- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Kikristályosodik a Razr 60
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
newpower #124253 üzenetére
most én is elhatároztam magam, hogy ha jó lesz a holnapi kia, akkor elhozom, hondát meg majd veszek, ha több pénzem lesz rá
igazából minden mellette szól: fiatalabb autó (2008-as, de 2010-ben helyezték üzembe először), kevésbé szervizigényes, kevesebb km, alacsonyabb fogyasztás valamennyivel és nem elhanyagolható, hogy van még rá 2 év garancia. szóval racionálisabb a döntés minden szempontból, mivel alapvetően nem olyan magasak az igényeim. plusz túl tudom tenni magam rajta, hogy nem találtam a legjobban tetsző autóból egyet -
footy
addikt
válasz
newpower #124246 üzenetére
Ha ez megnyugtat, uj autonal is bele lehet szaladni ilyesmibe. Trailerrol is lecsuszik az auto, vagy felparkolasnal meghuzzak, stb. A legjobb az egeszben az hogy ilyenkor altalaban szallito ceg csinaltatja meg nem a szakszerviz. Ok pedig nyilvan a legolcsobb megoldast keresik.
Ha az autod kesik par hetet az elore megadott rendelesi idohoz kepest, akkor atvetelre vigyel magaddal retegvastagsagmerot -
lenko
aktív tag
válasz
newpower #124224 üzenetére
[golf_plus_1.6_atlanta_perfekt_magyar]
Nem 1-2 eves, de nem is 4,5m.
Faternak volt 2005-s évjárat 1.9pdtdi vel. 210e km-ig csak kuplungot, és lendkereket kellett cserélni.(utána összetört)
Csak ez is lehet opció, és pénz is marad. Ezzel az 1.6ossal kicsit gyenge, viszont egy chip tuning sokat javít rajta. -
ADAM1337
nagyúr
válasz
newpower #124228 üzenetére
Tényleg azt kihagytam, azok is elég jók.
Más: kollégám elég rossz helyzetbe került, feleség elhagyta kocsi ment, most kéne neki olcsón bejárkálós napi 30km be és 30km vissza 11-ből rákospalota, 400-500 körül nézelődik olcsón fenntarthatót keres. Szűkös a keret anyagilag elég rosszul áll, régi 1,3 suzi-nál van jobb opció erre ?
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3058
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest