Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Kassh

csendes tag

sziasztok!
    Kicsit komplexebb kérdéssel fordulok hozzátok mint hogy milyen hűtőt vegyek.
    Megpróbálom azért rövidre fogni a dolgot :)
    Tehát a nekem egy kb 10 éves random házam van, amit még az első gépemhez kaptam és azóta azt használom. ilyesmire kell gondolni
    Már elég régóta tervezem hogy lecserélem de valahogy mindig elmaradt. Az oldalai már rég eltűntek szóval egy kicsit talán egy kicsit jobban szellőzik mint egy másik ilyen gagyi ház :D

Na de a lényeg hogy jelenleg egy i7 860as procim van gyári hűtéssel, és eddig alapjáraton 50-60 fok között ingadozott, de sajnos az évek során (~4-5 éve van meg ez a proci) szép lassan letörtek a sok tisztitások alatt a pöckök a hűtőről amik odafogják az alaplaphoz és ma letört még egy igy már csak 2 ép a 4ből, bár most valahogy sikerült úgy ráraknom hogy rajtamaradt stabilan és nem mozgott kicsit sem de nem volt egyszerű ezt elérni. Pasztázva elég régen volt, ki van rajta száradva az egész cucc, ezt holnap elintézem, csak kell vennem pasztát mert pont nincs. Kérdésem az lenne hogy milyen inkább új hűtőt vegyek, vagy új házat, sajnos jelenleg kb 10 ezer forintot tudok rászánni és nem tudom hogy van-e értelme 5 ezer forintos házat meg hűtőt venni hogy kijöjjek a pénzből.

tl;dr: szar a gépházam, szar a procihűtőm, melyiket vegyek inkább?

alaplap: GIGABYTE P55-UD3L
    CPU: Intel i7 860

Új hozzászólás Aktív témák