- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- iPhone topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S23 FE - nincsen sárkány
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iOS alkalmazások
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
JamesHun
addikt
sziasztok
nézegetem a klimákat és nem nagyon tudok dönteni
annyira nem is vagyok hozzáértőezt a kettőt néztem ki
LG HEROvagy samsungból ez SAMSUNG AQV09UGAN/AQV09UGAX MAX
árban más megbízhatóbb klímát nem találtam
samsung ugyan olcsóbb, de páran szidják, hogy hamarabb tönkremennek :SSzerintetek?
SeriesX: JamesSHun
-
JamesHun
addikt
47 dB az mennyire hangos egy külső egységnél?
-
JamesHun
addikt
Megrendeltem az LG Nova-t
hétvégén beszerelik és majd mesélek milyenSeriesX: JamesSHun
-
JamesHun
addikt
én kérdeztem a klímást és igaza van félig meddig
ezek a multi klímák kb annyiba kerülnek, mint 2 komplett klíma szinte
így ugyan 2 külső egységed lesz, de ha az egyik bedöglik attól a másik még megy, ami előny is lehet
keress rá az lg olcsóklímára, és a samsung olcsóklímára (valami lsamsung/lg-olcsoklima.hu-s oldal jön be ahol elég jó árak vannak most)SeriesX: JamesSHun
-
JamesHun
addikt
nincs Bp-en valami jó klímás aki olcsón dolgozik?
aki jött volna ma beszerelni 45 ért az leesett tegnap a létráról és pár hétig nem tudna jönni beszerelni a klímát :SSeriesX: JamesSHun
-
JamesHun
addikt
ha az LG Nova nem fújja olyan erősen a levegőt mint vételkor (pár hónap) akkor az a légszűrők miatt lehet
Esőben nem szabad használni őket ez igaz?
-
JamesHun
addikt
sziasztok
tisztításra milyen sprayt ajánlotok?
-
JamesHun
addikt
samsung wind free klímákkal van valakinek tapasztalata
Egy relatív kis szobába kellene betenni a klímát (kb 12nm) és jó lenne ha nem lenne tornádó benne, hogy minden honnan visszaverődik a hideg és megfáznak a "lakók"
A marketingje szerint tökéletes lenne, de kíváncsi lennék élesben milyen.SeriesX: JamesSHun
-
JamesHun
addikt
klíma kondenzvíz elvezetésre van valami jó módszer a fúrjuk ár a fél lakást, vagy az ágy alatt legyen egy lavór verzión kívül ami kivitelezhető, használható és nem egy fél klíma az ára?
Bár 1 másik klímának sincs a panelba nálunk más elvezetése, de azért megnézném milyen lehetőségem lenne a 10. emeleten
Köszi előre is
-
JamesHun
addikt
Mennyire érdemes egy relatív kis szobába (12nm), de ajtóval szembe felszerelt klímából 2,5 helyett 3,5-öt venni, hogy a kinti részeket is jobban tudja hűteni?
A nagyszobában lévő klíma erre nem ideális helyen van, mert főtés cső megy ott, de jó lenne ha az előszobát is kicsit le tudnánk hűteni és azon keresztül picit a konyhát, hogy ha főzünk nyáron akkor valamennyire elviselhető legyen ott a hőmérséklet.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest