- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- One mobilszolgáltatások
- Mindenki Z Fold7-et akar
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Bivalyerős Snapdragon a láthatáron
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
saguaro
tag
válasz
Pancsermeste #40431 üzenetére
Ugyan tegyél már fel kérlek róla néhány képet.
Kíváncsi vagyok, miket osztogatnak 150-ért... -
saguaro
tag
válasz
Pancsermeste #40426 üzenetére
Azt nem vitatom, hogy olcsón fenntartható.
Én se olyan autót kerestem, amire rákölthetem az összes pénzemet, hanem a legfontosabb kikötések egyike volt, hogy keveset egyen, ne romoljon el, vagy ha mégis, olcsó legyen az alkatrész.
Ennek megfelel a Swift. Csak a többi feltételnek nem. A peugeot is megfelel ennek, sőt, a többinek is. Ez a kül.
2-es Golfot is néztem, csak abba nem fér be 4 ember csomagja 1 hétre, illetve mivel kultautó, vagy a önjelölt barmok találják meg, vagy a gondos gazdák, és akkor nem annyiba kerül.
Pedig számomra az lett volna a legideálisabb, mert szívemhez nagyon közel áll a G2.... -
Napfénysüti
nagyúr
válasz
Pancsermeste #39471 üzenetére
De jó neked. Ennek csak cirka 6*-át fizethetem majd (legalább).
zoo880: igazad van de nem is akarnék mást berántani az én hibámból. Úgy vagyok vele hogy inkább most bevállalom a magasabb költségeket, úgyse vagyok száguldozós típus.
-
!Overdose!
őstag
válasz
Pancsermeste #39446 üzenetére
Ha nem vagy biztos magadban, akkor besétálsz egy nyomtatványboltba és ott kapsz olyat, amit tuti elfogadnak kb. 16 Forintért.
-
Pancsermeste
őstag
válasz
Pancsermeste #39441 üzenetére
Találtam egy ilyen szerződés mintát -ami július 1-től érvényes. Ezzel csak az a bajom, hogy pont az adás-vétel részleteire nem tér ki, mint pl. vételár... meg a régi megszokott szövegek.
Ez pl. sokkal szimpatikusabb lenne, de vajon ezt is elfogadják az okmányirodában? -
aphra2
senior tag
válasz
Pancsermeste #39388 üzenetére
Vezesd a mondeo-t , és nem lesz több kérdésed, se kétséged
-
Eagl3
veterán
válasz
Pancsermeste #39384 üzenetére
Ezek a Mondeo -k tényleg megbízhatóak.
Össze se lehet hasonlítani az említett Skodával. Én a helyedben nem kapkodnám el az autóvásárlást... ha vehetsz Mondeo -t ennyiért, akkor nem kéne beérni egy 1.6 -s Octaviaval. De te tudod. -
aero.
veterán
válasz
Pancsermeste #39368 üzenetére
Mondeo szerintem is.
Itt annyira nem lényeg, hogy vissza van tekerve vagy nem, mert benzines és nincs akkora szívás, mint a dízellel.
Én 175.000 köré tippelném, de ha elviszed bevizsgálásra, akkor kiderül. Nem lehetetlen a 133k sem.
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
Pancsermeste #39377 üzenetére
Ez egy jó kérdés. Pár kollégám se találta meg benne a saját autóját.
-
Khelben
nagyúr
válasz
Mondeo. Az Octavia egy sima átlagmodell, a Mondeo egy kategóriával nagyobb és az egyik legjobban felszerelt változat. A 2 literes benzines megbízható motor és jól is lehet vele autózni. A futott kilométer meg valószínűleg egyikben sem igaz.
lorcsi: pont az ilyenek miatt, mint te, tekergetik a kereskedők az órákat. "Úristen, 100ezret futott, ki kell dobni". Egy normális autónak az első 200ezer km alatt semmi komoly baja nem lehet, ha normálisan használják. Aki meg széthajtja, az 30ezer km alatt is széthajtja.
-
Manitou
veterán
válasz
Pancsermeste #39375 üzenetére
Szerintem nincs sok benne, feltéve, hogy valós a km.
Enyémben 175k van( valós) és most lesz 12 éves.Inkább az állapotát kell felmérni, nem a km állást nézni.
-
lorcsi
veterán
válasz
Pancsermeste #39375 üzenetére
nekem soknak tűnik..érzésre, de em vagyok túl nagy szaki
16 év alatt nem sok a 150e km
-
lorcsi
veterán
válasz
szép az a mondeó vaj belső, de az a 100e km felett
russzul vagyok az iylen széthajott kocsiktól
még egyszer nem vennék enyni km-el -
Kickass
őstag
válasz
Ha tényleg leinformálható akkor egyértelműen a Skoda ezek közül, a Mondeonál is cserélned kéne vezérlést ha biztosra akarsz menni és az ráadásul kereskedős autó ki tudja mi lapul a jól kipuccolt külső alatt (a km-hez egy százast bőven hozzáadhatsz).
-
Eagl3
veterán
válasz
Mondeo
-
Khelben
nagyúr
válasz
Pancsermeste #39224 üzenetére
Szerintem ne akarjon semmit hallani, mondd meg neki, hogy átnézeted az autót a márkaszervizben, utána megbeszélitek. Senki nem tudja előre, miket kell rajta megcsináltatni.
-
gaborbol
őstag
válasz
Pancsermeste #39220 üzenetére
Pont ezt kell tenned.
Mielott megveszed, beviszed a skodahoz egy teljes allapot felmersre. Mit kell rajta megcsinaltatnod,es mennyibe fog ez kerulni, mit latnak a kocsin, mennyire realis a kilomer, stb.
Aztan ha megvan az arajanlat, tudod mondani az eladonak,hogy nezze itt papir, ezt mind meg kell csinaltatni, ennyit tudok erte adni.... -
lajafix
addikt
válasz
Pancsermeste #39171 üzenetére
'Szintén 2002-es évjáratú benzines Mondeoknál is van 110 és 125LE-s 1.8-as mocik. Ezek között mi a különbség és melyiket érdemesebb venni?' A két 1.8as közötti különbséget nekem a mondeo.hu fórumon sem tudták megmondani. az erősebbik egy zabagép városban, ezt garantálom neked, a 2 literes nem eszik nála többet. Megbízhatónak mind megbízható, ha karban van tartva. Illetve ott a 2.5 V6.
-
VR6-Fan
veterán
válasz
Pancsermeste #39171 üzenetére
motorkód alapján.
-
Dare2Live
félisten
válasz
Pancsermeste #39036 üzenetére
Én 100% az Ignist venném. Illetve nem is az Ignist hanem egy 2006 körüli Swiftet. Sokkal szebb a formája és 4*os ami nem mindegy. És ACset is kapsz 1.2ért, sött ma láttam egy 44.000kmes GLXet 1.4ért. Azmár ugye kb fullextra swiftben. (azért swiftben mert pl ülésfűtés az nincs benne.)
csillió szervize is van, alkatrész is filléres, no meg nagyon megbízható, vagy ahogy Suzuki fikázók mondják: Igénytelen kocsi. (Igénytelen = nem kell törődni vele kocsi.)
esetleg még ajánlom ezekett itt: [link]
Ez is a Suzuki féle "igénytelen" autó.
-
trassher
addikt
válasz
Az ignissel mindenképp jól jársz. Fater jár vele kb 2 és fél éve. 125K km, eddig semmi baja nem volt. Kötelező szervizeken volt és annyi. Csak a szokásos olaj, szűrők, gyertyák voltak cserélve amikor kellett. A csomagtér nem valami fényes de nem is akkora mint egy smart-ban.
-
dízelracer
őstag
válasz
Ezzel szemben én a helyedben 900e forint körül néznék egy Ignist (klíma+2 légzsák+abs alá ne add!) a többit meg félre tenném. Ha váratlanul bármi beüt (nem feltétlen az autóval kapcsolatban) akkor még jól jöhet, hogy van mihez nyúlni. Octavia jó autó de 1milió körül csak öreget kapni. A szintén ennyiért vásárolt bömösre meg folyamatosan költeni kell.
-
aero.
veterán
válasz
Nekem az jön le, hogy ilyen fiatal needforspeed tulajok teleaggatják az összes régi bmw-t 20 ezer forintos műanyag lökhárítókkal, közbe meg 6000 az alapjárat.
-
dízelracer
őstag
válasz
Pancsermeste #39033 üzenetére
Logózás tényleg gáz Még a belső ajtókilincsen is festett M logo van! Szánalmas. Csak azt nem értem miért akar minden öreg bmw tulajdonosa többnek látszani mint ami...
Ráadásul az sem kizárt, hogy törött kocsi volt. Utas oldali légzsák van, vezető oldali meg nincs? Nem sok embert ismerek akia gyári lufis kormánykereket lecserélné egy ilyen giccses förmedvényre. Csak nem tán kinyílt 1x a nagy racsingolás közben? "igényes tuningal ellátott szép családi kombi" Ok, a családi kombit látom de hol az igényes tuning??
Az ilyen csicsatuning szarokat márkától függetlenül el kell kerülni jó messzire.
-
Zewa
senior tag
válasz
Pancsermeste #39029 üzenetére
Ne haragudj de ez a vas szerintem nagyon gáz.
Kormány, M logó bent, kézifék, váltógomb, felni és kilincs. Hirtelen ezek azok amik elég "érdekesek". -
themebuilder
senior tag
válasz
Pancsermeste #38966 üzenetére
Kia-ról az a hír járja, hogy sokat lehet költeni karbantartásra.
Majdnem Kínai...
-
Szancsó
aktív tag
válasz
Pancsermeste #38960 üzenetére
A cél egyáltatlán nem ez volt, hanem hogy tisztában legyél a lehetséges hibákkal és fel tudd mérni, hogy esetleg mennyire kehes az olasz ménes.
Én is úgy vettem vagy 3.5 éve, hogy "igénytelen autó ez, eddig szinte csak egy akkumulátort kellett benne cserélni". Aztán a szemrevételezésnél kiderült, hogy nem az autó az igénytelen: kellett volna vele foglalkozni... Motorikusan viszont rendben volt, így elhoztam, de az első héten ( a kötelező vezérlés cserén kívül ) ment bele 2 első lengőkar, 2 hátsó teleszkóp, kuplung, gyertyák, meg pár apróság.
De mivel van a beszerzésben segítő klubtárs, így az esedékes, múlt hétvégi felújítást ( bal első lengőkar, jobb hátsó kerékcsapágy, 2 hátsó lengőkar felújító szett, 2 hátsó Monroe teleszkóp, komplett kipufogó -egyben a középső + hátsó rész-, lambda szonda, gyertyák, pár egyéb apróság ) megúsztam 125e -ből, munkadíjjal.
Nálam a futómű mondjuk kap rendesen, mert messze van a "köves út"... -
Szancsó
aktív tag
válasz
Pancsermeste #38919 üzenetére
A Bravo/a lehetséges hibái 1
A Bravo/a lehetséges hibái 2
A Bravo/a lehetséges hibái 3Mivel öreg, így az előző gazdáitól függ, hogy mennyire lesz jó vásár. Szerintem igen nehéz lesz rendeset kifogni.
Nekem Bravo van: gond nincs vele, de költeni kell rá. Az alkatrész szerintem olcsó, de nálam pl. futóműalkatrészek eléggé fogynak. Árához képest jó felszereltségük szokott lenni, de mondom, szerelővel nagyon át kell nézetni... -
Manitou
veterán
válasz
Pancsermeste #38859 üzenetére
-
Kraptor
őstag
válasz
Pancsermeste #38856 üzenetére
Én Ovtáviát ajánlom, nem a legrégebbit hanem az Octávia II. Én már 2005 óta rugdosok egy 2.0 dieselt van benne 215e de eddig nagyobb problémám nem volt vele, egyedül a 90e szervizek a drágák (250-300 e), de ez a benzinesnél máshogy van.
-
kpal
nagyúr
válasz
A TAXI film miatt a lehet a kedvenced "Peugeot 406 - régi nagy kedvencem" .
-
dízelracer
őstag
válasz
Octavia, egyértelmű. Esetleg Mondeo. (Az ilyen csicsatuningos szarokat messzire kerüld el)
-
Manitou
veterán
válasz
1 szavazat a carismara, én maradnék japán vonalon. A 2 franciát kihagynám, amúgy a többi is jó lehet.
Aktív témák
- Jelszókezelők 2025-ben: biztonság vagy illúzió?
- Kés topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Házimozi haladó szinten
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- Linux felhasználók OFF topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Windows 11
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 - 128 GB Midnight Black - Független BESZÁMÍTÁS IS
- Oppo Reno 7 5G 8/256GB 65w töltővel
- ERŐMŰ! HP Z2 mini G5 / i9 10900 (10 mag!) / 32GB DDR4 / 512GB NVMe SSD / Nvidia Quadro T2000 4GB
- Meta Oculus Quest 2/3/3S Szemüveg és Kiegészítő Shop
- XFX RX-69XTATBD9 Xfx Radeon RX 6900 XT 16 GB GDDR6 videókártya csere Rtx 4070Ti
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 10100F / RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 TI 16GB Zalman N5 Chieftec 700W
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P71 - i7-7820HQ I 64GB I 512SSD I FHD I Nvidia 6GB I W11 I Cam I Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest