- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Poco M3 - felújított állomás
- Térerő gondok, tapasztalatok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- One mobilszolgáltatások
- Olcsó Galaxyk telepíthetik a One UI 7-et
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
footy
addikt
Windows 7 alá keresek lemezkarbantartó programot, ami gyorsabban dolgozik mint a beépített. Egy külső vinyót szeretnék ellenőriztetni vele. (Szektorokat, file konzisztenciát, ilyesmit)
köszi
-
Visormail
addikt
mtv silverlightos műsor letöltéséhez pl mi működik jól? FF alatt a Download helper csak 2-400 bájtot szedett le.
-
had423
aktív tag
Én olyan videó-szerkesztő programot keresek, ami hasonlít a a w7 movie maker-hez, de annál azért többet tud. Tehát nem a Sony Vegas pro-ra gondolok, és nem is a Pinnacle videospin-re.
-
F.B.I.
veterán
Kösz fiúk, bepróbálom.
-
Zoli1222
őstag
Hali!
Melyik programmal tudom 1 dual-audios xvid film 1ik hangsávját eltávolítani/felcserélni?
-
F.B.I.
veterán
Üdv!
Olyan ingyenes programot keresek, ami a hdd adatait zárja el, olyan módon, hogy az eredeti gépből kivett hdd, másik gépben való megnézést is akadályozza. Magyarul teljes védelem lopás ellen, hdd tárolt adataim számára.
A SafeGuard Easy-t találtam de az csak próba verzió.
-
csikosdapro
tag
válasz
Fire/SOUL/CD #22181 üzenetére
kiiktattam a wmp-t, aztán leszedtem a codec packot és újraraktam, mostmár megy, köszi a segítséget
-
válasz
csikosdapro #22180 üzenetére
Ez a Cleaner az egyik legjobb a területén, mert annak ellenére, hogy akár több ezer hibás bejegyzést is azonosíthat, nem szokott problémát okozni. Ennek ellenére természetesen fel fogja ajánlani, hogy a mostani registry-ről készítsen-e egy másolatot, azt mindenképpen tedd meg, illetve külön színnel jelőli a biztonságosan törölhető bejegyzéseket, csak azokat töröltesd vele, majd gép restart és újra próbálkozz meg a társításokkal.
Wise Registry Cleaner Free -
csikosdapro
tag
válasz
Fire/SOUL/CD #22179 üzenetére
jaja, sajnos nem megy, ezért nem értem
-
válasz
csikosdapro #22178 üzenetére
Azt már próbáltad, hogy MPCHC indít/View menü/Option/ bal oldalt Player/Formats és Modify gombon katt. Bejelölöd azokat a formátumokat, amiket az MPCHC-hoz szeretnél rendelni és alkalmaz és végigokéz...
-
csikosdapro
tag
Sziasztok!
Milyen programmal tudnám kitisztítani a registrymet, mert sehogy nem tudok mást társítani video file-okhoz, mindig a wmp-t rakja be de én mpc-t akarok, nem vágom, miért nem bírom megoldani, nem kell progi, ha van rá egyéb megoldás
jobb klikk társítás alapértelmezett program választása nem műxik
mpc options formats-nál is hiába állítom be, ahogy kilépek belőle és elindítanám a file-t ugyanúgy wmp-t indítjaElőre is köszönöm
-
cellpeti
nagyúr
üdv
olyan progit keresek amibe a rendszerhangerő az egér görgőjével hangosítható vagy halkítható
-
malloc
csendes tag
Sziasztok!
Olyan videó szerkesztőt keresnék, amivel ki tudom vágni egy videó bizonyos részeit és külön videóként lementeni. Tehát pl. a kép bal felső 1/4-ét vagy hogy minden oldalából vágjon le 15%-ot.
Köszönöm!
-
Aquarius01
csendes tag
válasz
Winner_hun #22150 üzenetére
Köszi még egyszer, csak azért írok megint, hogy ha valakinek ilyen kívánsága támad akkor ezt választottam Én, és igen jól működik, pont ami kell.
-
olivera88
veterán
Az acronis disk direktorral csinálhatunk új partíciót? Mert én nem találok ilyen opciót.
-
zone
őstag
válasz
Blood Mage #22163 üzenetére
Minden ilyen program nagy méretű fájlokat készít, mivel kissé megnőne a gépigénye, ha felvétel közben még tömörítenie is kellene.
Felteszed a VirtualDubMod-ot és azzal átkódolod kisebb méretűre, vagy regisztrálsz egy Xfire fiókot, aminek a programjával elkészíted a felvételt, ez feltöltés előtt automatikusan kódol, elég jó minőségben. -
Blood Mage
senior tag
Sziasztok!!
Léci segítsetek, hogy milyen programot tudnék a FRAPS helyett használni, hogy ha videót szeretnék felvenni, mert a fraps pofátlanul nagy méretű file.okat csinál1 perces videó nála már 3gb
tökre nem értem :/ Nem játékban szeretnék rögzíteni, hanem Google Earth-ben vmit. Csak jó lenne ha egy 4 perces videó nem 12 Gb ot foglalna, mert ezt lehetetlen átküldeni neten bárkinek is :S
-
TRob1
veterán
válasz
Winner_hun #22160 üzenetére
Jól mondod.
A Dropbox egy ingyen tárhely és szinkronizáció.
Ha vkivel meg akarunk belőle osztani vmit, akkor annak a fájlnak/mappának a linkjét elküldjük az illetőnek, és akkor ő is látja... vagy létrehozunk egy "közös" mappát, és akkor akikkel meg van osztva az a mappa, mindenki láthatja, pakolhat bele... -
válasz
Winner_hun #22160 üzenetére
Ok köszönöm.
-
Winner_hun
félisten
A dropbox nyilvános? Nem ismerem. Ha olyan hogy csak a link tulajdonosa meg az tudja az elérési utat akinek meg lett adva akkor teljesen mindegy hogy van-e jelszó vagy sem. Vagy egy nem publikus linket adsz tovább vagy egy jelszavas linket, a lényeg ugyanaz, csak az tudja elérni a tartalmat aki ismeri az elérési utat. Ha továbbadod valakinek a jelszavas tartalmadat és ő továbbadja a jelszót akkor azzal ugyaott vagy előrébb mint a youtube-bal.
-
válasz
Winner_hun #22158 üzenetére
Én valami olyasmi tárhelyre gondoltam mint a dropbox. Vagy nagyon rossz helyen járok?
-
Olyan oldalt keresek, ahova fel tudok tölteni egy videót és jelszóval lehet védeni.
Ha a linkjét átküldöm valakinek e-mailban, csak akkor tudja megnézni ha a jelszót ismeri. -
Értem. Sajnos a kamerák gyártói néha szabadon értelmezik a videoformátumot, egyedi formátumot kreálnak egy meglévőből, azáltal, hogy valami egyedi módosítást eszközölnek, sajnos ez nem ritka. Esetleg nézz utána, hogy a kamera gyártójának weboldalán nincs-e valamilyen szoftver a lejátszáshoz, vagy magához a kamerához nem adnak-e valamilyen szoftvert (vagy leírást ez ügyben). Az amúgy nem járható út, hogy a kamerán más formátumot állítasz be?
basaharc502
Ez nem lenne megfelelő? (létrehozhatsz saját kérdéseket)
(A gyári oldalt nem linkeltem, mert a BitDefender szerint Malware-t tartalmaz és blokkolta) -
basaharc502
aktív tag
Hali!
Létezik e olyan program, amivel legyen ön is milliomos szerű játékot tudok összehozni, természetesen a saját kérdéseimmel?
Power pointban is akár meg lehetne csinálni, de oda tudok e berakni valamilyen stopper szerűséget ami mondjuk számolja vissza felé az időt minden diánál és látszik is...Tehát pl a jobb sarokban ott lenne egy óra ami 20 mp-ről számol visszafelé, ha letelt akkor átugorna a következő diára.
-
csoki
senior tag
válasz
Fire/SOUL/CD #22152 üzenetére
kamera felvételek ezek aztán azért kellene hogy le tudja egyből játszani mert dvd-n van az anyag...
power dvd 12 ultra lejátszaná de az nem ingyenes...
ha átkonvertálom avi-ba a fájlokat akkor jó, csak hát mindig minden fájlt nem szeretném... -
Aquarius01
csendes tag
válasz
Winner_hun #22150 üzenetére
Köszi!
Találtam is egy-két jónak látszót.
-
Akkor azzal a fájlal van gond, mert a KLite Full telepítését követően simán le kellene tudnod játszani, a szintén a klite által telepített MPCHC-val... (A többi lejátszót nem használom, ezért nem ismerem őket annyira, de elég furcsa, hogy ennyi lejátszó sem bír el azzal a filmmel...)
-
csoki
senior tag
Sziasztok!
Olyan ingyenes programot keresek ami lejátszik .h264 kiterjesztésű fájlt (ha lehet akkor portable is legyen).
Amiket próbáltam egyik sem vitte (a teljesség igénye nélkül: KM, BS, GOM, VLC, MPC-HC, Zoom player...), még k-lite codec packkal sem az mpc-hc.
Egyedül egy "E.M. Total video player" program viszi csak ott meg beletekerni nem tudoküdv: CSoki
-
Winner_hun
félisten
válasz
Aquarius01 #22148 üzenetére
-
localhost
Közösségépítő
válasz
Aquarius01 #22148 üzenetére
Igen. Van!
-
Aquarius01
csendes tag
Üdv mindenkinek!
Olyan programot keresek, amivel tudok mappákat jelszavazni.
Van ilyen? -
Telda
addikt
Reggelt!
Keresek egy programot, amivel több pdf fájlt tudok egyszerre megnyitni és kinyomtatni.
Három könyv van pdfekre bontva fejezetenként, 1könyv kb. 14-15 fejezet, ezt szeretném egyben kinyomtatni, nem pedig egyenként megnyitni. -
xrvman
őstag
A neten ezt találtam TAO az a track at once
sáv egyszerre / egy szekció (Track at Once / Single Session)
csomag- vagy növekményes írás (Packet Writing)Nekem asszem erre lenne szükségem
több szekció (Multisession)
emlékszem a neroban volt olyan hogy start multisession disc / continue multisession disc / no multisessionInnen mazsoláztam ki: Link
Köszi, azért majd kipróbálom.
-
xrvman
őstag
Van egy imgburn DVD író programom, amit eddig használtam, és most jó lenne egy olyan opció, hogy ne zárja le a lemezt, vagyis tudjam folytatni. Ezt nem találom benne. Hol van eldugva ennek lehetősége?
-
A_ScHuLcZ
addikt
válasz
Dluinet #22137 üzenetére
Rendben, köszönöm mindkettőtöknek, rögtön próbálom azzal is és megírom sikerült-e.
Beállításokkal van értelme variálni, vagy az alapokkal is jó eredményt kellene már hoznia?
Gondolom az, hogy miből (pdf avagy képfájl) készíti teljesen mindegy, mivel a pdf is képként van tárolva. -
A_ScHuLcZ
addikt
Szövegfelismerésre mit javasoltok? Cégnél van egy pár száz oldalas nyomtatott munkaszámlista (3 oszlop, elsőben szám, utána a munka elnevezése, majd a végén a felelős neve, de némelyik sor szürkítve, némelyik kézzel áthúzva)
Szóval a cél az lenne, hogy ez bekerüljön valamiképpen egy doksiba. Itt a cégnél szkenner van dögivel, Konica, Sharp, HP, többel próbálkoztunk már a lehető legjobb minőségben szkennelni (matrix módot is próbáltuk), majd a szkennelt változatokkal kísérleteztünk, nem sok sikerrel. Próbálkoztunk az Adobe Professional beépített OCR-ével, majd ezután az ABBY PDF Transformerrel különböző módon felismertetni, nem sok eredménnyel. (illetve alig volt hibátlan sor)
Ezen kívül próbáltam még néhány PDF to Word típusú programot, szintén eredménytelenül.
Egyszerűen nem akarom elhinni, hogy nyomtató által nyomtatott szöveget ilyen nehéz felismerni, hogy semelyik program nem boldogul vele, a kézzel írottat még meg is érteném.Valakinek van-e esetleg valami ötlete, amit megpróbálhatnánk?
-
Ayg0
senior tag
-
zone
őstag
"CamStudio is able to record all screen and audio activity on your computer"
mikrofon/hangszóró felvételt is beállíthatsz... kb. 5 megás progi, nem tartana sokáig letölteni és kipróbálniA másik kettő: az egyik a camstudio továbbfejlesztése, a másik kissé korlátozott, a Techsmith csinálja, ugyanaz, aki a Camtasia-t (ami fizetős).
De miért keresel itt programokat, ha meg se nézed az ajánlásokat?
-
Ayg0
senior tag
GoToMeeting-ről.
A Camstudio tudtommal csak képet vesz. Nem? Ha audiót is, azt honnan? A miki nem jó, én a hallgatóság vagyok, nem az előadó.
A másik kettőről még nem is hallottam. -
ArchElf
addikt
válasz
olivera88 #22123 üzenetére
Akkor gondolom innen töltötted le:
If you would like to use Parted Magic PXE, first download one of these file for the correct CPU of your machine.
pmagic_pxe_2012_3_24_i486.zip (md5sum: a00e047c68aff3994d9acf2d8bdbd81e)
pmagic_pxe_2012_3_24.zip (md5sum: da4ce2a18e7a180dbf9732ab1fd25f9d)
pmagic_pxe_2012_3_24_x86_64.zip (md5sum: 7dab6a734226ff4f7f2b4475790552b0)
Note: Other download locations are at the bottom of this page.
Read these instructions to use Parted Magic over PXE:
PXELINUXDe miért gondoltad, hogy neked pont a PXELINUX verzió kell, vagy ha az kell, ott a link a szekció alján...
AE
-
olivera88
veterán
Letöltöttem a parted magic programot, a tömörített verziót, de nem tudom használni. Van a mappájába egy initrd nevű 178mb os fájl, avval mit kell csinálni?
-
Ayg0
senior tag
sziasztok!
egy online prezentáció (desktop kép+hang) rögzítéséhez, tudtok ajánlani progit? fontos lenne.
-
Ilsyde
őstag
Valaki ismer olyan progit ami kiirja hogy hany wattot fogyaszt a gep (tap) az adott pillanatban?
Ilyesmire gondolok, de ezt nem tudom hasznalni mert csak szunetmentesre jo.
-
Poo
senior tag
Sziasztok,
Tud valaki esetleg linkelni egy olyan oldalt ahonnan a foxpro 8-as verziót le lehet tölteni.Előre is köszönöm.
-
brd
nagyúr
Válaszolok a topictárs helyett, talán nem bánja.
Az attól függ. Ha a C: az aktív, akkor baj lesz, mert azon vannak az XP indításához szükséges file-ok. Ha nem aktív, akkor semmi baja nem lesz (kivéve az esetleg oda telepített programokat, bár ezek nem a rendszer részei).
-
zone
őstag
válasz
Fire/SOUL/CD #22105 üzenetére
Á, igazad van, miközben olvastam a válaszod be is ugrott, hogy az XP-nél az tényleg nem volt particionálva. A Win 7-nél tudom azért nem látszik, mert nincs betűjele.
Abban egyet értünk, hogy egy D-n lévő rendszer esetén a C formázásakor nem lesz gond? -
Nem. Ha egy teljesen üres (particionálatlan) HDD-t particionálsz az XP telepítővel, akkor az egy 8MiB-os nem particionált területet hoz létre (Extended kötet és a logikai meghajtók adati stb kerülnek ide), de az nem rejtett partíció. (A W7 rejtett partíciója sem rejtett a valóságban, mert nem rendelkezik rejtett attribútummal, csak a W7 rejti el. Ha egy ilyen meghajtót egy másik gépebe tennél vagy másik OS alól néznéd, akkor a 100 megás partíció kap betűjelet és azon lévő állományok is simán lemásolhatók)
olivera88
EaseUS® Partition Master Home Edition - Ingyenes -
olivera88
veterán
Olyan programot keresek amivel partíciókat lehet átméretezni, adatvesztés nélkül.
-
zone
őstag
válasz
Fire/SOUL/CD #22102 üzenetére
Én úgy emlékszem, hogy az is csinált egy kisebb, kb. 40MB méretűt.
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Elden Ring
- Le Mans Ultimate
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- PlayStation 5
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Autós topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- További aktív témák...
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Új, bontatlan World of Warcraft gyűjtői kiadások
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Acer Nitro 5 AN515-54-77VS Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Beszámítás! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged