Aktív témák
-
GuMipOkE
senior tag
válasz
MegalodonS #866 üzenetére
Sorry, személyesen csak a 2407wfp-t volt alkalmam kipróbálni, és az nem győzött meg, igaz nem a játékokban nyújtott teljesítménye miatt. Ez a teszt leírja viszont, hogy játékok alatt mi a helyzet.
Hogy a 2408 és 2409 miben változott, azt nem tudom, de biztos csak a javára tudott... -
TazLeacher
nagyúr
válasz
MegalodonS #866 üzenetére
Sokan az InputLag miatt mondják ezt. Mivel szeptemberbe 2408-at veszek, elég sok videót megnéztem erről. Valóban ki lehet szúrni az inputlagot, ha:
-külön ezt teszteled
-játékről készült videót rohadtul belassítasz
Nézem a videókat, és szabad szemmel még egy pörgős FPS-nél sem láttam. Bár lehet én vagyok a vak...Ezt érdemes megnézni. Én nem látok SEMMI különbséget a két moncsi között, pedig itt játszanak rajta. Itt viszont látszik, mert direkt ezt figyelik. Most döntse el mindenki, hogy mire kell a moncsi. Én nem fogok 2 eltérő monitoron egyszerre játszani, úgyhogy nekem tökéletesen megfelel, és az ilyen hsz-ek, mint MegalodonS-é is megerősít benne.
-
Hedgehanter
őstag
válasz
MegalodonS #722 üzenetére
Nagyfelbontasu kepeknel is mukodik szoval szerintem csak eleg kepeket nezegetni....
-
tukko1
aktív tag
válasz
MegalodonS #722 üzenetére
Persze, ha olyan vas lesz alatta!
-
Hedgehanter
őstag
válasz
MegalodonS #719 üzenetére
Van egy bolt ahol ki van rakva bemegyek es megkerem oket hogy nyomjanak be valami jatekot kisebb felbontasban mint a nativ...
-
Hedgehanter
őstag
válasz
MegalodonS #716 üzenetére
De nem mondd hogy jatszhatatlan sz@r kisebb felbontasban?
Csinalj egy par kepet hogy mgnezhessem...
-
old_artist
addikt
válasz
MegalodonS #708 üzenetére
Majd szólj, ha tudsz is valami infót/linket róla, én is nézegetek majd, s szólok!
Majd nyithatunk neki egy 50"-os topikot is!
-
old_artist
addikt
válasz
MegalodonS #705 üzenetére
Hááát, el volnék vele itt az EIZO-k között az asztalomon, sőt még egy összehasonlító tesztet is bevállalnék, de gondolom Te is!!!
-
old_artist
addikt
válasz
MegalodonS #699 üzenetére
A "megalomániás"!
Nem semmi egy monitor, különösen a válaszideje és a homorú átláthatósága, na meg a VGA kártyája (lehet, hogy Matrox?) - megnézném élőben is - azért!
-
old_artist
addikt
válasz
MegalodonS #677 üzenetére
Igen, én is arra kezdtem utalni, hogy ha bejönnek az új technológiából adódó monitorok (pl. oled), akkor elkezd a TFT-LCD piac is erősen árával csökkenni! Ez mérföldkő lesz a piacon (előreláthatólag 2010), mivel aki most nem tudta megvenni "álmai" monitorát a TFT-LCD-k közül, az erősen fog várni a nagy árrobbanásra!
Én is, mikor megvettem az EIZO első 21"-os L997-K -t 2000CHF-ért (majd 2 éve), nemrég meg egy 22"-os Wide S2231W-t kaptam a feléért, és jelenleg már szinte a harmadánál tart!!
Abban viszont igazad lehet, hogy ha valaki megízlelte a nagy képrnyőt, az nem szívesen fog váltani - visszafelé! -
old_artist
addikt
válasz
MegalodonS #671 üzenetére
Ezzel szvsz nem nagyon tudok azonosulni, mivel "wmarci" is megírta, hogy jönnek az oled technológiájú kijelzők, amik, ha jól olvastam valahol 19'-ostól felfelé kezdik el majd a gyártásukat, tehát ezek fogják felváltani a TFT-LCD "korszakot", és nem a méret!
Kutatók szerint azért, mert a mesterségesen előállított éa az LCD-monitorok sorozatgyártása során felhasznált mesterséges gáz jóval nagyobb terheket ró a környezetre, mint azt korábban gondolták, a technológia terjedése pedig komoly következményekkel járhat. Sőt, ráadásul a nitrogén-trifluorid globális felmelegedésben fontos szerepet játszó potenciálja a szén-dioxidnál mértnek akár 17000-szerese is lehet. Igy veszélybe került az LCD monitorok gyártása, azért is próbálkoznak más technológiai megoldásokkal, viszont a minimális méretek nem fognak változni, maradnak a jól bevált 19'-os minimum határnál (ez lesz az alap, bár bevezetésképpen lehet, hogy még alacsonyabb collal kezdik meg a gyártás/értékesítés/tapasztalatokat), már csak amiatt is, hogy megfizethető és elérhető közelségbe kerüljenek a már jól megszokott (vizuális betekintés miatti) felhasználók körében!.
-
wmarci
senior tag
válasz
MegalodonS #671 üzenetére
Miért lennének kifutók. Jön az Oled, amelyben biztosan lesznek 20-22"-os modellek.
-
Hedgehanter
őstag
válasz
MegalodonS #648 üzenetére
Betekintesi szogek miatt.. A desktop nagyon gazos volt foleg a 28"-on.... Aztan a hattervilagitas is kemenyen nem volt egyenletes tiszta folt volt a kepernyo... (lehet csak szar modellek voltak (Acer, Belinea)
-
Hedgehanter
őstag
válasz
MegalodonS #645 üzenetére
Nem fogom mert lattam mukodes kozben 28"26" monitorokat es gazosak voltak....
-
Hedgehanter
őstag
válasz
MegalodonS #643 üzenetére
Tudom off de nezd mar meg mennyibe kerul....
-
Hedgehanter
őstag
válasz
MegalodonS #641 üzenetére
-
Hedgehanter
őstag
válasz
MegalodonS #638 üzenetére
En semmi nevetsegeset nem talalok benne....
Megirom persze, meg ha nem leszek lusta csinalok egy logout-ot belole...
-
Hedgehanter
őstag
válasz
MegalodonS #636 üzenetére
Ez lett a nyertes amiota megnezhettem eloben (addig csak aggodtam)... Elolvastam tobb tiz tesztet tobb szaz velemenyt hasznaloktol es nem biztam ezekben a TN paneles kijelzokben.. Mar a 22" kategoriat nezegettem jobb panellal de ahogy meglattam a 24" Benq-t mukodes kozben minden aggodalmam elszallt....
-
Hedgehanter
őstag
válasz
MegalodonS #634 üzenetére
3 het mulva a szobamban fogom latni a kulonbseget...
-
Hedgehanter
őstag
válasz
MegalodonS #632 üzenetére
Jaaaaaaa sorry then.....
-
Hedgehanter
őstag
válasz
MegalodonS #629 üzenetére
Amugy miert lenne felesleges..?? Filmet nezni sem rossz meg azert jatek is megy egy keves... Foleg azert kell mert mar erzem neha a crt-t a szememen foleg amikor a melohelyrol hazajovok szedulok meg ilyenek.....
-
Laraxior
titán
válasz
MegalodonS #624 üzenetére
ne mondjunk ilyet.... nekem megy a Crysis 30 FPSel
Az első 3 értéket közepesre vettem, a többi highon van. 1920x1200ban.Nincsen akadás sehol.Igaz szűrő sincsen bekapcsolva.Antialiasing meg hasonlókat felejtsük is el
-
Hedgehanter
őstag
válasz
MegalodonS #624 üzenetére
A 8800gtx-hez biztos hogy uj tap is kellene, de nem fogok nVidiat venni....
Amugy meg nem igazan akarok en 1920*1200 ban jatszani eleg nekem egy valami kisebb is (nem vagyok nagy games)...
-
worxland
addikt
válasz
MegalodonS #607 üzenetére
Nem a tartalmat, hanem azt határozza meg, minek tekinti a cég a vevőt. Ha ilyen a kiszolgálás, mit vársz tőlük, ha probléma van a cikkel?
-
worxland
addikt
válasz
MegalodonS #599 üzenetére
Egy cégnél a termék részét képezi a körítés is (kiszolgálás/szupport/garancia). Az ár egy nem jelentéktelen részét ez adja. Ha a Dell eszméletlen pénzeket a fejlesztésbe öl, qrvadrágán bérel bemutatótermet, majd penniglen ilyen brigádot rak oda, akkor megérdemli, hogy a kutya se vásároljon tőle. Eccerűen fogalmazva: vennél gyémántnyakéket parizeres papírba csomagolva? Pedig a gyémánt gyémánt marad.
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
MegalodonS #604 üzenetére
Nincs semmi gond! De már eldöntöttem, a 2408-ast veszem. Cask elötte még építek alá egy gépet, hogy tudjak valamit játszani 1920-ba...aztán meg moncsi.
-
old_artist
addikt
válasz
MegalodonS #596 üzenetére
Köszönöm
az elismerést , de ez természetes a számomra, ha van tapasztalat a hátérben!
A barátom (meg én is) a teszteknek, meg különösen annak hisz, aki már tapasztalattal és vizuális betekintéssel rendelkezik, sőt a mindennapokban hozzáértően értékelheti bármely kijelzőt használata során.
Mindíg mondom itt a topikokban, hogy egy monitort csak egyszer kell "jót és kiválót" megvenni, s tudni, hogy mire akarom használni, a közel jövőt figyelembe véve,
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
MegalodonS #599 üzenetére
Akkor most ugorj neki mégegyszer, és próbáld meg értelmezni azt, amit leírtam. Hol tettem 1 rossz megjegyzést is a dell monitorokra (hozzáteszem volt már dell monitorom, hibátlan volt)?
A kettő nem ugyan az. Én nem azt mondtam, hogy nem fogok Dell monitort venni. Ilyenről szó sem volt. Attól, hogy valahol parsztok, azért nem a cég, vagy a termékeik a hibásak. Egyszerűen maga a bolt a szar. Ugyse ott fogom megvenni.
Miért nem kérdeztem meg? Nem az az ember vagyok, aki nem meri. Elmegyek máshova, olyan helyre, ahol nem szarják le a vevőt, és majd ott megnézem, és majd ott meg is veszem, ha úgy gondolom jó lesz.
-
mimi_bacsi
tag
válasz
MegalodonS #591 üzenetére
OKÉ, de mi lehet a különbség a kettő között?
-
Birdie-
csendes tag
válasz
MegalodonS #381 üzenetére
MegalodonS
"Olvasd el mit irtak a Gamer vasarlok a Ghostingos HC-rol
", mint írtam, nem játszok, tehát abszolút nem releváns számomra, hogy a gamerek mit írnak a monitorról.
btw, olvastam a topikot, tudom, te már évekkel ezelőtt láttad a Dell 24-es lanpartyn
és igen, ha hiszed, ha nem, láttam és ültem is már Dell 24-es előtt, igaz nem lanpartinvalahogy éreztem, hogy ismét eljátszod az önjelölt Dellügynököt, bár csak az a verzió jó, ami neked van és minden más szar
-
válasz
MegalodonS #366 üzenetére
Koszi
-
Sztojcsi
tag
válasz
MegalodonS #289 üzenetére
Remek, csak épp nem állt szándékomban angliából rendelni. Egyébként meg magyarországra szállítási költséget meg vámot meg mittoménmit beleszámoljuk ez se nagyon lesz meg 150k alatt. Magyarországon meg 160k alatt nem is láttam még szóval ez nem teljesen ez a kategória.
-
HookR
addikt
válasz
MegalodonS #282 üzenetére
"Van 100-120k-m monitorra..." "...Tudom hogy ennyiért csak a legalját kapom ennek a kategóriának"
-
HookR
addikt
válasz
MegalodonS #252 üzenetére
Kb. mennyi lehet a buszköltség Angliába?
-
Badb0y
addikt
válasz
MegalodonS #252 üzenetére
Szeretem a segtőkész PH!-sokat. Még jó, hogy ebayen van 2 embernek is. Mondjuk ezt már megfogadtam, előbb kérek meg idegent, mint ismerőst -
HookR
addikt
válasz
MegalodonS #225 üzenetére
Elgondolkodtató, de megvallom, picit magam is félek külföldről rendelni. Nem is annyira az esetleges szállítás során keletkező sérülés aggaszt, hanem a pixelhiba kérdése. Angliába visszküldözgetni a monitort nem jó móka. Jó lenne tudni, hogy ilyen esetben milyen szabályok vonatkoznak a jótállásra.
-
izriot
tag
válasz
MegalodonS #225 üzenetére
A netes rendelésben nem bízok. Tudtam volna anno egy éve is Amerikából rendelni nagybátyámon keresztül bagóért 2405-öt, de nem érdekelt. Amíg ideér ki tudja mi lesz vele, még ha biztos forrásból is tudom, hogy feladáskor sértetlen volt, garanciáztatás lutri, vám franc se tudja hogy megy ezekre, és úgy összegezve fákdáp az egész hercehurca. No, thanks. Akinek van gyomra az rendelje nyugodtan külföldről, én nem akarok még egy terhet amiért görcsölhetek. Meg Dellt mostantól már amúgyse...
-
izriot
tag
válasz
MegalodonS #224 üzenetére
Idióta...
-
Badb0y
addikt
válasz
MegalodonS #218 üzenetére
Nem érted ahogy nézem amit írunk. NEM A REV A.00-A04-IG VAN A GOND, HANEM A HC-VEL!!!!!!!!
-
izriot
tag
válasz
Bocsi, te Dell alkalmazott vagy? o.O
-
HookR
addikt
válasz
Még mindíg elbeszélsz azok mellett, akikhez címezted a hsz.-t.
2407WFP-ből készült rev. A00, A00+, A01, A02, A03, A04. Majd most itt a 2407WFP-HC a rev. A00-val. Nem tudom neked melyik van, de feltételezem az A04. Gondolhatod, hogy nem véletlenül adtak ki belőle több revíziót, volt mit javítani. Sajnos úgy tűnik, a 2407WFP-HC kapcsán is hasonló a helyzet, mert ebből az A00-ás revízióban az overdrive nem éppen az elvártaknak megfelően működik.
Remélem mostanra már egyértelmű számodra, hogy ez nem egy a Dell ellen folytatott keresztes hadjárat, amiben oly lelkesen játszod az önjelölt védő szerepét. Legszívesebben mi is a Dell 24"-osát választanánk, de HC nélkülit már nem lehet kapni. A HC-t meg nem áll módunkban személyes mustra alá vetni, hogy kiderüljön, megbékélünk-e a Dell által csak "effect"-nek nevezett jelenséggel, vagy sem.Jah és félreértés ne essék, nem azért esett a választás a Dell 24"-osára, mert nincs nála jobb, hanem azért mert nagyon jó ár/érték aránnyal büszkélkedhet, s mert tuajdonságait tekintve igen jól kiegyensúlyozott, egészséges kompromiszumokkal rendelkező monitor...
...lenne a HC változat 'black ghosting' nélkül. -
HookR
addikt
válasz
MegalodonS #208 üzenetére
Örömteli, hogy érzelmileg így kötődsz a monitorodhoz, de az már kevésbé, hogy ilyen mértékben elvakítja a tisztánlátásod.
Itt egy összefoglaló az eddigi fejleményekről a 2407WFP-HC kapcsán. (Hsz.-aidból úgy tűnik, ezt még te sem láttad élőben.)
Tudod a probléma itt az, hogy a jelenlévőknek nem áll módjában személyesen is letesztelni a jelenséget, mert ezt a monitort leginkább rendelésre hozzák. A helyzetet súlyosbítja, hogy kishazánkban nincs 'Total Satisfaction Policy' - mint az USA-ban, vagy Ausztráliában -, melynek keretében - elégedetlenség esetén 21, illetve 15 napig - visszakérhetnéd a pénzed. Namost ha ennyien panaszkodnak a 'black ghosting'-nak nevezett jelenségre, akkor ép eszü ember látatlanban, cserelehetőség nélkül nem fog kiadni ~170e Ft-ot. -
izriot
tag
válasz
MegalodonS #211 üzenetére
Talán érdemes lenne elolvasnod előbb miről beszélünk, modjuk kezd itt
http://prohardver.hu/apro/elado_uj_dell_2007wfp_2407wfp_a04-es_wide_tft-k/hsz_1-200.html
a #153-as hsznél. -
Badb0y
addikt
válasz
MegalodonS #211 üzenetére
Melyik barátom? A HC
-
Badb0y
addikt
válasz
MegalodonS #208 üzenetére
Olvass utána, utána válaszolj!
-
dr42
tag
válasz
MegalodonS #137 üzenetére
semmi. hulyeseget irtam
[Szerkesztve] -
fudi2002
nagyúr
válasz
MegalodonS #171 üzenetére
Mivel fotót is szerkesztek, ezé a fekete az fekete legyen. A másik, nem 2 évre veszem. Vagy királyat, vagy semmit. No ezé vacillálok most az Apple és az Eizo között
-
H0P3
csendes tag
válasz
MegalodonS #166 üzenetére
Nem is neztem meg, biztam benne hogy ennyiert nem kapok poo-poo-t. :] Najo meg bennetek is, hamar fps gamerekrol van szo akik ezt veszik es te lattad elso kezbol.
-
Trak
addikt
válasz
MegalodonS #149 üzenetére
Szívesen tesztelném őket egymás mellett néhány órát
-
fudi2002
nagyúr
válasz
MegalodonS #145 üzenetére
fekete fekete ügyben 1 db azért van.
Eizo...
3kilo brutto -
Trak
addikt
válasz
MegalodonS #145 üzenetére
Ez nem ''fikázás'', hanem valós probléma a legtöbb monitornál.
Nem is stratégiai játék közben, vagy olyan felhasználásnál probléma, amikor ''nincs időd rá figyelni'', hanem olyankor, amikor nagyon feltűnő, filmnézés, stb.
De mindenki másképp viszonyul hozzá, a legtöbb embert egyáltalán nem zavarja. -
H0P3
csendes tag
válasz
MegalodonS #143 üzenetére
Ok rendben, megprobalom azert megnezni, mert mint mondtam az Asus ami 2ms-es az szarul ment oszinten a havernal.
A fura hogy nem is latok nagyon normalis 24'' monitorokat mast, csak azt a parat ami a teszben is szerepel.
Mi van a fekete feketen-el? Ezt sajnos csak gyanitom mi lehet, hogy nem latszik jol a fekete, vagy nem fekete a fekete? -
H0P3
csendes tag
válasz
MegalodonS #137 üzenetére
Ez egy produktiv hozza szolas volt, koszi MegalodonS.
Nem is arrol van szo hogy maximalista vagyok, csak azert 100feletti az arkategoria es tenyleg szeretnem ugy erezni hogy ha majd veszek (elkov. 1-4honap valszeg) akkor tenyleg nem banom meg. A dell szineit mindig is szerettem most egy Samsung 957MB-t nyomok par eve, es nagyon szepnek talalom a kepet es szineket. Viszont a szomszed haver vett egy Asus-t (modellt nemtom most sajnos), ami elvileg 2ms g2g kioltasi sebesseggel van megaldva. Szemmel lattam hogy ricegnek a ''falak'' amikor oldal iranyba mozgatta az egeret _akar csak finoman is_ az unreal tournamentben. Ezt nem szeretnem latni, marpedig nala siman eszre vettem. Es nem tudom hogy ez altalanos TFT atok, a 60Hz miatt vagy csak megsem volt olyan jo a pixelkioltas (bocs ha nem irom tech-pontosan)?
CRT-hez szokott, nagy Hz-re beallt szemu emberkek akik fps-t tolnak hogy latjak ezt? -
Trak
addikt
válasz
MegalodonS #133 üzenetére
Nana, ne vezesd félre szegény kérdezőt.
Amit ő kérdez, az egy TN paneles példány, pont, hogy játékra tökéletes lesz.
Pozitívuma még az ára, negatívuma a panel miatti alacsonyabb látószögek, és a rosszabb színmegjelenítés.
Annyit még hozzátennék, hogy a boltokban jelenleg kapható 245B már hivatalosan 2 ms-es.
Szerintem te a 244T-ről mondtál véleményt.
[Szerkesztve] -
Móci
addikt
válasz
MegalodonS #120 üzenetére
Sajnos nem vagyok pesti, így nem tudom megnézni...
De ha felmegyek valamiért esetleg, akkor tuti útba ejtem a Dell butikot. -
Móci
addikt
válasz
MegalodonS #114 üzenetére
Hát én bizony játszanék is, szóval lehet Dell lesz. Pontosabban filmnézés, játék, néha egy kis amatőr grafikai szórakozás, net ami szóba jöhet a felhasználás terén.
A majdnem feketét meg a tesztből vettem, amit korábban linkelt be a fórumtárs. Nézd meg te is. Nem azt mondom, hogy szar, de a Samsung feketéje szebb volt. Bár ez szerintem csak az aou vagy milyen csoda panelgyártó még jobb paneljának a következménye.
Neked is ez a fajta van? Érdekelne, hogy a másik panellal milyen lehet... -
fudi2002
nagyúr
válasz
MegalodonS #96 üzenetére
Köszi. Igaziból nemtom mit kéne vennem. (eizo 24-es tom
Szal fotót szerkesztenék rajta, filmnézés, játék. Vmi ajánlás?
-
fudi2002
nagyúr
válasz
MegalodonS #94 üzenetére
Fekete színe milyen? Input lag vagy ilyesmi nem feltűnő ugye? Milyen a minősége kissebb felbontásoknál?
Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- iPhone topik
- PlayStation 5
- Renault, Dacia topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vicces képek
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Hiába az USA kritikája, az EU nem enged a technológiai törvényeiből
- Autós topik
- További aktív témák...
- FÓLIÁS! LG UltraFine 32UN88A-W Ergo IPS Monitor! 3840x2160
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Lenovo ThinkVision P27U-10 3840 x 2160 4K monitor - PIVOT - HDMI - USB- C - több db - gari + számla
- Fóliás LG 27" 27ML60SP-W IPS LED Monitor!
- Samsung SyncMaster 205BW Monitor
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
- ViewSonic VG700b monitor 17" 1280 1024 DSUB, DVI, beépített hangszórókkal
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest