- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fontos fejlesztéssel érkezik a Galaxy A17 5G
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
Aktív témák
-
-
fudi2002
nagyúr
Filmek szuperek. Kontrasztra is, van rajta contrast boost, amit nem igen használok. Interpolálni és szépen tud a dög, 1024x768-ban battlefield2zök, zsír nagyon. Cs 1.6 a másik, azt 1440xvmekkorában (16:10). Monnyuk a csé nagyon fura volt crt után, meg kell szokni.
DVIből 2db, oszt annyi. Pixelgaranciáról nemigen tudok, sztem nincs nagyon. Bár egyik gyártó se vállal rá, max pár napot. 5 év gar az 5 év gar. Hibás darabra nagyon minimális esély, ugyanis ezeket belövik mielőtt csomizzák. Kérdésedre válaszolván, igen, kalibrálják is őket. Épp ezért nemis nyúltam az alapbeállításokhoz. Lehet van vmi nagyon minimális eltérés, de tényleg minimális lehet.
Menüben van sok bizbasz, interpolációs állítási lehetőség, színmanipuláció, meg nagyon sok minden, őszinténszólva annyira nem is nyomkodtam végig, mer egyszerűen hibátlan ígyis. Lehet élességet is állítani, az kissé perverz szerintem
Fényerőről annyit, hogy 20%-ra visszavettem, mert arcszoláriumra kezdett hasonlítaniUi: nálam körülményessebb vásárló nemhiszem, hogy létezik. 1 éve nyomatom a témát, számtalan itthoni és külföldi fórumot végignyálazva, megnyugtatlak, ha lóvéd engedi ennél jobban nem jársz semelyikkel. Talán még a NEC 2490 S-IPS-es paneles verdája ami ilyen durva, árban is
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Full HD LED Monitor
- HP Z24i G2 Monitor 24"/FHD/IPS/1920 1200/USB Type-C
- 2 év garancia 32" Samsung Odyssey G6 G65B QHD 2K 240Hz VA QLED Smart Gaming Monitor - LS32BG650EUXE
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G9 OLED 240Hz Dual QHD 0,03ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- AKCIÓ! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- Szerezd be most az érzékelhető különbséget! Akár 0% THM-re
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest