- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Porba hullhat a Pixel 10 Pro Fold
- Kézbe fogták az ultravékony Z Fold7-et
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Google Pixel topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: MS Office365 Linuxon
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- droidic: YouTube videók és playlistek letöltése GUI-alkalmazással
Aktív témák
-
H0P3
csendes tag
Féltem hogy ezt mondod, hogy az uj, javitott szeria. Az milyen model? 2407HC, vagy hogy nezzem meg? Remelem csak nagyon minimalisan tud tobbet mert kulonben rossz szajizem lesz, most hogy megvan a moncsi...
Nos, en eleg buhera vera vagyok... De ehhez a dell 2407FPW beallitasaihoz hozza se nyultam. Minden elsore tokeletes, semmit nem kellett allitani. Durva, hogy mindenfele foglalat van rajta, sim card reader, usb, es meg gozom nincs milyen csati helyek.
Amitol leginkabb tartottam, a pixelkioltasi sebesseg: Vagy oregedtem fel ev alatt es romlott a szemem vagy iszonyuan jo ez a technologia es nem vettem semmit eszre gameban, nagy akcio kozepette, semmilyen utanhuzas...
A fekete? ööö, biztos szinvak vagyok de kis ikonokon direkt neztem (szines hatter elott fekete keret, abban megint szines grafika, ikonok), ejfeketenek tunt nekem. Nem is igazan dolgoztam meg fel a dolgot. Akkora a screen hogy nagyon.
Megerte megvennem az tuti, mar csak a 19'' crt-m kene eladnom (szegenyke, beke poraira). -
H0P3
csendes tag
Jaj nekem mi az a HC? en Dell UltraSharp 2407FPW-t mondtam es neztem ezt kertem.
World of Warcraft, kulonbozo fps gamek (ha lesz valami normalis mostmar), strategia game, remelhetoleg SC2. :] Es igen dvd nezes dogivel. Benazgatok grafikaval es zenelgetessel is, kiraly lesz olyan nagy felbontasban latni sok ablakot.
[Szerkesztve] -
H0P3
csendes tag
YAY koszi a linket! Mostmar ertem kicsit mi fan terem a panel.
Nos, megrendeltem egy DELL-t, remelem par napon belul enis odakat irhatok rola/hozza.
Mindenkepp koszonet a sok infoert, es egyebkent csak hogy tudjatok a teszt meg a ti valaszaitok alapjan dontottem igy.
Hmm lehet kicsit konnyen befolyasolhato vagyok.
[Szerkesztve] -
H0P3
csendes tag
Ez a panel dolog ez mit jelent? Panel mint az ''irányítópanel'', gombok, on-screen, vagy panel probléma mint... nemtom, nyák ''panel'' amin szerelik?
Ja es dell... Ha tenyleg veszek egy ilyet (megszereztem papirokat reszlet fizeteshez, most nezek majd uzletet hol lehetne), akkor ugye 3ev garancia van ra, dell-nel, es meg lehet hosszabbitani a garanciat utana is, azt hiszem meg fogom tenni mindenkepp. 29$ ha jol lattam a cnet oldalon egy cikk erejeig, de dell-en is erdemes megnezni.
[Szerkesztve] -
MegalodonS
őstag
Hidd el nem banod majd meg.Ha bemesz az uj Dell
Butikba
ott eloben is lathatod(BP Westend?).
Teljesen mas latni ,hasznalni, vagy teszteles alapjan velemenyt alkotni.En lattam joparszor hasznalatban is.Azutan hogy jatszhattam rajta strategiat (C&C Tiberium Wars)onnantol mar nehez volt megalni !!es megvettem.
-
MegalodonS
őstag
Igen a fekete nem igazan fekete de hidd el bekapcsolod es mar el is felejtetted mirol van szo.Lattam eleg sok fele monitort de ahogy meglattam rogton tudtam ez kell nekem.Tudom hogy van jobb is ettol de az kb a dupla aron is adjak.
A samsung meg nem igazan jatekra termett.
Nezd meg a Dell-t kulsoleg is tehat azbszolut az elso szamu
Hidd el DELL 24'' nagyon szuper monitor! -
MegalodonS
őstag
Most igazan nem ertem a ''majdnem'' feketet?
Hidd el a 24'' DELL nagyon durva es ennyi hibaval azert szerintem magasan elfogadhato.
En univerzalisan hasznalom jatek ,film,internet(tobb ablak) !
Nem tudom TE mire fogod hasznalni, de ha nem jatekra, akkor meg a Samsung is nagyon jo valasztas !24''
Aktív témák
Hirdetés
- FÓLIÁS! LG 32MR50C-B ívelt VA Monitor! 100Hz / FreeSync / 5ms
- FÓLIÁS! LG UltraFine 32UN88A-W Ergo IPS Monitor! 3840x2160
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Samsung ViewFinity S6 34" (S34C650TAU) UltraWide ívelt monitor garanciával, dobozzal
- LG UltraWide 34WR50QC-B Monitor! VA 3440x1440 / 100Hz / FreeSync
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest