi(ill jelszó ellenében olvasható), ami kell hozzá:
1. SecurDisc logoval ellátott író
2. Nero 7 vagy újabb
3. Két segédprogram
Azért nem írtam a segédprogik nevét, mert gyakorlatban nem tudtam kipróbálni, ugyanis amikor tavaly próbálkoztam a dologgal, akkor ezeket a segédprogikat nem lehetett használni Vista x64 alatt(azóta lehet hogy van már megfelelő változat), itt a link amin bővebb infót kaphatsz a SecurDisc-ről: [SecurDisc]Én egy egyszerűbb megoldást használok. Amikor arra van szükségem, hogy a lemezt mások ne tudják olvasni, akkor egyszerűen magát a KÉPFÁJLT titkosítom. Ehhez én Daemon Tools Pro-t használok, amivel át lehet konvertálni az eredeti ISO-t jelszóval védett képfájlá. Tehát a lemezemen van egy darab képfájl(nem lemezképként kiírva, hanem sima adatként), amikor mount-olom az imaget, akkor jelszót kér.(ehhez nem kell, már a Daemon Pro változata, elég hozzá a "sima" LITE is.
AZ Ultraiso-nak, meg a Poweriso-nak is vannak saját jelszóval védett képfájlformátuma, esetleg azt is érdemes megnézned(de itt is szükség van egy virtuális meghajtóra, amit az adott progi rak fel) De ha Daemeon használók táborába tartozol, akkor érdemesebb a Pro változatott beszerezni, hisz akkor a megszokott LITE funkciókkal dolgozhatsz ill. ha szükséges, akkor a a bővitett funkciókat is elérheted.Fire.
-
localhost
Közösségépítő
-
dokee78
félisten
válasz
localhost #7957 üzenetére
Tökmindegy mi van a lemezen.
Nem a fájlokat akarom jelszavazni hanem a lemezt!
Példa:
Valaki elkér egy filmet,odaadom,de mondjuk privát anyag van a lemezen!
Beteszi otthon és be sem jön semmi csak valami ami jelszót kér!Nem arra gondoltam,hogy levédem fájlonként és lejátssza bármi a lemezt és csak a fájlok vannak jelszavazva külön,ezt én is megtudom csinálni!
-
tremor
tag
válasz
dokee78 #7955 üzenetére
Milyen anyagról van szó,példa exe fájlokat le tudsz védeni mondjuk az Exe Password-nevű progival,ami az exe-ben tárolja a jelszót.De ha mappákat,fájlokat,stb akarsz jelszavazni cd-dvd-re- akkor az encryptX SecurDataStor progi is jó,vagy még a CD-DVD Lock -progi is megfelel,
-
dokee78
félisten
Helló!
Hogyan lehet azt megoldani,hogy kiírok valamit CD/DVD-re és amikor valaki lejátssza,jelszót kérjen? -
ArchElf
addikt
Nem kapcsolgatja be "feleslegesen". A Windows memóriakezelése (pontosabban a virtuális memória kezelése) miatt dolgozik olyankor is a lemezre, amikor "semmit nem csinál": Superfetch
AE
-
Furky
őstag
Hey!
Nincs valami program, vagy akármi, ami mutatja, hogy épp mikor állt le egy vinyó (Vista, illetve Win 7 alá)? Mert azt sohasem veszem észre, viszont rendszertelenül, amikor nem is akarok vele semmit csinálni, akkor egyszercsak felpörög. Tök jó dolog, hogy lekapcsolgatja a SATA-s vinyókat, de ha nem akarom használni, akkor ne kapcsolgassa be feleslegesen.
Figyeltem arra direkt, hogy semmi ne legyen rajta, ami függ a rendszer működésében (documents, és almappáiból akármelyik, torrent mappája, temp, rendszerindító file-ok).
-
joe2005
senior tag
nem próbáltam ez pont azt tudja, amit te leírtál.
ezt sem próbáltam
ezzel is lehet próbálkozni macera -
gortys
csendes tag
Sziasztok!
Tudtok valami megoldást arra, hogy XP-ben hogyan lehet egyszerűen két hálózat között átváltani? Adott egy notebook, amit otthon és a melóhelyen is kellene használni, de mivel mindkét helyen más hálózati beállítások vannak, minden alkalommal át kell pötyögni az IP címeket, DNS-t, gép nevét, wifi-t, stb, ami elég idegesítő.
Esetleg valami progi nincs erre, amibe profilokat lehet beállítani és csak kiválasztom hogy melyiket használja? -
GBX
aktív tag
üdv.
Tudna nekem mondani vki olyan ftp klienst, amit távolról pl webes felületen keresztül lehet managelni? Managelés alatt értem azt hogy irányítani... letöltéseket indítani stb...
köszönöm.
-
Csakénvagyok
őstag
Épp nem akartam kifejteni hogy mennyire lehet megbízni a fogalmamsincs mien hőmérséklet mérésekben, temészetesen meglehet hogy létezik progi, csak nem a valós értékeket adja. MIcsoda eltérés lehet a kettő között, ha nem szigetelő anyagokról beszélünk. Nagyjából egyforma, ha nem is az, amit ilyen kicsi távon belüli hőmérségletelétérs lehet az bőven tolerancia határon belül van.
-
Peti78
őstag
válasz
Csakénvagyok #7934 üzenetére
Köszi
-
Peti78
őstag
Sziasztok
Van olyan progi amivel tudom mérni az északi é sa déli híd hőmérsékletét? -
Notes
senior tag
Sziasztok,
Valaki folyton belepiszkál a honlapunkba (ártalmas kódot helyez el rajta). A szolgáltató szerint ahol a domain/tárhely van, egyszerűen valaki folyton megszerzi a jelszót és szabályosan belépve feltölti az ártalmas tartalmat.
Mivel az FTP jelszó teljesen biztonságban van, ezek szerint valaki "sniffeli" az FTP feltöltés és megszerzi a jelszót.Tudtok olyan biztonságos (SFTP?) klienst amivel nagyon egyszerűen, gyorsan fel lehet tölteni a tárhelyre a HTML fájlokat, képeket, doksikat, stb?
-
Jofi81
őstag
válasz
kételkedem #7923 üzenetére
Köszönöm mindenkinek!
-
kételkedem
addikt
-
Jofi81
őstag
Tudnátok ajánlani olyan ingyenes programot, amellyel PDF-et tudok word dokumentumba konvertálni?
-
kételkedem
addikt
válasz
zsolt1129 #7917 üzenetére
Viamichelin
Szerintem az egyik legjobb útvonaltervező. -
sirdani
tag
válasz
BigBadPlaYeR #7912 üzenetére
Felesleges részek eltávolítása.
-
localhost
Közösségépítő
-
zsolt1129
addikt
Tudnátok mondani nekem egy utvonaltervező progit,ami pontos és jól kezelhető? Ja és külföldi térkép is lényeges. Köszi előre is
-
janos1988
addikt
Letezik olyan program ami az mp3 fileok id tagja alapjan kepes kulon konyvtarakba rendezni a fajlokat? Pl. stilus szerint.
-
Márton
nagyúr
üdv!
van egy tárhelyem, rajta egy könyvtárban sima jpg fájlok.
ezeket szeretném megjeleniteni a weblapon, egy kód segítségével.
tehát valamilyen ingyenes képnézőt szeretnék, tudom hogy van ilyen,
sőt, nagyon is designosak, de most 10 perc google-zés után sem
találtam semmit, vagy nem jó kulcsszót írok be.
Tehát a feladata, hogy az összes képet mutassa, akár slideshow-szerüen, akár
egyenként manuálisan léptetve. De a fájlnevek nem fixen vannak beírva a kódba, hanem
mindig az összeset figyelembe veszi ami csak a könyvtárban van.hálás köszönet!
-
válasz
Dr. Romano #7913 üzenetére
Sokféleképpen, attól függ, mit akarsz pontosan csinálni. Ha a böngésző nincs nyitva, akkor ütemezett feladatként akár vbscript-el is megoldható, egy egysoros kis programmal. Ha már nyitott böngészővel akarsz operálni akkor valami automatizáló scriptet javaslok, pl. autoit3 tökéletes az ilyen célra. Csak persze meg kell tanulnod a használatát, plusz egy kis scriptelést.
-
Dr. Romano
veterán
Sziasztok!
Olyan progit keresek, ami bizonyos időközönként automatikusan elviszi a böngészőt egy megadott linkre.
Vagy hogyan lehet az ilyet automatizálni?Előre is köszi
-
BigBadPlaYeR
senior tag
válasz
sirdani #7911 üzenetére
1) Mit értesz kivágás alatt? Képlopás, fölösleges részek eltávolítása... vagy mi?
2) Mit vágjon le? 4:3-ról 16:9-re, vagy micsoda?
Legyél kicsit pontosabb.
Egyébként valószínűleg egy gombnyomásra nem csinál meg semmi semmit. Mindenért dolgozni kell.De Talán a VirtualDub-ban a resize filterrel utóbbira tudsz csinálni egy sablon fájt és azzal gyorsíthatod a munkát. Képszerkesztőket nem nagyon ismerem, biztos azokkal is lehet valami hasonló sablont csinálni, de VDub ingyenes, kicsi és gyors.
-
sirdani
tag
Hello!
2 progit keresek:
- Ami kivágja a filmből a képet 1 gombnyomással, magyar nyelvű, és nem kell vele vacakolni, ilyen renderekkel.
- És ami egy adott JPG képnek levágja az alját tetejét egy gombnyomással. Én választom ki mennyit vágnék le.
-
cigam
titán
válasz
tommy-gear #7904 üzenetére
Hát kicsit macerás, de az MKVExtractGUI-val kicsomizod azt a videót ami neked kell, és a kicsomizott videót már valószínűleg megeszi a virtualdubmod.
1 esélyt adhatsz az avidemux-nak is, mivel a matroskát is beolvassa/kezeli. -
Jarod1
veterán
válasz
FireShadow #7905 üzenetére
netmeter.
-
ArchElf
addikt
válasz
FireShadow #7905 üzenetére
Nem szép, de okos:
netstat -eAE
-
FireShadow
senior tag
kellene nekem egy olyan program ami statisztikat vezet az internet forgalmamról..
eddig netlimiter volt de azt valamiért nem szereti a windows 7, orange nettrace-re nem adnék ki 20eurót, pedig az tök jó. de ilyen nagyon freeware sufnituning program sem kéne, valami szép és okos.. valaki? -
tommy-gear
tag
Milyen progival tudnék Sample videókat készíteni? Pl egy MKV(HD) fájlból?
-
PetX
aktív tag
ez működik, kipróbáltam.
-
pigatt
őstag
Hi!
Még mindig keresek DX10 alatt működő refresh locker progit. várom a javaslatokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Keresem az alábbi PC játékokat! (Teljes lista a leírásban!)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- KERESEM! LG UltraGear 45GS95QE // 39GX90SA
- Lenovo Thinkpad 13 Core i3-7100 / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- Samsung Galaxy A21s 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest