- iPhone topik
- Mobil flották
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
F.N.
tag
válasz
BITBOYS #65431 üzenetére
Megoldható, de elég macerás.
Egy mai modern inverteres klíma tele van érzékelőkkel, védelmekkel,
nehéz kijátszani őket.
Pld. keresni fogja a beltéri lamella mozgató motorját.
A mókuskereket szintén, sőt még a fordulatszámát is folyamatosan ellenőrzi.
A víz miatt pedig nem árt plusz védelmeket is beiktatni.
Víz áramlását, hőmérsékletét figyelni, kontrollálni.Én most építek éppen egyet, nyomáspróbánál tartok, de lehet bele kell
tennem még egy hűtőközeg folyadék ágat, nem számoltam a leolvasztással.
Túl sok a cucc benne, ezért a monoblokk sem játszott,
splitbe kellett gondolkodnom. 2, max 3 hét és menni fog.
Olyan 6-7 kW-ot fogok tudni kivenni belőle.
40-45 fokos meleg vizet fog készíteni, de a 65 fok sem okozna neki gondot
-5 fok kültéri hőmérsékletnél. -
-
RexpecT
addikt
válasz
BITBOYS #65412 üzenetére
Az se teljesen világos, hogy a H tarifás árammal hogy jött ki a 3350Ft vs 13000Ft-os ár.
4,5-ös COP-al számolt, ami azt jelenti, hogy a sima elektromos fogyasztást kellene elosztani 4,5-el és úgy jönne ki a klímás fogyasztás, majd még utána abból lejön a H-tarifa árelőnye. -
Zeki
nagyúr
-
mm00
aktív tag
válasz
BITBOYS #6696 üzenetére
A globális növekedési stratégia részeként az eddig McQuay márkanév alatt értékesített termékeket 2013. április 1-től immár Magyarországon is Daikin névvel forgalmazzák tovább. A váltással összhangban a magyar képviselet az eddigi Daikin McQuay Magyarország Kft. helyett április 1-től a Daikin Hungary Kft. nevet viseli.
Forrás: [link]
Nálunk az irodaházban McQuay van az állmennyezetben. Még nem volt vele gond...
-
BlacKSouL
addikt
-
törölt tag
válasz
BITBOYS #6410 üzenetére
Dehogy... csak befújkálták 1x sprayel, 1x vmi flakonos gombaölővel... De már ők néznek hülyének szerintem, hogy hát nem érzi a szerelő, az se igaz, hogy én kifordulok a szobából miatta a szerelő meg nem érzi. Jó, hogy egy ilyen hazugsággal le lehet tudni a dolgot...
Már gondolkoztam rajta, hogy kihívok valakit, aki gőzzel megcsinálja, és a számlát meg elküldöm a gyári szerviznek, amilyen mocskok.
-
-
-
313313
addikt
válasz
BITBOYS #6254 üzenetére
Nem találok semmilyen leírást a cuccról neten... Lakást 1 éve vettük, klímát itt hagyták, papírjai nincsenek meg. Ez olvasható a beltérin: Indoor UN KFR - 35G meg a Whirlpool logó van ugye rajta... Meg talán 1999-es gyártású.
A kültéri nem volt takarítva... Jó móka lesz, 3-on lóg a falon... -
concret_hp
addikt
jó értem, hogy ze nem a legjobb
más ötlet? 1szer láttam valahol valami klímaszerű cuccot amit nem klímának hívtak talán léghűtő
vagy bármi egyéb? (nem akarok bp-n rohadni az 5millió fokban, szóval, ha nincs értelmes megoldás, ha az adott lakás melegnek bizonyul, akkor ugye +1 dolog amire figyelni kell
)
-
CineDOG
csendes tag
A Pannonklímánál akcióznak Samsungot. De én a nagyteljesítményű Daikinnal szemezek, csak a zseton hiányzik. Ugyanis nekem is nagy teret kell hűteni/fűteni.
DAIKIN FTYN60/RYN60-E A hagyományos - nem inverteres - készülékek egyik legkifinomultabb darabja a DAIKIN-tól most akciós áron Hűtő teljesítmény: 6,0 kW
Fűtő teljesítmény: 7,0 kW
A készüléket 44-82 m2 alapterületig javasoljukÁr: 299 900 Ft + ÁFA helyett 189 900 Ft + ÁFA
Ez most pár klímás cégnél akciós.
Ja, és A energia osztályú. -
Ezekhez mit szólsz?
Hitachi RAS25
Hitachi RAS18 -
ANT
őstag
Konkrétan milyen típust tervezel? Mert az sem mindegy. Minél kisebb felvett teljesítmény és minél nagyobb energiahatékonyság (EER) a nyerő.
(Télleg, amióta megvettem a fogyasztásmérő kütyümet, szinte csak a klíma fogyasztását nem csekkoltam még le!Mondjuk mostanában nem is kapcsoltam be a klímát.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P73 - i7-9750H I 32GB I 256SSD I 4K I Nvidia 4GB I W11 I Cam I Garancia!
- IPhone 15 Pro Akku: 88% 12 hó jótállás!
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 512GB 1év garancia
- Prémium! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R 9 9950X / RX 9070XT 16GB / 64GB DDR5 / 1TB 990Pro
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia - HUN
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest