- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Yettel topik
- Gyűjtögeti a Xiaomi 16 az engedélyeket
- Magisk
- Videón a Z Flip7 méretes külső kijelzője
- iOS alkalmazások
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- iPhone topik
Aktív témák
-
HookR
addikt
-
HookR
addikt
válasz
MegalodonS #282 üzenetére
"Van 100-120k-m monitorra..." "...Tudom hogy ennyiért csak a legalját kapom ennek a kategóriának"
-
HookR
addikt
válasz
MegalodonS #252 üzenetére
Kb. mennyi lehet a buszköltség Angliába?
-
HookR
addikt
válasz
Alvin_ti4200 #239 üzenetére
Egyesek írták külföldi fórumon, hogy mikori az övék. Majd meglesem miből is lehet kideríteni.
-
HookR
addikt
válasz
Alvin_ti4200 #238 üzenetére
Hej, ezzel a lehetőséggel én szívesen élnék, ha megengeded.
-
HookR
addikt
válasz
Alvin_ti4200 #232 üzenetére
Ha jól tudom, az is fel van tüntetve a hátulján (Esetleg le tudnád fényképezni a matricát?).
-
HookR
addikt
válasz
Alvin_ti4200 #229 üzenetére
Már hivatkoztam rá korábban, de íme itt van újra az összefoglaló:Dell 2407WFP-HC Ghosting Issues?
Itt meg egy tesztkép amit ide-oda mozgatva láthatod, hogy a te példányodon mennyire zavaró a jelenség: rtcartifacttestpicturegc5.jpg
Én személy szerint arra is kiváncsi lennék, hogy:
- mikor vetted a monitort?
- mikori gyártású?
- milyen revíziójú? -
HookR
addikt
válasz
MegalodonS #225 üzenetére
Elgondolkodtató, de megvallom, picit magam is félek külföldről rendelni. Nem is annyira az esetleges szállítás során keletkező sérülés aggaszt, hanem a pixelhiba kérdése. Angliába visszküldözgetni a monitort nem jó móka. Jó lenne tudni, hogy ilyen esetben milyen szabályok vonatkoznak a jótállásra.
-
HookR
addikt
válasz
MegalodonS #218 üzenetére
Még mindíg elbeszélsz azok mellett, akikhez címezted a hsz.-t.
2407WFP-ből készült rev. A00, A00+, A01, A02, A03, A04. Majd most itt a 2407WFP-HC a rev. A00-val. Nem tudom neked melyik van, de feltételezem az A04. Gondolhatod, hogy nem véletlenül adtak ki belőle több revíziót, volt mit javítani. Sajnos úgy tűnik, a 2407WFP-HC kapcsán is hasonló a helyzet, mert ebből az A00-ás revízióban az overdrive nem éppen az elvártaknak megfelően működik.
Remélem mostanra már egyértelmű számodra, hogy ez nem egy a Dell ellen folytatott keresztes hadjárat, amiben oly lelkesen játszod az önjelölt védő szerepét. Legszívesebben mi is a Dell 24"-osát választanánk, de HC nélkülit már nem lehet kapni. A HC-t meg nem áll módunkban személyes mustra alá vetni, hogy kiderüljön, megbékélünk-e a Dell által csak "effect"-nek nevezett jelenséggel, vagy sem.Jah és félreértés ne essék, nem azért esett a választás a Dell 24"-osára, mert nincs nála jobb, hanem azért mert nagyon jó ár/érték aránnyal büszkélkedhet, s mert tuajdonságait tekintve igen jól kiegyensúlyozott, egészséges kompromiszumokkal rendelkező monitor...
...lenne a HC változat 'black ghosting' nélkül. -
HookR
addikt
válasz
MegalodonS #208 üzenetére
Örömteli, hogy érzelmileg így kötődsz a monitorodhoz, de az már kevésbé, hogy ilyen mértékben elvakítja a tisztánlátásod.
Itt egy összefoglaló az eddigi fejleményekről a 2407WFP-HC kapcsán. (Hsz.-aidból úgy tűnik, ezt még te sem láttad élőben.)
Tudod a probléma itt az, hogy a jelenlévőknek nem áll módjában személyesen is letesztelni a jelenséget, mert ezt a monitort leginkább rendelésre hozzák. A helyzetet súlyosbítja, hogy kishazánkban nincs 'Total Satisfaction Policy' - mint az USA-ban, vagy Ausztráliában -, melynek keretében - elégedetlenség esetén 21, illetve 15 napig - visszakérhetnéd a pénzed. Namost ha ennyien panaszkodnak a 'black ghosting'-nak nevezett jelenségre, akkor ép eszü ember látatlanban, cserelehetőség nélkül nem fog kiadni ~170e Ft-ot.
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung ViewFinity S6 34" (S34C650TAU) monitor garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G9 OLED 240Hz Dual QHD 0,03ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- LG UltraWide 34WR50QC-B Monitor! VA 3440x1440 / 100Hz / FreeSync
- 2 év garancia 32" Samsung Odyssey G6 G65B QHD 2K 240Hz VA QLED Smart Gaming Monitor - LS32BG650EUXE
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- LG UltraGear Gaming Monitorok: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- KAMATMENTES Részletfizetés Alienware DELL monitor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest