Hirdetés
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Decemberben jön az Android 15 alapú One UI 7
- iPhone topik
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
-
Mobilarena
Milyen pendrive-ot vegyek? Összefoglaló!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ereshkigal
őstag
válasz Ereshkigal #1514 üzenetére
Tárgytalan. Külföldről megrendeltem a pro-t kb. annyiért, mint itthon a sima lenne.
-
FireKeeper
nagyúr
válasz Ereshkigal #1515 üzenetére
majd egy gyors sebességtesztet lökhetnél róla!
steam, GOG, uPlay: @petermadach || HotS: PeterMadach#2675 || Xperia 10 VI || Ultrawide & SFF masterrace || Unofficial and unpaid VXE R1 shill
-
zotyesz 1
tag
válasz Ereshkigal #1637 üzenetére
Koszi a valaszt, de azt nem tudom hogy mukodne-e regi 1.1-essel,amugy a kapacitas eleg lenne barmilyen kicsi,mert csak szoveges dokumentumokrol lenne szo,ma reggelig gugliztam,de sehol semmi adat ami a fogyasztast (mA) illeti.
-
macska
tag
válasz Ereshkigal #1663 üzenetére
Az olvasás nagyon jó, a 37.XX MB/sec-kel, a többi reális. Furcsa, hogy 30 fölé tud menni az olvasás 2.0-án, de elfogadom.
2.0-án olvasás, írás max 30MB/sec szokott lenni. A max USB 2.0 viszont szépen kihasználja.[ Szerkesztve ]
macska
-
vond
MODERÁTOR
válasz Ereshkigal #1665 üzenetére
Igen, asszem USB3-as teszteredményeknél láttam a különbséget, de abban korántsem vagyok biztos, hogy ennyi volt... Azóta már találtam olyan eredményeket is, ahol messze nincs ekkora különbség...
A tesztet is köszi! Szerintem vagy az S102, vagy az N005 lesz, 16 gigás kiszerelésben... Attól függően, hogy éppen mennyi pénz lesz rá...
Minden jót!
VOND.HU // DESIGN • PHOTO • VIDEO • WEB • IT
-
macska
tag
válasz Ereshkigal #1665 üzenetére
Érdekes dolgot figyeltem meg. Total Commander-rel másolva (USB 3.0) file-okat néha 28MB/sec-kel másolok a pen drive-omra, néha 60MB/sec-kel is. Az okát nem sejtem, pedig ugyanarról a winyóról van szó. A teszt progival mindig hozza a jó, az eszköznek megfelelő paramétereket.
A 4K-s tesztjeim viszont borzalmasak , de nem törődöm velük. Már nem is tesztelem, csak a legfelső tesztet.macska
-
macska
tag
válasz Ereshkigal #1674 üzenetére
2.0 esetében, a régi szép időkben a kártya a felét hozta az alaplapinak, igaz PCI portról. Szerintem a PCI-E port bírja már a sebességet simán. Egyébként nézheted a teszteket, a lényeg alapvetően az, hogy tényleges másoláskor mit hoz a ketyere. Nem szabad túllihegni. A teszt arra jó, hogy mutatja, hogy az eszköz hozza azt, amit tudnia kell. Nálam így derült ki, hogy az első Silicon Power-em egyértelműen rossz volt, és ez a gyakorlatban is látszott pendrive-ra másoláskor. Kicserélték, és kisebb nagyobb egyéni használati zökkenőkkel, most már okés a cuccos. Van amikor 28MB/sec-kel másol, de 85-90% hozza az átlag 45-50 MB/sec-kes írást a pendrive-ra másoláskor nagyobb file-ok esetén. Szóval, az, hogy 3.0 sebességű cuccost vettem, hogy az írás is gyors legyen, megérte. 32GB-ost is ezért vettem, + olcsóbb volt, mint ugyanez 2.0-ban. + volt 3.0-ás kártya a gépben, csak eszköz nem volt, ami kihasználja. + a 8GB-os pendrive-ot kinőttem.
Visszaolvastam anno a fórumon 10 oldalt, plusz néztem teszteket, megvettem, és alapvetően ma már jól müxik a cuccos. Hozza azt, amiért vettem.[ Szerkesztve ]
macska
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ajánlott adathordozók az összefoglaló alján.
Társtopikok:
• Pendrive probléma
• Pendrive irás-olvasás sebesség
• SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- AI-buborékra figyelmeztet az Európai Központi Bank
- Hardcore café
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen processzort vegyek?
- PlayStation 5
- AliExpress tapasztalatok
- Apple notebookok
- Milyen autót vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest