Hirdetés
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- One mobilszolgáltatások
- Az AI miatt biztonságosabb az Android, mint az iPhone
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Xiaomi: Android 16 zápor, zivatar
- Yettel topik
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
kraftxld
üzenetére
Kipróbáltam és rendszer visszaállítás lett a vége.
kb 10 perc mire beállította a 10gb-s ramdisket, akkor működött. próbaképpen újraindítottam a gépet hogy visszaállítja-e a mentés a ramdiskből. Na hát windows logónál vártam 20 percet, semmi gép sem tölt semmit, rendszervisszaállításal tudtam csak elindítani a rendszert. Kár ezért a progiért, bevállaltam volna hogy ha lassú de azt nem hogy ne induljon el a gép vele.
Azért köszi!Esetleg más?
-
kraftxld
félisten
válasz
MasterDeeJay
üzenetére
-
dJ Peer
aktív tag
válasz
MasterDeeJay
üzenetére
A RamDisk csak 4 GB-ig kezeli ingyenesen a memóriát.
-
64bites Ramdisk progit keresek ami kezel 4gb feletti méretet, azaz 8-10gb között kellene. Lehetőleg ingyeneset.
Jelenleg Dataram ramdisk van ami 4gb-ig kezel, de ez kevés. Nem kell hogy tudjon biztonsági mentést, azt megoldom scriptel. (Win7 x64-hez)
Köszönöm!
-
dJ Peer
aktív tag
Üdv!
Olyan program kellene, amivel a proxy automatikusan állítódik, konkrétan:
*Otthon proxy nélkül megy a net
*Kollégiumban van proxy
*De a koliban néha van egy másik net, amihez nem kell proxy.
Ezért lenne jó egy program, ami IP alapján vagy valahogy állítódik.
Ha tud valaki androidban is ilyet, az is jöhet.
Köszönöm.
-
ro_bert17
őstag
Sziasztok!
2 lemeznyi .nrg fájlt melyik könnyű kis portable segítségével tudnék 1 db. iso-ba átkonvertálni? -
deter
aktív tag
Köszönöm.
Letölttem még a próbaváltozatát Cyberlink PowerDirectornak és MAGIX Movie Edit Pro-nak. De ezek nagyon hiányosak. Lightworks-öt kipróbálom.
-
deter
aktív tag
Egy normális videószerkesztő kellene ami mondjuk max. 15-20K.
-
olivera88
veterán
Nem tudtam hirtelen hova tenn kérdést ezért ide irom. Szeretném eltávolítani az AVG antivirust de Revo Uninstaller nem látja érdekesen modon.
Mi lehet a gond? -
patyia
csendes tag
Sziasztok!
Volna javaslat olyan programra, amivel tesztelni tudok adattárat pl.: hdd-t.
Kifejezetten írni szeretnék rá sok adatott és dokumentálni az állapotát a teszt alatt.Javaslatokat köszönöm!
-
zone
őstag
válasz
PotterPrime
üzenetére
Egy sima böngésző miért nem jó?
-
-
r3dsnake
nagyúr
sziasztok!
olyan programot keresnék, ami egy pendrivera (8gb) egy 22gb-os forrásból tudna másolni, de darabolás nélkül. tehát, addig a fájlig másolna, amíg a drive-ra ráfér, azt felteszem a céleszközre, majd az üres pendrive-ra pontosan attól a fájltól folytatná egy katt után, ami előtte nem férne rá.
a darabolós módszer sajnos nem megoldás, tehát a fájloknak úgy kell maradniuk és olyan formátumban, ahogy eredetileg vannak.
köszi szépen a segítséget!
-
brd
nagyúr
VNC-vel meg lehet ezt oldani (aktuálisan az UltraVNC-re gondolok, a többiben nem tudom milyen lehetőségek vannak a server teljes elrejtésére). Ehhez viszont kell portforward.
Egyébként azt ugye tudod, hogy néhány országban ez jogilag eléggé problémás eset, még akkor is, ha arra használod, amit írsz?
-
wmati
addikt
Sziasztok
Olyan programot keresek amivel megoldható hogy Windows xp renszeren
amivel megoldható hogy ha elálítanak valamit a gépen vagy lementenek valamit akkor egy újra indításal vissza áljonElöre is köszi
-
Songo
senior tag
Sziasztok
1 kis segítséget szeretnék kérni.
Elég sokat vagyok távol a gépemtől és ilyenkor mások is használják.
Szeretnék egy olyan programot amivel a melóból tudom figyelni hogy, mit csinálnak a gépemen. Merre turkálnak.
Mindenkinek megmondtam mit lehet és mit nem az érdekelne, hogy valóban betartják-e amiről szó volt.Nem akarok jelszavazni meg rejtegetni mert a saját életemet nehezíteném meg.
Van valami olyan program ami nemdob fel egy nagy figyelmeztetést ha éppen megfigyelés van?
Teamviewert használjuk de hát az publikus ha megy

Előre is köszönöm
Üdv -
sfdrakex
nagyúr
válasz
PotterPrime
üzenetére
Ha Windows 7-et használsz akor esetleg egy youtube gadget?
-
PotterPrime
csendes tag
Sziasztok. Egy olyan programra lenne szükségem, amivel a Windows asztalon tudok nézegetni, keresni Youtube videókat. Már néhányat kipróbáltam, de ezek közül egy sem kezelte a saját youtube feliratkozásaim, pedig szükségem lenne rá, hogy ezt is tudja. Néha már azt hiszem, hogy nem is létezik ilyen program, remélem ti tudtok segíteni.
Előre is köszönöm. -
cigam
titán
-
attiati
veterán
prog.-t keresek, ami:
* kiírja egy adott program összes memóriában futó komponensét
* megmutatja, hogy a program, hova és milyen fájlokat ír
* hova telepített fel bármilyen fájlt
* egyszóval minden létező, háttérben futó műveletet mutat -
AtHoS
nagyúr
Üdv!
Jelszó menedzser progit keresnék. Ami jól jönne:
- ingyenes
- portable, tehát hordozható legyen
- ha tudna prg-okba "beszúrni" név/jelszó párosokat nem lenne rossz (Opera böngészőt használok) -
GIJoe
addikt
válasz
Vasinger!
üzenetére
Easy Cleaner-ben van végles törlő funkció...
Eszközök menüpont, meghajtó tisztító...
-
Vasinger!
nagyúr
Tudna valaki mondani egy olyan progit, amivel véglegesen le tudnám törölni minden adatomat a winchesteremről?
Töröltem róla a partíciókat, de némely programmal vissza lehet hozni így is a rajta lévő adatokat. Azt szeretném, hogy ne tudják visszanézni az adatot. Lehetőleg olyan megoldás kéne, ami a winchestert nem teszi tönkre ugyanúgy használható maradjon.
-
Horka_01
csendes tag
A scribus-hoz találtam egy jó kis tutorial oldalt, beágyazott flash objektumokkal, lépésről-lépésre bemutatja a progit magyarul.
Kellene egy olyan progi, amivel ezt az oldalt kompletten le lehet menteni.
Hallottam ilyenről, de nem ugrik be a neve.Tudja valaki, hogy milyen progi alkalmas ilyen feladatra?
-
Horka_01
csendes tag
Találtam egy scribus nevű egészen jónak ígérkező progit. Van is hozzá egy vagon tutorial.
Köszönöm a tippeket.
-
cigam
titán
válasz
Goatman
üzenetére
Itt találsz jópát vbscript mitát, amik a háttérben futnak, és figyelik milyen USB eszközt dugsz a gépre. Nem is olyan régen én is faragtam egy olyant, ami figyeli a volume nevét. Ha 1ezést talál, lefutat pár dolgot.
Ha távol ál tőled a programbütykölés, akkor nézd meg a zentimo-t. Beállítható, hogy adott meghajtó csatlakoztatásakor milyen programok induljanak el, amik a mentés után akár le is választhatják a meghajtót. + 1000 más hasznos dologra is jó. (Kideríti mi fogja az USB eszközt(és akár be is zárja) amikor nem engedi vmi lecsatolni, stb ...)
-
Horka_01
csendes tag
Üdv az uraknak és hölgyeknek esetleg...
Milyen a word-höz hasonló kiadványszerkesztő programok léteznek még? Van-e ilyen egyáltalán? Csak magamnak házi használatra kellene, nem ilyen csilivili professzionális cucc kell...
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
Goatman
üzenetére
Easus Todo Backup-ot ajánlották azt hiszem ilyenre, ahogy olvastam nagyon jó back up program, de nem tudom tud-e olyat hogy usb-re csatlakozáskor készítse a back-upot bár szerintem lépniük kell a Back up softvereket íróknak, (ha még nincs ilyen lehetőség a programjukban) ebbe az irányba mert sokan keresnek ilyet.
-
Goatman
aktív tag
Üdv!
Egy programot keresek Xp-re, ami tetszőleges mappák tartalmát automatikusan lementi egy külső HDD-re minden alkalommal, amikor azt csatlakoztatom (fixálnám a betűjelét). Ha végzett, lecsatlakoztatnám és nagyjából heti rendszerességgel ismételgetném a folyamatot. Korábban a Cobian Backup-ot ajánlották a topikban, az képes "nap-óra-perc" beállítással szinkronizálni, viszont nem emlékszem képes-e fentebb vázolt beállításokkal is üzemelni.
A választ előre is köszi

-
stvnppp
senior tag
Dluinet és sfdrakex:
Köszönöm!

-
stvnppp
senior tag
Sziasztok!
Valami olyan programot keresek, amivel távolról tudok kezelni egy gépet. Tudom, hogy létezik ilyen, az irodában a rendszergazdánk szokta használni, így otthonról tudja kezelni a gépet. Valahogy úgy működik, hogy elindul a program, a kezelendő gépről be kell diktálni egy kódot arra a gépre, amiről kezelni akarjuk, így utóbbi gép teljesen átveszi az irányítást (vezérli az egeret, a billentyűzetet) Erre tudtok valami megoldást? (Win7 gépekről van szó)
Üdv
István -
GEPESZ66
veterán
Milyen programot használtok, amivel lehet avi-ból divx-be konvertálni, s jó program is?
-
cigam
titán
válasz
sfdrakex
üzenetére
Fogalmazzunk úgy, hogy olyan technikai paramétereket mutat, amik lehetőséget adnak az elméleti összehasonlításra. De
Mi van ha egy 128kbps-os CD-ről rippeltet, összehasonlítunk egy olyan 320kbps-os mp3-al, amit rádióból vettek fel. Ha csak a mediainfóval nézed, a 320-as tűnik jobb vállasztásnak, pedig tuti, hogy az "eredeti" 128-as szebben szól. Vagy 128kbps mp3-»flac-»320kbpsmp3 konverziók sem ritkák.
Nem beszélve a különböző codec-ek hang/képminőségéről (n+1 paraméter, 1 vagy 2 menetes kódolás)Pl. Az audiochecker pont az ilyen összevissza konverziókat próbálja "leleplezni".
-
Psychonaut
veterán
Milyen programmal tudnek tobb flac fajlhoz tartozo egy cue fajl segitsegevel szetbontani egy albumot szamokra? Medieval CUE Splitter es Easy CD-DA Extractor kilove, egyik sem kezeli a tobb flac-hoz tartozo egyetlen cue-t.
-
petymeg
addikt
sziasztok!
melyik az a program ami játék közben kiírja a cpu és a gpu kihasználtságát?
az msi afterburnert javasolták, de azt nem tudom rávenni hogy bármit is megjelenítsen játék közben.
-
canniball
nagyúr
...két videót (jelen esetben DVD vs. xvid) összehasonlít és "megmondja" melyik jobb minőségű?
-
sbai
tag
Hali! Egy egyszerű, letisztult programot keresek ami gyorsan tudja kitömöríteni a feldarabolt .rar fájlokat. Eddig a Winrar-t használtam, de szörnyen lassú. 1 óra alatt se rakott össze egy feldarabolt 7GB-os fájlt. Ha nem nagy kérés, akkor olyan legyen aminél nem kell semmi plusz kattintás, csak katt a .rar-ra és egyből össze is rakja.
-
cigam
titán
válasz
jagada
üzenetére
Benne van az oldal forráskódjában:
http://www.sitv.hu/upload/flash/video/carving_sorozat_masodik_resz_logozott_NEW.flv -
jagada
addikt
Sziasztok!
Olyan könnyen kezelhető free progira lenne szükségem amivel flash videókat tudnék letölteni honlapokról. Konkrétan ezt a videót szeretném és valami olyasmi kellene mint a youtube downloader.
-
FRENK1988
veterán
Üdv ismét
A múltkori jó segítség útán ismét ide fordulok. Kellene nekem egy olyan program ami a .mkv kiterjesztésű filmet átkonvertálja .avi-ba vagy - ahogy a tv specifikációjában van - ((mpeg1/DivX/MPEG4).
Remélem tudtok segíteni -
válasz
sunahunter
üzenetére
MS Windows Live mail
-
válasz
sunahunter
üzenetére
POP3 helyett IMAP-ot használj.
-
sunahunter
senior tag
Webes gmailon meg lehet oldani, hogy semmit se spammeljen szerintetek?
Kva kellemetlen, hogy levelezőprogramot használok, és pop3 alatt a spamokat nem tölti le, mindig be kell lépnem a neten is, hátha valamit ok nélkül spambe rakott. -
qwertly
addikt
Sziasztok!Köszönöm a válaszokat
,szerintem is ez a legjobb módszer.mert múltkor a t-online adsl vonalon kb.3 órán keresztül tartott a 13×10MB-ba betömörített képek email mellékletbe való elküldése.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1 TB SSD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3318
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3117
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3281, 100% akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Mi lehet a gond?

És a beálítások pl hálózati meghajtó meg az asztalon a dolgok megmaradnak ? mert ugy lenne az igazi de ha új profilt csinál akkor szerintem nem