- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
brd
nagyúr
válasz
King Unique #41741 üzenetére
Yep, hoztál példát, hogy sikerült telepíteni, akkor most megy, vagy nem? Sehol nem mondtam, hogy natív drivere van hozzá, csak azt, hogy használható. Pont az a helyzet, mint annak idején az XP esetén volt S-ATA vezérlővel, alapból nem volt a telepítőjében S-ATA driver, de megfelelő hozzáértéssel lehetett integrálni a telepítőbe és onnantól S-ATA vezérlővel is települt. Nyomogasd az újat nyugodtan, csak ne állítsd azt, hogy jobb, mint bármi más, csak azért, mert újabb, ebből indult az eszmecsere.
Attól, hogy nálad előfordultak problémák, míg nem jelenti azt, hogy másoknál is.
Azt nem. Azt viszont igen, hogy problémás a rendszer.
Esetemben semmi köze sem megszokáshoz, sem fanboysághoz stb., sosem voltam semminek sem elvakult híve. Speciel a Win7-et sem szeretem túlzottan, lassú sz'r. Ha lehetne építőkockákból Windowst választani, azt hiszem, XP-t használnék, Win7 működésű Startmenüs keresővel, 64bit, 64GB+ RAM támogatással, és az aktuálisan legújabb DirectX és WDDM (vagy ahogy sokadszorra is kitaláltak éppen új elnevezést a tákolt grafikus alrendszer működtetőjének) alrendszerrel és legalább Win7 szintű titkosítási alrendszerrel (TLS1.2, ill. az XP-ből hiányzó különböző cipher-ek meglétével) és hasonlók, de nem folytatom, úgyis az lesz a válasz, hogy akkor használjak újabb Windowst.
Szerintem se ragozzuk, további szép estét!
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) G.Skill Trident Z NEO RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működés
- Dell G5 15 5587 - 15.6"FHD IPS - i7-8750H - 16GB - 1TB SSD - 1TB HDD - GTX 1060 6GB - Win11 - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) G.Skill Trident Z RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR5 / 512GB SSD!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest