- Mindenki Z Fold7-et akar
- One mobilszolgáltatások
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabor9991
addikt
válasz
hurenzon #43370 üzenetére
Tavaly nálunk ilyen lett felszerelve, semmi extra, nyáron hűt télen fűt, nem túl hangos, mondjuk egy 25m2 szobát simán túlhűt nyáron, 24 fokra állítva valós 21-22 foknál még fújja a hideget.
Én tavaly 150-et fizettem felszereléssel együtt szerintem a 180-at most is megéri. -
hurenzon
senior tag
-
valakky
aktív tag
válasz
hurenzon #39090 üzenetére
emagon láttam most mideát 105e ft-ért. mondjuk ha van némi affinitás, akkor elég sok mindent elő tudsz készíteni a szerelőnek, áramvételezés, külső és belső felrakása. mondjuk a legtöbb kutyázni szokta amit talál más után, és még úgy is elkéri az árát, de azért kb. 20e ft-ot még pluszban spórolhatsz. talán megúszod 140-150 környékén az egészet.
garit nem vállal rá, meg az emagról se sok jót hallom garisan, de ha szerencséd van, akkor mondjuk 10 évig van egy üzemképes klímád.
ha nem, akkor úszott 100e ft-od, mert tökmindegy melyik klíma, de sokszor gazdasági totálkár a javítás, ha van alkatrész, akkor is. -
-
Zeki
nagyúr
válasz
hurenzon #11197 üzenetére
idézek Windytől:
A készülékek minősége egyébként akkortól javult jelentősen, amikor a Daikinnal szorosabb együttműködést kötöttek, és a minőség-ellenőrzést megerősítették. Vannak nekik is sikermodelljeik, mint pl. a Comfort inverter, ami a japánokhoz közelítő minimális meghibásodási aránnyal rendelkezik. De azért vannak gyengébb sorozatok is, pl. a Trend, vagy a multi gépeik sem olyan színvonalúak, mint pl. egy Toshiba.
-
asha07lcc
tag
válasz
hurenzon #9718 üzenetére
A meglévő 8 db-ból azonnal a hsz-ed után 5 perccel rendeltem 1 db-ot... A válasz: csak előrendelhető volt.
na ennyit a fél árról.
Természetesen a dokumentáció megvan és a lerögzített weboldal is a rendelhető, készleten(!!!) lévő gépekről.Szerintem megint csak nincs mit hozzátenni a dologhoz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- MacBook Pro 16 2021 M1 Max 32GB 512GB 1 év garancia
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest