Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
Aktív témák
-
<MZ/X>
őstag
válasz
bigmasterg #17619 üzenetére
De ha vannak egy külső DAC+AMP-ot, akkor nem vennék fölöslegesen egy hangkártyát, csak az alaplapi lenne. Ha USB-vel kötném össze, akkor a DAC a külső DAC-cal menne, nem? Ha ilyenkor beraknék egy jack-et az alaplapi aljzatba, akkor az nem is szólna, vagy igen?
Olvasgattam a head-fi-on, és sokan azt mondják, hogy nem igazán tudja maxra kihajtani az STX a HD650-t. Egy külső, egybeépített megoldás képes lenne visszaadni a térérzetet a játékoknál? Ez nekem ugyanolyan fontos, mint a zenei része a dolognak. Azt sem értem, ha a filmnél a DTS kódolását az MPC-HC végezné, az átvinné a jelet a DACAMP-nak USB-n, majd az jack-en a 650-nek az miben másabb, mintha a hangkártyáról hallgatnám ugyanezt? Így miért ne tudnám használni ezeket a formátumokat?
mod: Még az is felötlött bennem, ha van egy USB-s DACAMP-om, azt rádugom egy Macbook Pro-ra, akkor ugyanaz a zeneszám esetén minden zokszó nélkül ugyanúgy, ugyanolyan minőségben fogja lejátszani mint a PC?
Aktív témák
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G5 34 VA 165Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- A Panasonic Toughpad IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest