- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Kikristályosodik a Razr 60
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- iPhone topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
windy
tag
válasz
Sixkiller6 #43230 üzenetére
Mondjuk a te speckó esetedet nem lehet általánosítani. De mindig van megoldás, ha gondolod keress meg és szinte biztos, hogy jobb számokat tudok hozni a végére.
-
cdl
senior tag
válasz
Sixkiller6 #43229 üzenetére
Azért lássuk be, ez nem az átlagos igény. A legtöbb embernek összejön a 25-40%-os visszaigénylés.
-
Vikooo
addikt
válasz
Nehogy már annyira jól járjunk, persze jobb mint a semmi de megoldják, hogy nehez legyen kimaxolni. Festess meg ki
-
Sixkiller6
őstag
válasz
de természetesen nyitott vagyok mindan olyan megoldásra ahol ez erősen feltornázható
-
gabor9991
addikt
válasz
Sixkiller6 #43208 üzenetére
Nekem 280-as árból simán tudnak adni 70-ről munkadíj számlát 500-ból 50 az nem túl jó arány, 75-25 ki kellene jöjjön a végén.
-
windy
tag
válasz
Ez nem egészen így van. Már ebben az évben cégünk kb. húsz ilyen felújítási támogatásos projekten van túl, és kezd elég nagy gyakorlatunk lenni ebben az ügyben. Sokkal többet ki lehet belőle venni, mint, ahogy te számolod.... Eddig mindenki jól járt, aki belefogott.
-
Vikooo
addikt
válasz
Jól látod, szépen le lett korlátozva, nehogy má' jól járjunk (ha csak klimara venned igénybe).
Én mást is csináltatok de így se jön majd ki a max támogatás mértéke.
-
feco70
senior tag
válasz
Ha valaki csak klímát rakat akkor nem igazán jó, de a legtöbb ember mást is csináltat, és össze adódik, úgy már oké.
-
mpo
veterán
válasz
Sixkiller6 #43200 üzenetére
A hideg alul úgy terjed, mintha víz lenne.
Ki tudod próbálni, hogy csak a nappaliban nyitod ki az ablakokat és megnézed a többi helyiséget, mennyire érezhető ott a hideg átáramlása.
A zárható térre lehet méretezni. -
BITBOYS
addikt
válasz
Sixkiller6 #1134 üzenetére
Fisher szerintem egész jó klíma márkában, főleg ilyen paraméterekkel.
Adatlapját átnézve nem egy alsó kategóriás gép.mod: bocs a külön posztokért
Új hozzászólás Aktív témák
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Olcsó Notebook! Lenovo Ideapad 3! Ryzen 3 3250U / 8GB DDR4 / 128GB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest