-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
liqquid
tag
Üdv
Van egy Netgear WNR3500L típusú routerem és linux fut rajta (Tomato fw) , van hozzákötve egy külső hdd, és van egy netrádióm autodj-vel, ami teljesen máshol fut egy servere, az érdekelne engem, mivel és hogyan tudnám megoldani, hogy az autodj a hdd-mről fusson és arról olvassa be illetve játsza le a zeneszámokat amikor éppen senki nem zenél élőben.
Elvileg megoldható a dolog, csak kellene egy hozzáértő aki segít egy kicsit benne, hogyan tudnám ezt kivitelezni. Köszi!
-
pethYeti
addikt
Kéne nekem egy olyan progi amivel egy mappában lévő összes kép felbontását kisebbre tudom venni.
-
Telda
addikt
Sziasztok!
Keresek egy programot, amivel a twitch.tv-n elraktárolt videókat tudom letölteni, 2 óránál tovább. Mert ha pl. van fent egy mentett folyamatos 7órás stream, akkor annak is csak az első két órát tudom letölteni.
-
jagada
addikt
Köszönöm mindenkinek a gyors segítséget!
Mazda 3 Sport Takumi Limited Edition
-
jagada
addikt
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani ingyenes Media Playert amibe integrálva vannak a codec-ek, lejátsza az .mkv file-kat és ingyenes, esetleg ha lenne belőle portable verzió az még jobb lenne.
-
asuspc96
őstag
YouTube-ról szerintem 99,9%
Megtudod mondani a bővítmény nevét ? esetleg egy link ?asuspc96
[ Szerkesztve ]
-
TRob1
veterán
válasz asuspc96 #21878 üzenetére
Én a Chrome böngészőt használom, és ahhoz egy bővítményt (megjelenik a videók alatt a letöltés felirat/gomb, és csak arra katt)
Most próbáltam, letöltöttem 1 klippet és rajta volt a felirat. Csak épp ugye nem tudom hogy eleve ráégetett-e, vagy nem.
Mondj egy olyat amire tuti nem ráégetve van, kipróbálom.¤ R'n'R ¤
-
asuspc96
őstag
-
stvnppp
senior tag
Sziasztok!
Egy olyan programra lenne szükségem, amivel videóra tudom venni, hogy mi történik a számítógép képernyőjén, és ehhez lenne szükségem a segítségetekre! A frapsot ismerem, de az csak teljes képernyős játékoknál alkalmazható, míg nekem olyan kéne, amivel azt tudom felvenni, hogy mi történik egy weblapon úgy random/kattintásra stb.
Üdv
István -
zone
őstag
válasz Vasinger! #21870 üzenetére
Én legutóbb GetDataBack-et használtam, igaz nem sikerült 100%-ban visszahozni mindent. A legfontosabb, hogy ne másolj rá semmit. Azt a pendrive-ot én kukáznám, egyébként nem túl okos ötlet valamit csakis pendrive-on tárolni, ha valami fontos, az minimum két helyen legyen meg.
YouTube - https://goo.gl/bCKFYP
-
Vasinger!
nagyúr
Létezik olyan program ami formázott pendriveról hoz vissza adatokat?
Ugyanis az történt, hogy mikor bedugtam a képbe a pendriveomat úgy jelezte, hogy nincs megformázva, így muszáj voltam megformázni, pedig elvileg tele volt adatokkal.
-
jagada
addikt
Sziasztok!
Olyan progira lenne szükségem amivel PDF kiterjesztésű szkennelt dokumentumokba tudnék keresni, másolni, esetleg módosítani. Tudtok ilyet ajánlani?
-
ZCoyote
őstag
Tudja valaki, hogy a Picasa céges környezetbe ingyenes-e?
Romani ite domum.
-
hovika81
tag
Sziasztok!
Tudnátok nekem ajánlani valami konvertáló progit? Mp3-at szeretnék Flac fomátumba.
Előre is köszönöm a segítséget.Diablo 3 - hovika81#2333
-
olivera88
veterán
válasz fap333 #21855 üzenetére
Igen létezik. [Nokia pc suite]
LG Velvet 5G Android 11 - Windows 10 Pro x64 & Debian 11 Bullseye - WoWS unsinkable_sam_
-
fap333
aktív tag
Üdv Mindenkinek!
Nokia 6303i telefonom van, és olyan programot keresnék, amivel lehet számítógépről indítani a hívást, ha csatlakoztatva van a telefon.
Létezik ilyen?
A válaszokat előreis köszi!Üdv:
Peti10 fajta ember létezik. Aki ismeri a bináris számrendszert, és aki nem.
-
AtHoS
nagyúr
válasz Winner_hun #21852 üzenetére
Mondjuk egy nem működőhöz képest még mindig többet nyújt. Igaz kell mellé egy minimalista szerkesztő program pl. Irfanview , amivel utólag ki lehet szedni a szükséges tartalmat.
De igaz, az eredeti kívánalmat abban a formában nem tudja.
Majd biztosan lesz újabb verzió abból ami ezt tudja és működik majd a kívánt FF verziókkal is, addig talán el lehet bohóckodni veleread-only mode on the forum
-
-
Szerintem érdemes megnéznetek a Sony Vegas 11-es sorozatát.
Már a ~23k-ba kerülő Vegas Movie Studio HD Platinum 11 is kielégíti egy kezdő/otthoni felhasználó igényeit. A GPU csak az avc/h.264 kódolásban segít. A kereten kívül eső (~160k) Professional változat használja ki effekzetésre, vágásra is a GPU-t.
Bár nem GPU-s, de nagyon profi (és ingyenes!) a lightworks (Olyan filmekben is dolgoztak vele, mint a Király beszéde, vagy a most futó Hugó)
Esetleg olvasson a vágásról szakirodalmat. Nem árt ha tisztában van a plánokkal, stb... Többet ér mintha rádobna 2 "vagi" effektet.
[ Szerkesztve ]
Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
TigerCat
nagyúr
válasz bmollszeptim #21845 üzenetére
Ez lemaradt, Magyarul is tud és fele az ára, mint a másiknak...
♛ Kanapékirály Bútor és Kanapé Webáruház »»» https://kanapekiraly.hu
-
TigerCat
nagyúr
válasz bmollszeptim #21845 üzenetére
Esetleg ezek?
Ingyenes
Fizetős
A TrueCrypt nagyon jó, a másikat sajnos nem ismerem, csak gugliztam, de talán segít...♛ Kanapékirály Bútor és Kanapé Webáruház »»» https://kanapekiraly.hu
-
bmollszeptim
aktív tag
válasz bmollszeptim #21844 üzenetére
vagy esetleg egy olyan még jobb lenne,ami nem engedélyez a gépről törölni semmit,csak jelszóval.olyanra gondolok mint a felhasználói jelszó,csak az lenne a lényeg hogy bekapcsoláskor ne tudjon róla a használó.
üdv.
-
bmollszeptim
aktív tag
sziasztok segítséget szeretnék kérni 2 programra lenne szükség. 1: olyan programra ami gépen folytatott üzenetváltásokat rögzíti,legyen az msn,vagy face book. 2lyan program amivel egy mappát le tudok zárni jelszóval,hogy csak én nézhessem meg.(pl az msn be a mentett üzenetek mappát) előre is köszi a segítséget,jó lenne ha könnyen használható,esetleg magyar nyelvű progik lennének.
[ Szerkesztve ]
üdv.
-
AtHoS
nagyúr
Sziasztok!
Olyan problémába kerültem, hogy HD videóvágáshoz kellene összepakolnom egy "izmosabb" gépet. Vágó szoftverre nagy valószínűséggel csak kevés pénz maradna (50k alatt) így ingyenes/olcsó alternatívában kellene egy kis segítség.
Az nem gond, ha hardveres gyorsítást is tud használni a program
Mod:
Ehhez mit szólnak a hozzáértőbbek?
AVS Video Editor[ Szerkesztve ]
read-only mode on the forum
-
őstag
Sziasztok!
Egy webdav protokollon keresztül elérhető meghajtó tartalmáról szeretnék csinálni egy fa struktúrájú listát. Hogyan tudnám ezt megtenni?
Válaszaitokat előre is köszönöm.
-
-
umek7
őstag
Sziasztok,
Olyan programot keresek amivel egy képen található objektumot, vagy bármit lehet "sokszorosítani". Előre is köszi.
-
aginor
veterán
Sziasztok!
Olyan program kellene amivel Skype tmp illetve cache fileokból lehetne visszanyerni a szöveget. Létezik ilyen?
Azért vagyunk a világon,hogy valahol vegyünk egy ATI Radeon-t :))) by: LADA VFTS http://www.flickr.com/photos/40852488@N03/
-
Retekegér
HARDVERAPRÓD
Hali!
Létezik olyan ingyenes program, amivel tudom szinkronizálni a fájlokat/könyvtárakat a vinyóm és egy külső meghajtó között?
A lényeg annyi lenne, hogy adott a külső meghajtó, amin biztonsági mentés van a HDD tartalmáról. Szeretném, ha időről időre fel tudnám vinni a külső meghajtóra az újabb fájlokat redundancia nélkül.Előre is köszi a válaszokat!
<< Heimdal >>
-
csikosdapro
tag
Köszönöm nektek Gabás és Dluinet, megnézem őket
-
nagyúr
válasz csikosdapro #21830 üzenetére
"Mindig is első szerettem volna lenni!" - II. János Pál pápa
-
Gabás
addikt
válasz csikosdapro #21830 üzenetére
-
csikosdapro
tag
Sziasztok!
Mondjatok már pls olyan progit, amivel nem szarik be a vasam, anno néztem 1080as filmeket még xp-n (mkv) de igazán nem volt semmi bajom velük most win7 x64 mplc olyan lassú, mintha 1-2 frame/sec, vlc nem akarja elindítani csak a kezdőkép megy és nem indul, wmp már jobban kezeli, de akadozik hol hang, hol kép megy... lehet gebasz van a rendszerrel vagy nem értem..
Előre is köszi -
cellpeti
nagyúr
sziasztok
tud valaki jó naptárprogramot W7-re? Valami olyasmit keresnék, ami W8on is van.
Tigris, tigris, csóvafény...
-
Egy olyan ingyenes progit keresek, ami figyel egy WEBoldalt (nem csak a főoldalt, hanem az aloldalait is)
Olyasmire gondolok mint a firefox update scanner pluginje, de egyedi programként, ff nélkül.Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
Taszillo
tag
[ Szerkesztve ]
A kolléga megvádolta a nyomtatót öngyilkosságra való felbujtással: "Rendeljen cián patront!”
-
cascada
senior tag
Sziasztok!
Ismertek olyan programot, ami képes egy weboldalt lementeni képként, úgy, hogy beállíthatom neki, hogy milyen területet mentsen csak le? Ha pl 1280x1024-es a monitorom felbontása, be szeretném állítani, hogy a képernyőnek pl csak egy 1050x860-as kijelölt részét mentse le a weboldal tetejétől az aljáig.
Mondjuk a prohardver oldalnak egy meghatározott részét így: [link]Köszi előre is!
-
asuspc96
őstag
-
asuspc96
őstag
Hali !
Milyen program az, amivel le tudom menteni egy flash videóban látott tartalmat....illetve a hanganyagot ?
előre is köszöni, asuspc96
-
_stick_
őstag
Sziasztok!
Tudtok ajánlani egy ingyenes kép (fénykép) nézegető/kezelő programot?
Átméretez, javít, egyszerűbb módosítások - ezek az elvárásaim. -
frenetic
csendes tag
Sziasztok, nekem egy olyan programra lenne szükségem, ami egy bizonyos hirdetési weboldalon folyamatosan keres az általam megadott kulcsszóra, és ha feltűnik, jelzi nekem.
Nem tudom, létezik-e ilyen, az is érdekel, hogy esetleg tud-e írni valaki ilyet.
A válaszokat előre is köszönöm.
frenetic -
-
AndrewTdi
addikt
Sziasztok!
Olyan videó szerkesztő programot keresek, ami több darab MP4 HD filet összeilleszthetek veszteség nélkül, illetve a hangot le tudom alóla venni.
-
TRob1
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Gitáros topic
- Renault, Dacia topik
- ASUS blog: TUF A14 notebook, a mini játékgép
- Gaming notebook topik
- Házimozi belépő szinten
- Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest