- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- NFC Ring, avagy gyűrű, amivel fizetni is lehet
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Magisk
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
stvnppp
senior tag
Sziasztok!
Notebookra (win-es) van valami olyan alkalmazás, amelyik figyeli az akkumulátor működését? (Átlag akkuidő, hátralévő időtartam, stb.) Valami olyasmire gondolok, amilyen mondjuk Androidra pl a GSam Battery Monitor?
Üdv
István -
stvnppp
senior tag
Van egy olyan program, amivel az elérhető wifi csatornák beállításait (titkosítás módja, milyen mhz, hanyas csatorna, stb) tudom megnézni, csak nem tudomh hogy hívják. Valaki meg tudja nekem mondani?
előre is köszönöm! -
stvnppp
senior tag
Sziasztok!
Egy olyan programra lenne szükségem, amivel videóra tudom venni, hogy mi történik a számítógép képernyőjén, és ehhez lenne szükségem a segítségetekre! A frapsot ismerem, de az csak teljes képernyős játékoknál alkalmazható, míg nekem olyan kéne, amivel azt tudom felvenni, hogy mi történik egy weblapon úgy random/kattintásra stb.
Üdv
István -
stvnppp
senior tag
Dluinet és sfdrakex:
Köszönöm!
-
stvnppp
senior tag
Sziasztok!
Valami olyan programot keresek, amivel távolról tudok kezelni egy gépet. Tudom, hogy létezik ilyen, az irodában a rendszergazdánk szokta használni, így otthonról tudja kezelni a gépet. Valahogy úgy működik, hogy elindul a program, a kezelendő gépről be kell diktálni egy kódot arra a gépre, amiről kezelni akarjuk, így utóbbi gép teljesen átveszi az irányítást (vezérli az egeret, a billentyűzetet) Erre tudtok valami megoldást? (Win7 gépekről van szó)
Üdv
István -
stvnppp
senior tag
Sziasztok!
Nekem valami olyan programra lenne szükségem, ami ellenőrzi a gépen lévő programok (flashplayer, adobe, cclenear, stb) frissítéseit, és amennyiben megjelenik az új verzió, akkor szól, illetve le is tölti, telepíti, vagy valami ilyesmi.
Üdv
István
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged