- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Milyen pendrive-ot vegyek? Összefoglaló!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ElGatto
aktív tag
Hi, ennél a sinceritytrading kollégánál miért van ugyan abból a termékből 2 féle 2 külön áron?
pl. transcend 790 32gb, vagy SANDISK ULTRA DUAL OTG 32GB 32G 32 G GB ON-THE-GO USB FLASH DRIVE LIFE TIME WARR 4102 ft vs 4162 ft?ez a második penyo mennyire ajánlott?
-
ElGatto
aktív tag
válasz Handball94 #6070 üzenetére
Most, hogy mondod az egyik USD a másik GBP, bár ennek mi az oka? 2 külön helyről szerzi be? A termékek között amúgy van más különbség vajon?
-
ElGatto
aktív tag
Hi!
Ma megérkezett az ajánlott eladótól (sinceritytrading) a Transcend Jetflash 790 32gb. Szept. 10 után rendeltem szerintem hamar megjött. Kérdés, mire érdemes formázni FAT vs. NTFS milyen hátránya is van nekik? Másik, hogy jól emlékszem valami széria számot érdemes regisztrálni a gyártó oldalon? Ha igen miért és melyik ez a szám?
Köszi -
ElGatto
aktív tag
Thx, nekem 10 számos
-
ElGatto
aktív tag
Ha szám alapján life time warianty - t ír és egyezik a vonalkód feletti betű/számsor akkor ok? Vagy ez csak azt jelenti én regeltem legelsőnek ezt a számot?
-
ElGatto
aktív tag
Hi!
sinceritytrading és sinceritytradingau között mindegy melyiktől rendelek? fekete transcend jetflash 790 32gb nak nem kicsit ment fel az ára pedig most rendeltem volna még 1 - et tőle. Simánál csak fekete van -au végű eladónál fehérben van jó áron...
-
ElGatto
aktív tag
Hi, megérkezett a második 32G Transcend Jetflash 790 az ismert árustól ebay-ről. Az első feketét regisztráltam is azt mondja eredeti.
Az normális, hogy ha kicsit "szűkebb" usb csatlakozóba akarom betenni van, hogy betolódik, illetve kicsit mintha lötyögne is?
Sebességekkel nincs gond, simán hozza azokat az értékeket mind a kettő amiket itt a forumon linkeltek.
Új hozzászólás Aktív témák
Ajánlott adathordozók az összefoglaló alján.
Társtopikok:
• Pendrive probléma
• Pendrive irás-olvasás sebesség
• SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- 4TB WD RED PRO! WD4005FFBX (NEM RECERTIFIED) 4TB 7200rpm 256MB! Teljesen új, bontatlan, sok garral!
- 4TB WD RED PLUS-ok! WD40EFPX (NEM RECERTIFIED) 4TB 5400rpm 256MB! Teljesen újak, bontatlanok, garral
- 256gb nvme ssd eladó
- Kingston 500GB NVME SSD SNV2S/500G - BONTATLAN
- Eladó bontatlan új 5 db ADATA su650 240gb
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs