- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Milyen pendrive-ot vegyek? Összefoglaló!
Új hozzászólás Aktív témák
-
macska
tag
válasz CoolBoy323 #1427 üzenetére
Amennyi pénzt szánsz rá, ha nem irreálisan kis összeg, bármit vehetsz.
[ Szerkesztve ]
macska
-
macska
tag
válasz CoolBoy323 #1431 üzenetére
Én mindig tudom, hogy valamire mekkora összeget szánok maximum. És megnézem a neten, mi fér bele, és a legjobbat választom ami nekem megfelel. Persze, előtte olvasgatok fórumokon, tesztoldalakon, ha már van 2-3 db kiszemelt. Aztán döntök.
Mint láttad a szomszédomnak A-Data-s USB 3.0 pen drive-ja van. Müxik, de azt nem tudom, "100 évig e."
Nézd meg a bolti garancia időt is, hány év.
Pl. az enyém a 3.0-ás Silicon Power 3 év garancia a boltban, és élettartam garancia a gyártónál, de 3 év után nem hiszem, hogy a gyártóval fogok nyüszögni, hogy elromlott. Ergó, a magyar garanciát is nézd meg.
macska
-
camalot
tag
válasz CoolBoy323 #1431 üzenetére
Amit én belinkeltem gyorsabb és olcsóbb
-
camalot
tag
válasz CoolBoy323 #1434 üzenetére
Nem noname de nem tudom mennyit számít itt a presztízs vagy a reklám - én is csak azért kérdeztem de eddig senki sem írt róla semmit. Teszten jókat írnak róla, az egyik legjobb usb2-es. A adata sokfelé kapható itthol de attól még noname. Sandisk cruzerem volt 4 gb az beszart hamar. Usb3-ast csak akkor vennék ha egy kb egy árban van a 2-essel, az usb3-port annyira nem elterjedt még szvsz előbb megy tönkre mielőtt használnám. Az ára meg kb fele mint amit itthol találtam eddig 16 gb-ban.
[ Szerkesztve ]
-
camalot
tag
válasz CoolBoy323 #1436 üzenetére
-
macska
tag
válasz CoolBoy323 #1440 üzenetére
hát akkor drágább lesz, de úgy tűnik, hogy a 32GB-os lenne jobb. A 16-os "lassú", nem érdemes akkor a 3.0, minek. Ha 16GB, akkor egy olcsó 2.0 elég lenne egyszer, egyszer. Olvasásban jobb a 3.0, de írásban nem éri meg a 16GB-os. Szerintem.
B10, s102 ott vannak az adatok, de mindkettő 32GB-os. A 16GB B10 csak 20MB/Sec ír, azaz közel a max USB 2.0-hoz.
[ Szerkesztve ]
macska
-
camalot
tag
válasz CoolBoy323 #1440 üzenetére
Ha ki tudod használni az usb3-at akkor egyértelmű hogy gyorsabb az "anyagmozgatás" rajta. Csak szerintem igen kevés helyen találsz usb3-at egyelőre, nem elterjedt. Ergo mehet usb2-ben többnyire, akkor meg lassabb lesz mint amit én ajánlottam.
-
Kvazár
őstag
-
bul07
nagyúr
válasz CoolBoy323 #5186 üzenetére
Nézd meg ezt a hozzászólásomat igaz a 16GB példányokra is [link]
16GB 760-as írássa ~10-12MB/s 2300Ft
De lehet jól járnál egy 32GB-os 760-al 3950Ft-ért( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
bul07
nagyúr
válasz CoolBoy323 #5188 üzenetére
Meg kell nézni nagyon
Nagyobb és gyorssabb példányoknál van értelme hazai vásárlásnak, bár ha már futtár díjat is ki kell fizetni akkor már nemDTR30 példája ebay 7000Ft itthon 10000Ft 5év garanciával , ha személyesen meg tudja venni az ember akkor lehet megéri a 3000Ft-ot a 5év garancia
Sandisk Extreme itthon szerintem túl van árazva, ebay-en a 64GB kerrül annyiba mint itthon a 32GB-os
[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
bul07
nagyúr
válasz CoolBoy323 #5222 üzenetére
Hát van egy sejtésem hogy pár éven belül ez nem fog elterjedni , majd talán 4-5év múlva
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
bul07
nagyúr
válasz CoolBoy323 #5245 üzenetére
Igen lassan mindenre rászállnak nem csak a telefonokra
(#5247) Bl@tty
Szép eredmény( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
zseniális19
csendes tag
válasz CoolBoy323 #5255 üzenetére
Szerintem nézd meg jobban, a 16-os Quantity:2, tehát 2db-ra vonatkozik az ár..
-
VaDy
tag
válasz CoolBoy323 #5272 üzenetére
Gondoltam rá, de nekem felesleges, semmi máshoz nem tudnám használni a micro sd-t.
Az összes ilyen kicsinek ennyire szánalmas a sebessége?
-
bul07
nagyúr
válasz CoolBoy323 #5272 üzenetére
Ez jó ötlet
ebay-en vannak jók akkár 1$-ért is [link](arra figyelni kell hogy W7-el használható legyen)
Meg egy class10 kártya belle( #5273 ) VaDy
Amúgy nincs egy ellfekvő microsd kártyád régebbi telefonból az is jó lenne[ Szerkesztve ]
-
FireKeeper
nagyúr
válasz CoolBoy323 #5307 üzenetére
na igen, a legtöbb kínai meg hongkongi ebay-es meg jóformán a harmadik világból elküldi ingyen (igaz, várni kell rá egy-két hetet). a vicces, hogy sok terméknél a shipping többe kerülne mint maga a cucc, mégis ingyen küldik.
amúgy jellemzően nem szoktak lerohadni a pendrive-ok. nekem mindösszesen egy halt meg, de ahhoz valószínű az ősrégi kolis pentium2-es gépparknak is sok köze lehetett, mert úgy forrósodott mikor ott használtam, mint a fene.
ráadásul egy pendrive-nál, meg bármilyen adathordozónál nem is igazából az eszköz képviseli az értéket hanem az adat ami rajta van.steam, GOG, uPlay: @petermadach || HotS: PeterMadach#2675 || Xperia 10 VI || Ultrawide & SFF masterrace || Unofficial and unpaid VXE R1 shill
-
bul07
nagyúr
válasz CoolBoy323 #5317 üzenetére
Na ipon fórumban jár az illetékes ember(ipon ügyintéző) és ezt írta
A kolléganő téved: természetesen a PickPackPonton átvett termékekre is érvényes a Garanciafutár.
Így már biztos hogy jár hozzá
-
bul07
nagyúr
válasz CoolBoy323 #5351 üzenetére
Mi? Nekem
FREE Standard Int'l ShippingMegjött a 32GB 760-as, csomagolásán 70/18 szerepel már tesztelem is
-
bul07
nagyúr
válasz CoolBoy323 #5354 üzenetére
Na így jártam én is tegnap
Öcséméknél néztem egy telefonhoz aksit, látom 8font le is egyeztették avval akinek kell, elküldtem magamnak a linket hogy majd itthon megrendelem, hazaérve meg is akartam rendelni erre mit látok 4font postaköltséget hoz( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
r4z
nagyúr
válasz CoolBoy323 #5374 üzenetére
Miért, a pen drive nem használódik el úgy, mint egy SSD?
Into the void, into the emptiness, into the place beyond form
-
rover45
őstag
válasz CoolBoy323 #5392 üzenetére
Köszönöm!
-
bul07
nagyúr
válasz CoolBoy323 #5442 üzenetére
Azt is keresheti, de az nem 16GB-os
Csak meg ne picsázzanak a adminok hogy reklámozzuk a hirdetéseinket( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
Teko001
őstag
válasz CoolBoy323 #5454 üzenetére
Nem lehet, hogy túl sokat vártál?
-
shadow1901
aktív tag
válasz CoolBoy323 #5478 üzenetére
"Visszaküldeni nem éri meg"
szerk:
Ilyenkor csak a lét küldi vissza az eladó? Vagy kicsit ferdíteni kell az igazságon? Nem azt kell mondani, hogy nem hozza az elvárt szintet, hanem nem is érkezett meg?[ Szerkesztve ]
Kérdezz, bármit meg lehet oldani! | Inkább privátot írjatok!
-
zseniális19
csendes tag
válasz CoolBoy323 #5478 üzenetére
De refund-ot nem kérhet hibásra, csak visszaküldéssel kérhet cserét tőle vagy a gyártóval javíttatja.
Esetleg az a két lehetőség választható, hogy eBay Resolution Center-en keresztül írni az eladónak, hogy a termék nem felel meg a leírásnak és eBay szabályzat szerint küldjön másikat helyette vagy refund-ot kérni vagy egyszerűen megírni, hogy nem kaptad meg a csomagot és refund-ot kérsz. -
bugizozi
őstag
válasz CoolBoy323 #5611 üzenetére
jogos, nem pont így akartam írni
úgy értettem, hogy mondjuk picit drágább, de gyorsabban lehet rá írni a 700 meg a 770-es lassabb? ez a 760 a best buy?VCP7-DCV, CCNA ||| Ami működik, ahhoz nem szabad hozzányúlni!
-
Zedz
addikt
válasz CoolBoy323 #5617 üzenetére
Ajánlj valami jót.
-
Teko001
őstag
válasz CoolBoy323 #5619 üzenetére
Mi a probléma az iponnal?
Új hozzászólás Aktív témák
Ajánlott adathordozók az összefoglaló alján.
Társtopikok:
• Pendrive probléma
• Pendrive irás-olvasás sebesség
• SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ukrajnai háború
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sorozatok
- Öregszem
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs