- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- iPhone topik
- Huawei Mate 50 Pro - blendemonda
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
ALFA
senior tag
Olyan programot keresek, ami fa struktúrába rendezett html fájlokból képes egyetlen fájlt csinálni, vagy egyben megjeleníteni, esetleg csak kinyomtatni az egészet.
-
pc360
addikt
válasz
Kezdő vagyok #41192 üzenetére
Akkor adott a megoldás.
A win nem attól fog bekrepálni, ha felraksz és leszedsz egy programot. Akkor szokott, ha sok szerencsétlen, mélyen a rendszerbe túró vackot raksz fel, vagy hibás drivereket erőltetsz. Kell a tájékozódás, de fölös a paranoia.
A szoftveres oldalka miatt én tonnaszámra szoktam szoftvereket tesztelgetni, mégsincs semmi baja a rendszeremnek. Mondjuk a Win 7-ből is kinőttem azóta, de azzal sem volt gond soha.
-
Memora
senior tag
Milyen program, ami...? Képes feliratot készíteni egy videón elhangzott szövegből (angol nyelvű beszédből angol nyelvű feliratot, időpontokkal együtt, pl: srt formátumban), mint ahogy azt a Youtube is csinálja?
-
Sziasztok!
Összegyűlt több 10-100GB-nyi backupom az évek során, amiben valószínűleg rengeteg duplikált adat van. (inkább a biztonságra mentem) Milyen programot tudnátok ajánlani ennek a kezelésére és kitisztítására? Szinte minden fájltípusból előfordulhat több is.
-
Kezdő vagyok
őstag
Ehhez a cucchoz szerettem volna egy portable programot(azért portable-t,mert régebben a sok program telepítgetés miatt kellett újratelepíteni a Windows 7-et),kipróbálni,hogyan működik a videó lejátszás.
Mivel valószínű,hogy az egetrengető képfelbontás miatt utána nem is használnám erre a célra a programot,már vehetném is le a gépről.
[link]
Azért nem akartam feltenni a Philips által ajánlottat. -
pc360
addikt
válasz
Kezdő vagyok #41190 üzenetére
Ezen az oldalon semmit. Command-line eszközt linkeltem, ami letölthető róla. Az olyan programot jelent, amit parancssorból tudsz irányítani a megfelelően dokumentált paraméterek alapján, tehát nincs kezelőfelülete. Ha ez így nem mond semmit, akkor felejtős. Mivel 10 éves a cucc, nem tudni, működik-e egyáltalán valami ősi keretrendszer nélkül, nem néztem utána.
Hacsak nem valami melóról van szó, ahova muszáj az ultra-portable vidók elkészítése, akkor mindegy is. Ma már egy belépőszintű mobil is többet tud...
-
pc360
addikt
válasz
rokendrol #41187 üzenetére
1. A magyar (melléknév) és a magyarul (határozószó) szavak kisbetűvel írandók. Az országot írjuk naggyal.
2. Csak a codec-ekkel nem tömörített videókat tudod tömörítőprogrammal kisebb méretűre összenyomni. Tömörítetlen viszont csak akkor szokott lenni, ha feldolgozatlan felvételt nyersz ki egy digitális kameráról (már ha tud olyat, mivel a kamerák alapvetően szintén feldolgozzák a képet). A tömörítőprogram nem fog minőségromlást okozni. Viszont, mivel kis esélyét látom arra, hogy ilyen nyers videókról legyen szó, egy ilyen tömörítőprogram semmilyen méretbéli változást nem fog okozni.
3. Ha valamekkora minőségromlás mellett kisebb méretű videókat szeretnél elérni, ahhoz újra kell kódolni a videót, erre valók a konvertálóprogramok. Több GB-os videó esetén ez viszont egy rohadt hosszú folyamat. Ha mégis belevágnál, akkor TEncoder Video Converter, magyarul nem tud, de ez van.
-
rokendrol
senior tag
sziasztok melyik a legjobb tömörítő program a mi Magyarul is tud és ingyenes .. Nagyon GB videómat szeretném kisebbre de minimális képromlással és hd a videóm
-
pc360
addikt
válasz
Kezdő vagyok #41185 üzenetére
Ez egy 10 éves kínai cucc, egyik progi sem fogja támogatni. Lehet szórakozni command-line módban: amv-codec-tools A portable jelleg legalább kipipálva.
Itt lehet még körbenézni, ha találsz még olyat egyáltalán, amihez megvan a weboldal (és nincs rossz visszajelzés róla). Vagy lehet, új eszköz után kéne nézni...
-
Creepy
tag
-
-
RAiN91
őstag
Sziasztok
Windowsban szeretnék natív felbontásban képet felvenni. Valami nagyon egyszerű, átlátható, reklámmentes programot keresek. Mit javasoltok?
-
Sokan kérdeztétek milyen programmal lehet a hangforrásokat külön hangkártyára küldeni.
Adott pl. hogy az alapértelmezett hangeszközön szólal meg minden program amit elinditasz.
De mi van ha te mondjuk az integráltra akarod küldeni az adott programot összes többit meg az x-fi-ra?
Erre a megoldás az audio-router. -
Kékes525
félisten
válasz
Kezdő vagyok #41177 üzenetére
A portable-ba elég nehéz találni megfelelőt. Muszáj hogy portable legyen?
-
Kékes525
félisten
válasz
Kezdő vagyok #41175 üzenetére
A site-on más, ami tudja nincs?
-
Kékes525
félisten
válasz
Kezdő vagyok #41173 üzenetére
-
Kezdő vagyok
őstag
Sziasztok!
Olyan ingyenes és portable program érdekelne,amely pl.MP4-et,AVI-t át tud alakítani .amv fájl-á.
Online konvertert is kerestem,de nem találtam. -
-
syC
addikt
Üdv
Létezik olyan progi amivel tudok dvd menühöz hasonló hierarchikus ( + esetleg animált) dolgot kreálni amit mondjuk egy usbre feldobva ugyan úgy funkcionál mint egy dvd ( csak ugye nem 720x576 pxet tud) ?
-
ALFA
senior tag
válasz
Creepy #41161 üzenetére
A srácoknak (már) van már eszük, tudják jól, hogyha minden programot, amit ki akarnak próbálni, azonnal telepítenének, majd törölnék, hetente kellene újratelepíteniük a win7-et. Ezért portable-ket próbálnak ki, azoknál nincs gond az eltávolítással.
Köszönöm, továbbítom nekik a hétvégén, hogy ebből a teljes verziót kell kipróbálniuk, ha magyarul akarnak látni valamit.
-
Creepy
tag
Bocsi a késő válaszért, de a g-mail nem jelezte a hozzászólásodat!
No! A portable verzióban nem lehet nyelvet választani, csak angol az alapértelmezett! De egyébként miért a portable verzióval kezdtek? Egyből töltsétek le a teljes verziót, és használjátok ki az ingyenes, professzionális adottságait! A teljes verzióban normálisan lehet magyar nyelvre állítani az egész programot.
-
-
Kékes525
félisten
Hát külön nem sok, viszont oda kell figyelni a beállításoknál, mert meglepetés érheti az embert. Például én szeretem látni a böngésző előzményeket, sokszor visszatérek azokra az oldalakra, amelyeket már a közelmúltban látogattam.
(#41159) pc360: Úgy értettem. Én böngészőelőzményeket naponta nem törölném, még másokat lehet.
-
-
pc360
addikt
válasz
wanted5 #41149 üzenetére
Bármelyik zenelejátszó, pl. foobar2000.
Mobilon nem fog működni a lista, oda a zenenék is kellenek.
Ahhoz pedig ömlesztve, egy mappában kellene tárolni a számokat, hogy legyen mire hivatkoznia a listának. Ha mobilra akarsz válogatást, akkor magukat a számokat kell átválogatnod a kütyüre, nem a playlist-eket. A foobar2000 mondjuk ebben segít, mert ha elkészültél egy listával, annak forrása könnyen kimásolható egy helyre akkor is, ha különböző albumok különböző számairól van szó.
-
wanted5
őstag
Sziasztok!
Azt szeretném megtudni, hogy létezik olyan program amivel playlist-et tudnék készíteni magamnak?
Valami olyasmire gondolok, amivel Win alól gyorsan, egyszerűen ki tudnám válogatni a zenéket különböző listákba, majd azt akár mobilon, akár PC-n lejátszóprogramokkal használni. -
nap
addikt
Windows alól szeretném autómatán törölni a C:\User\Local Setting\Temp könyvtár tartalmát, a benne lévő alkönyvtárakkal együtt.
Mivel tudnám ezt az eredményt elérni? -
totron
addikt
YT downloadert keresek, melynél beállítható alacsonyabb felbontás is, 240p, 144p és stabilan, egymenetben képes letölteni videót, nem ijed meg esetenként megnyúló pingértékektől sem. Linuxra, Winre is.
-
brd
nagyúr
válasz
w.miki #41141 üzenetére
Nem olvastad el a hozzászólásom, ott szájbarágósan leírják?
Mondjuk én inkább úgy csinálnám, hogy telepítőről ISO készítés, ISO-ból file-ok kimásol, integrálás megcsinál, majd file-ok ISO-ba vissza és kiír. Az egyetlen probléma, hogy az ISO ilyen szintű kezelésére nem ismerek ingyenes programot.
-
w.miki
veterán
1. gyenge gép, és olyan program van rajta, ami csak XP alól megy.
2. Azt olvastam, kompatibilis módban telepítés után, macerás az átkonvertálás.
3. Ezért szeretném ACHI módban feltenni a 2008-as XPSP3-at.
4. Eddig nem sikerült az nlite által létrehozott telepítő mindig kilépett.
5. FDD-m nincs, az eredeti XP SATA driver nélkül pedig kifagy, telepítés elején.
más:
Lista generáláshoz van valami program, esetleg tudja a total commander, context valahogy?
MP4-eket szeretnék letölteni egy oldalról 1-100-ig, ehhez szeretnék egy kis programot, ami a linkekez megcsinálja, és csak az .mp4 szöveg előtt cseréli ki a számokat. -
-
-
pc360
addikt
válasz
tordaitibi #41139 üzenetére
w.miki: XP? o_O Ahhoz amúgy nLite. Ezek sikeres progik, milliószor használtam. A korától függően ezekre Win 7 vagy 10 kéne, azokat nem kéne integráltatni. Mondjuk nem árt, ha legalább már creators update-es, ha 10.
-
-
Top cat
addikt
válasz
w.miki #41137 üzenetére
Állítsd a BIOS-ban a SATA mód-ot compatibilis-re AHCI helyett, akkor nem kell driver.
Vagy itt keresd meg a laposod és töltsd le a drivert.
-
brd
nagyúr
-
w.miki
veterán
ISO-ba hogyan tudnék drivereket integrálni?
Van egy XPSP3_2008 eredeti ISO-m, azt szeretném egy Sata-s régi notira feltenni.
De ahogy indítom a telepítőt, kék halált kapok.
Hogyan tudnék SATA/ACHI drivereket beletenni az ISO-ba?... és....
valami bolondbiztos leírás kellene hozzá -
Hajdu.1
tag
Üdv!
Ismer valaki olyan progit, ami a hangkártyán kilépő jel hangképét mutatja?
Tehát egyféle szoftveres spektrum-analizátor-ra gondolok... -
-
ALFA
senior tag
válasz
Creepy #41127 üzenetére
Pontosítottak, a 32 bites portable-t próbálták.
Kipróbálnátok a hétvégén, ha van rá kapacitásotok, hogy annak van-e nálatok magyarítása?
(Úgy értem, ráértek vele, mert ha szerencsém van, ezen a hétvégén nem találkozok a fiatalokkal, talán lesz egy nyugodtabb hétvégém.)
Addig nem akarnak a telepítéses verzióval foglalkozni, amíg erről ki nem derül, hogy nem magyar. -
kkata2
újonc
Sziasztok,
olyan programot keresek adatvizualizációhoz, amit össze lehet kötni excel munkafüzettel. A progival készített ábrákat, diagramokat be lehessen rakni az excel fájlba, illetve ezek a tábla adatainak módosításakor rögtön frissüljenek. Látványra különlegesebbet szeretnék, mint amit az excel alapból tud.
Előre is köszönöm
-
ALFA
senior tag
válasz
Creepy #41097 üzenetére
A srácok szerint a weboldalon az szerepel, hogy a 64 bites verzió hibás, nem ajánlják, és máretcsökkentés miatt csak US-EN van benne, minden más nyelvet külön kell letölteni és az exe programjával telepíteni.
Szerintük az exe egészen más könyvtárat hoz létre a magyar nyelvnek, a program nem találja meg még akkor se, ha kézzel bemásolják a nyelvi fájlokat az angol nyelvi fájlok mellé.
Képre:
Ezek szerint nálad működik, náluk nem. Érdekes.Köszönöm, továbbítom nekük, akkor talán a win-es beállításukban lehet valami...
-
pc360
addikt
válasz
rokendrol #41123 üzenetére
Fogalmam sincs, de ez már a spam kategória.
Az előbb egy PM-et elküldött nekem a kérdéseddel, hogy itt vagyok-e. De előtte meg vígan tudtál rám írni... szóval... torokköszörülés, mára elköszönés. Ha rájössz újra, hogy hogyan kell privátot írni, várom a választ. A közöst hagyjuk!
-
rokendrol
senior tag
már írtan de nem veszi és küldi neked mi lehet? pc360
-
pc360
addikt
válasz
rokendrol #41121 üzenetére
A rúgkapálás helyett próbáld azért megszívlelni, amit ír! Tényleg fura kéréseid vannak.
Felajánlottam, hogy az MP3-akat legalább beszerzem neked. Feltölteni, streamelni, és ezek technikai hátterében már tényleg csak pénzért segítenék (illetve azért sem), mert az nem 2 perces művelet, és főleg, mert nem rutin. Bár lehet, a letöltés sem 2 perc lesz... Inkább azt írd meg privátban pontosan, hogy melyikek kellenek, ne itt nyomjuk az értelmetlen rizsát!
-
rokendrol
senior tag
Figyelj humor Herold ! a szezont a fazonnal minek kevered össze? Egyébként így jártál nincs lóvé haver!! Márt azért sem mer ,valaki segített, és láss csodát azt írta a köszönésem után ,hogy "örültem hogy segítettem" Na szia :humoros ember!!
ui: A hűtődet meg itt az ide e ,hogy cseréld le!
-
VIPowER
őstag
-
VIPowER
őstag
válasz
rokendrol #41115 üzenetére
Kérdezhetsz? Igen! Választ is kapsz? Igen. De ha a válaszból nem tudod magad megoldani a dolgot, és arra kérsz valakit hogy csinálja meg helyetted, az már a fizetős témakör. Tudom, magyar ember mindent ingyen akar, de ez nem működik így. Fontos lenne Neked, de nem fizetnél érte.
-
pc360
addikt
válasz
mefistofeles #41116 üzenetére
Viszonylag egyszerűnek gondolom, de biztos kell egy minimális videoszerkesztős rálátás a dologra (timeline és társai).
Ami segítség, hogy a YouTube tele lesz a program tutorialjával.
-
-
pc360
addikt
válasz
mefistofeles #41113 üzenetére
Azt már az elején érdemes leszögezni, lesz-e belőle élő stream.
Amúgy viccen kívül... Tehát a webkamerád közvetlen így használnád, ezért kell egy közbeiktatott szoftver erre, vagy csak szerkesztésről van szó, és a webkamera itt, csak mint a videót elkészítő kütyü jött szóba?
Stream közben: OBS Studio
Utólagos szerkesztés: KdenliveEgyiket se használtam a célra, és lehet léteznek jobb minőségű megoldások is (a YouTube-on vannak green screen összehasonlító videók a szóban forgó programokról). Egyszerűbbekről pedig nem tudok. Mindkettő ingyenes.
-
Üdv urak!
Olyan video készítő, szerkesztő progit keresek webkamerához amivel meg tudom csinálni azt az "efektet", hogy egy kiválasztott háttér előtt csak az alakom látszik, mindenféle keret, ablak nélkül. Lehetőleg free, és egyszerű progi kéne! -
pc360
addikt
válasz
rokendrol #41111 üzenetére
Lehet gúnyos, de igaz. A sokadik hozzászólásra derült ki megint, hogy egyáltalán mi a fenét akarsz. Akkor most az analfabetizmus melyik fele nem áll meg?
Ez egy adott topik, ahol éppenséggel programokat keresnek / ajánlanak, nem pedig a streamelés alapjait fogjuk neked előadni.
És nem vagyok se toncsi, se meleg, se semmi olyan, amitől fóbiád van. Legyen szimplán tőlem, az nekem tulajdonképpen megfelelő.
-
rokendrol
senior tag
te nem változol a gúnyos szavakkal,,azt nem értem,hogy miért hordod magasan az orrodat , hisz azért vannak ezek az oldalak ,hogy segítsenek az embernek,, Nagyképű vagy de ez a te gondod,,de azért köszönöm a válaszokat Toncsi!!!
-
pc360
addikt
válasz
rokendrol #41109 üzenetére
Azon az oldalon nincs letöltési lehetőség. Amit letöltesz, az csak a lejátszási lista, ami tartalmazza az asztali zenelejátszó program (meg ilyen Media Player hulladékok) számára a rádió elérhetőségét. Ez olyan, mintha egy torrent anyaghoz csak a torrent fájlt töltenéd le.
Azzal, amikor azt írtam, hogy csak zene, arra gondoltam, hogy csak audio anyagról van szó, tehát nem tartozik hozzá kép. Különben is, hogy streamelnél élő rádióadást, amikor az nem is élő? Ezt felejtsd el, semmi értelme. Ha az kell, hogy amit linketél, közvetlenül meghallgathassák, ahhoz először is rögzíteni kell az adott streamet (ebben segít a Screamer Radio 0.4.4, az oldalról ebben az esetben az M3U vagy a PLS fájl fog kelleni), utána fel kell töltened egy említett oldalra (SoundCloud, YouTube). Rá fognak tudni kattintani Facebook-on is, amikor ezeket belinkeled.
Innentől fogva nem én foglak kivakarni a digitális - és egyéb - anafabetizmusból. Rekesszük be a témát!
-
Kékes525
félisten
Erre valaki? Kettő könyvtár tartalmát kellene összehasonlítani.
-
pc360
addikt
válasz
rokendrol #41102 üzenetére
Akkor te nem is konvertálót keresel... Már régebben is láttam a kérdést (akkor se volt egyszerű értelmezni), de nem volt türelmem válaszolni. A Facebook oldalon csak azok a médiák mennek közvetlenül, amiket a Facebook lekezel. Teszem azt, a szimpla zenemegosztásnál is van pár ilyen, pl. a YouTube, a SoundCloud, BandCamp stb.
A másik variáció a Facebook saját stream-je, de az azért fura lenne kép nélkül. Zenére nem szokták használni. Szerintem nézz egy olyan oldalt, ahova közvetlenül tudsz streamelni, és lekezeli a Facebook. Személy szerint nem ismerem ezeket a technikákat, így nem tudok ajánlani ilyet - lehet nincs is.
Az egyszerűbb megoldás az, ha YouTube-ra, vagy SoundCloud-ra feltöltöd a kész anyagot élőzgetés helyett, és azt osztod meg végül a csoportban. A zenék licenszelésére persze oda kell figyelni. Ez amúgy is sokkal hasznosabb (vagy sem), több ember eléri. Ha készül is bármilyen élő adás, azt utólag a YouTube-on vagy egyéb helyeken szokták elérhetővé tenni. Nálad érzésem szerint elegendő lenne ez a második lécspő.
-
rokendrol
senior tag
oké értem ,de hogyan tudnám ezt úgy betenni a face csoportomba hogy ha rá kattintanak akkor a rádió adás menjen mint most és ne a rádió oldalt indítsa és onnét,, Lényeg nem a felvétel azt tudom , Kezdő oldalon rögzíteném a csoportba és katt és menjen az élő adás.
-
pc360
addikt
válasz
rokendrol #41100 üzenetére
Olyan fájl hogyan kapsz, ami egy élő rádió fájlja? Ez így nehezen értelmezhető. Egy online rádióból fel lehet venni, vagy adott esetben közvetlenül lehet rögzíteni a hangsávot, ami így vagy MP3, vagy egyéb formátumban jelenik meg nálad. Ha egyéb, akkor azt át lehet konvertálni MP3-ba.
Namost, ha te konvertálót keresel AXS és MP3 közt, akkor elég annyit írni. A rossz hírem viszont, hogy az AXS egy rossz letöltés, nem sikerült rögzíteni a rádió streamet, hisz csak egy böngésző számára értelmezhető, weboldalak felépítéséhez szükséges fájlt kaptál, nem pedig zenei anyagot. Azt nem fogod tudni MP3-ra átalakítani.
Ilyenkor érdemes megnézni a kapott fájl méretét is, és ha az csak pár B, vagy KB, egyértelmű lehet a dolog... Mielőtt kérded, nem fogok tudni segíteni a stream letöltésében, csak ajánlani tudom valamelyik felvételkészítő programot a célra (közben muszáj lesz végighallgatni az adott műsort, hogy fel tudd venni). Ha ez egy folyamatos stream, élő volt, nincs ismétlés stb., akkor bukta.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Linux kezdőknek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- BestBuy ruhás topik
- Milyen széket vegyek?
- Philips LCD és LED TV-k
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Nintendo Switch 2
- Túra és kirándulás topic
- További aktív témák...
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 MAGYAR - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged